Hur man gör eller fĂ„r alla fĂ€rgĂ€mnen i Minecraft – brun, grön, lila nyans, etc.

0 Shares

I Minecraft hittar du inte bara ett sÀtt att bygga och skapa universumDet Àr viktigt att förstÄ att du kan fÄ olika fÀrger för att dekorera vad du vill och vÀcka spelet till liv. Med tanke pÄ att detta spel Àr ett av de mest populÀra för dess prestanda och underhÄllningsmöjligheter det erbjuder.

PÄ samma sÀtt bör det noteras att de Àr med i spelet sexton nyanser som kan erhÄllas med olika föremÄl eller vÀxter. Nedan finns steg för hur man fÄr vart och ett av fÀrgÀmnena.

Ta reda pÄ var du kan fÄ tag i vart och ett av fÀrgÀmnena i Minecraft

Det Ă€r viktigt att notera att Minecraft har mĂ„nga fĂ€rgĂ€mnen som kan köpas pĂ„ olika sĂ€tt och som anvĂ€nds för att fĂ€rga olika saker eller föremĂ„l. Av denna anledning kommer vi att förklara stegen för att uppnĂ„ dem. SĂ„ röd nyans kan erhĂ„llas frĂ„n MAKrosenbuske och röd tulpan; pĂ„ liknande sĂ€tt erhĂ„lls den “orange” fĂ€rgen frĂ„n en orange tulpan. FĂ€rg gul kan erhĂ„llas frĂ„n maskros eller solros.

DĂ„ kan det gröna fĂ€rgĂ€mnet fĂ„s genom att brĂ€nna kaktusblocket, fĂ€rgĂ€mnet, i en ugn blĂ„ det kan fĂ„s med hjĂ€lp av en sten som kallas lapis lazuli mina. DĂ„ kan fĂ€rgen “ljusblĂ„” hittas med hjĂ€lp av den blĂ„ orkidĂ©n.

Dessutom kan fĂ€rgen “magenta” erhĂ„llas med tvĂ„ vĂ€xter: lavendel och lilja, och fĂ€rgen “rosa” erhĂ„lls med den rosa tulpanen. Det vita fĂ€rgĂ€mnet erhĂ„lls frĂ„n benpulver.

Fil “LjusgrĂ„tt” Detta uppnĂ„s genom att anvĂ€nda tre vĂ€xter eller genom att kombinera ett fĂ€rgĂ€mne blĂ€ckfisk och tillsĂ€tt tvĂ„ benpulver. DĂ€rför fĂ€rgĂ€mnet “svart” Detta uppnĂ„s genom att döda blĂ€ckfisken sĂ„ att de svarta blĂ€ckpĂ„sarna draperas.

Även fĂ€rgen Brun kan erhĂ„llas genom att förstöra filen kakao finns i djungelbiomer. FĂ€rg “Cyan” Detta uppnĂ„s genom att blanda grönt och blĂ„tt, och denna ton kommer att uppnĂ„s automatiskt. I sin tur erhĂ„lls violett genom fĂ€rgen röd och lapis lazuli-stenen.

PĂ„ samma sĂ€tt uppnĂ„s den “mörkgrĂ„” fĂ€rgen med blĂ€ckpĂ„sen och benpulvret, precis som benpulver Ă€r viktigt dĂ„ det gör att den svarta tonen kan sĂ€nkas tills den blir mörkgrĂ„.

Steg och kombinationer för att fÄ fÀrgÀmnen

Slutligen erhĂ„lls “lime”-fĂ€rgen genom att blanda den pĂ„ ett hantverksbord med benpulver.

Det bör nÀmnas att det hÀr Àr alla fÀrgÀmnen som finns i Minecraft och hur man fÄr tag i dem. SÄ mÄnga fÀrgÀmnen som rött, orange, gult, ljusblÄtt, magenta, rosa, ljusgrÄ kan bara erhÄllas genom att placera vÀxter pÄ pysselbordet.

DÀremot mÄste grönt kokas, det mÄste det koka ett kaktusblock, blÄtt erhÄlls genom att mala lapis lazuli. Förutom benpulver Detta uppnÄs genom att lÀgga ett Àgg pÄ ett hantverksbord och sÄ kan det fÄs.

Det Àr viktigt att förstÄ metoden som mÄste följas för att fÄ varje fÀrg, dessutom erhÄlls den bruna fÀrgen frÄn kakao, som kan planteras i ett trÀd, men i djungeln. Svart fÀrg erhÄlls genom att döda en blÀckfisk, sÄ andra fÀrger som cyan, lila, mörkgrÄ och grön lime TvÄ fÀrgÀmnen bör placeras pÄ hantverksbordet för att fÄ önskad fÀrg.

Dessutom de erhÄllna fÀrgÀmnena Du kan anvÀnda dem för att mÄla en mÀngd olika saker som ett hund- eller fÄrhalsband. I sin tur kan du fÀrga bland annat kristaller, ull, banderoller. I slutÀndan kan du fÄ en basfÀrg eller kombinera tvÄ fÀrger för att fÄ en annan genom pysselbordet. Med dem kommer du att kunna fÀrga eller dekorera vad du vill, till exempel ett block.

Slutligen hoppas vi att du tyckte att den hÀr artikeln var anvÀndbar. Medan Minecraft Àr ett vÀldigt roligt spel som du kan spela med flera personer. PÄ ett sÄdant sÀtt att det inte tappar popularitet trots tidens gÄng.

Du kanske ocksÄ Àr intresserad av Hur man fÀrgar eller fÀrgar lÀderpansar i Minecraft

0 Shares