Hur man gÄr med, delar eller bjuder in nÄgon till en Telegram-grupp med en lÀnk

0 Shares

Telegram Àr en av meddelandetjÀnsterna det mest kÀnda och viktiga idagförsvinnandet av WhatsApp-anvÀndare har genererat miljontals nedladdningar för denna innovativa applikation som kan hittas pÄ Play Store helt gratis eller pÄ tredje parts webbplatser.

Men vi bör inte bara övervÀga problemen som WhatsApp presenterade. Telegram det Àr inte bara en meddelandeapp, Inte alls. Den har ett stort antal alternativ, tjÀnster, verktyg etc. Du kan gÄ frÄn att ladda ner musik till dagliga nyhetsflöden.

Vi skulle med full sÀkerhet kunna förklara att Telegram möjligen Àr en av filerna mer kompletta applikationer som vi kan hitta och ladda ner pÄ vÄr enhet. Förutom alla funktioner och fördelar med en applikation fokuserad pÄ att skicka och ta emot meddelanden, kan den erbjuda mycket mer.

Skapa klistermÀrken, ladda ner musik och videor, flöden om olika Àmnen, vÀrldsnyheter och mycket mer med denna fantastiska app. Bara alternativen Àr oÀndligaför du kommer att hitta mer nÀr som helst! och vilken telegramanvÀndare som helst kan bekrÀfta detta.

Telegramgrupper.

Tillbaka till dess huvudsakliga syfte, denna app Den har ocksÄ möjlighet att skapa grupper av kontakter, vara administratör och vÀlj administratörer, förutom att kunna vÀlja personer som vill vara med i en redan skapad grupp. Du kan ocksÄ göra den offentlig eller privat.

Ett intressant faktum om dessa grupper Ă€r att vi kan vĂ€rd upp till 200 000 medlemmar. I hĂ€ndelse av att det Ă€r offentligt kommer vi att hitta nĂ„gra kanaler vi kan gilla och vi mĂ„ste bara gĂ„ med. Å andra sidan, om det Ă€r privat sker intrĂ€de pĂ„ inbjudan.

Vi mÄste dock komma ihÄg att för att skicka lÀmpliga gruppinbjudningar till dina kontakter och vÀnner mÄste du rÀkna med att det kommer att finnas en lÀnk som mÄste skickas till alla dessa personer. Men för att göra detta utan problem mÄste vi göra det ta en rad steg för att uppnÄ detta.

Hur man delar inbjudningar till Telegram-grupper.

Du Àr redan medlem eller administratör för den hÀr gruppen du kommer att kunna komma Ät inbjudningslÀnken Du kan dela dem utan nÄgra besvÀr eller problem med vem du vill. Med detta tydligt fortsÀtter vi att förklara steg för steg.

Det första valet för att dela

  1. Efter nedladdning kommer vi in ​​pĂ„ Telegram frĂ„n varje terminal du Ă€ger. Vi fortsĂ€tter att söka efter lĂ€mplig grupp dĂ€r du Ă€r registrerad eller medlem. DĂ€rifrĂ„n kommer vi att leta efter lĂ€nken till inbjudan.
  2. Vi kommer att gĂ„ till gruppnamnet högst upp pĂ„ skĂ€rmen och klicka pĂ„ det. Efter att ha angett informations- och datafĂ€lten kommer vi att vĂ€lja lĂ€nken under bilden av gruppen som har ett namn “LĂ€nk till inbjudan”.
  3. NĂ€r du gör detta kommer en lĂ€nk att visas som vi mĂ„ste kopiera. Äntligen du kan klistra in denna lĂ€nk var du Ă€n vill att personer du vill ska gĂ„ med i gruppen kan komma in utan problem och med bara ett klick.

Andra delningsalternativet.

  1. Återigen, med Telegram redan installerat, kan vi kom in med lĂ€tthet. Nu ska vi leta efter lĂ€mplig grupp dĂ€r du Ă€r registrerad eller medlem.
  2. NĂ€r vi Ă€r klara hittar vi oss sjĂ€lva i rutan med 3 vertikala punkter som visas i det övre högra hörnet av skĂ€rmen. Sedan vĂ€ljer vi det. En meny kommer att visas med en mĂ€ngd olika alternativ som vi kommer att klicka pĂ„ “LĂ€gg till medlemmar”.
  3. Vi kan söka bland alla personer vi har registrerat i vÄra kontakter vem eller vilka du vill ska vara med i gruppen. NÀr du vÀl har fÄtt dem kommer vi att fortsÀtta att vÀlja dem en efter en och ge dem klicka pÄ knappen «lÀgg till» som visas lÀngst ner i listan.
0 Shares