Hur man genererar streckkoder online

0 Shares

Du vet hur skapa streckkoder online? En streckkod kan visas på flera sätt, som QR-kod eller i vissa streckkodskategorier.

Streckkoden kom med syftet att effektivisera processen för in- och utcheckning av produkter, som främst finns i kommersiella produkter. Att identifiera produkter med dessa koder är snabbt och bekvämt, förutom att kontrollera in- och utpassering av märkta produkter.

Varje kod är unik och risken för fel är praktiskt taget noll. I den här guiden lär du dig hur du genererar en streckkod online gratis!

Hur man skapar streckkoder online

Streckkod är en kombination av grafik och numerisk sekvens som används för att identifiera en produkt.

Så om staplarna är oläsliga, skriv bara in den numeriska koden för att få information om en ursprungligen registrerad produkt. Så varje kod som genereras är unik och möjligheten att denna kod reproduceras är mycket liten.

Genom att veta detta kan du skapa dina egna streckkoder utan att behöva oroa dig för att upprepa mönster. Så här gör du:

  1. För att skapa din egen streckkod, gå till Barcode Generator-webbplatsen;Invertext - Hur man genererar streckkoder online
  2. Välj en “typ” av kod som du vill skapa;
  3. Välj “Storlek”-koden från 1 – 9;
  4. Välj “Rotation” för din kod;
  5. Välj “Teckensnitt” och teckenstorlek om du vill skriva något under din kod (låt det vara markerat med “ingen text” om du inte vill ha något skrivet);
  6. Ange “Höjden” på din kod;
  7. I kod skriv nummeruppsättningen du vill ska visas under stapeln;

Klar, framgångsrikt genererad streckkod!

Om du vill ha en kod som är snabbare att läsa rekommenderar vi att du ser vår artikel om Hur man skapar QR-koder online.

Avatar av Bruno Rodrigues

Hej, jag är Bruno, älskare av teknik, spel och popkultur.

0 Shares