Hur man gör eller fÄr cement eller kitin i ARK: Survival Evolved Easy

0 Shares

Ark överlevnad utvecklad Det hÀr Àr spelet för tillfÀllet. Detta antagande Àr baserat pÄ det faktum att i framtiden kommer en ö obebodd av mÀnniskor att upptÀckas, som dÀrför inte har utforskats, vilket ger spelaren en enorm vÀrld att fördjupa sig i och vandra bland dinosaurier, vargar, lejon och mer.

LikasÄ har spelaren flera indikatorstaplar av olika aspekter som mÄste beaktas nÀr man spelar spelet, som t.ex. Hunger och törst.

Det liknar rust som, den senare har ett gratis nedladdningssystem, frÀmjat av mÄnga YouTubers och andra karaktÀrer.

I den har mÀnniskor möjlighet bestÀmma om du vill slÄss mer Àn 80 sorters dinosaurier och andra utdöda djur eller tÀmja dem.

Observera att ARK Àr endast tillgÀnglig för PC i Steam-biblioteket. Det Àr ett spel designat för avancerade datorer, sÄ dess installation och krav Àr ganska krÀvande för datorer; kan Àven köpas för Nuvarande generation Xbox Series X/S och Playstation.

Trots hur komplext spelet Àr, lyckades utvecklarna överföra det till mobila enheter och spelet Àr det tillgÀnglig pÄ Playstore gratis. Detta Àr mycket viktigt för fans av gratis Android-spel.

HÀr kan du se skallen av Smilodon eller Sabeltandtigern, en av de mÄnga varelserna de kan hitta och tÀmja i spelet. Men nÀr man tÀmjer ett djur krÀvs nÄgra speciella föremÄl, sÄsom ett fÀste, för att kontrollera odjuret. Dessutom kan kitin födas upp med hjÀlp av mÄnga djur, inklusive denna.

Hur man fÄr cement i ARK: Survival Evolved

Det Àr viktigt att pÄpeka att cement Àr basresursen i spelet, sÄ spelaren pÄ ett eller annat sÀtt du kommer alltid att behöva detantingen för att fÀsta saker pÄ eller för att bygga en bas.

Å andra sidan gör svĂ„righeten att erhĂ„lla och bearbeta den en anvĂ€ndbar bytesanlĂ€ggning mycket eftertraktad av stammar av NPCs (icke-spelare datorer), vilket ger spelaren tillgĂ„ng till bĂ€ttre föremĂ„l, men alla Ă€r upplĂ„sta pĂ„ högre nivĂ„er.

Cement Àr sÄ vÀrdefullt eftersom det finns i listan över föremÄl figur i mitten sofistikerade föremÄl tillsammans med bensin, pulver och elektroniska komponenter.

I fall du vill fÄ cement frÄn naturligt sÀtt, utan förfining, spelaren mÄste tÀmja Beezelbufo, som förvandlar insekterna de Àter till smÄ mÀngder cement, eller sÄ mÄste de bygga en gigantisk bÀverdamm som automatiskt börjar producera cement och filtrerar vattnet i sjön.

Om du vill bli förfinad pÄ ett sofistikerat sÀtt mÄste du skaffa injekteringsbruk och sedan lÀgga till sten, keratin och kitin.

Cement hjÀlper ocksÄ spelaren att bygga kanoner, skjutvapen, fabriker, hus, olika typer av plattformar, sprÀngÀmnen., etc. Tack vare detta kan spelaren har tekniska framsteg som leder din karaktÀr till ett lÀttare liv.

Hur man fÄr kitin i ARK: Survival Evolved

Det Àr ett element som kan kÀnnas igen i verkligheten eftersom det Àr en del av exoskeletten hos olika insekter. I spelet, resursen finns i olika djur, speciellt de som har ett exoskelett, skal eller andra fysiska djurstrukturer.

Det Ă€r viktigt att komma ihĂ„g att kitin kan anvĂ€ndas i konstruktionen av olika typer av rustningar och andra strukturer, sĂ„som komplett kitinset, Pteranodon-fĂ€ste, Argentavis-fĂ€ste – dessa tvĂ„ dinosaurier Ă€r kunna flyga och bĂ€r spelaren pĂ„ ryggen – och en spruta för att dra blod.

Även om djuren Ă€r tĂ€ckta med brunt, kitin det Ă€r ett vitt Ă€mne. För att fĂ„ det kan du anvĂ€nda vissa verktyg eller tama djur för att kontrollera kadaverna av djur som spelaren hittar.

Även spelaren kan gĂ„ till grottorna för att döda spindlar och skorpioner, eftersom exoskelettet hos dessa djur Ă€r gjort av kitin.

0 Shares