Hur man går in i VTR-routern – steg för steg (exempel)

0 Shares

Ingången till VTR-routern är nödvändig för dem som har denna utrustning och denna tjänst. Framför allt kunna Uppstart korrekt samma.

I allmänhet förklarar instruktionerna för varje modell i detalj installationsproceduren och gör lämpliga justeringar.

Men i vissa fall kan de vara lite förvirrande så här kommer vi att se steg för steg hur man installerar, gå till avsnittet Router och konfigurera det.

Installera routern

Innan du kan komma in i VTR-routern är det absolut nödvändigt att du installerar den korrekt, särskilt om du precis har köpt den.

Nu är det första du ska göra att ansluta eller ansluta din utrustning till ett uttag. Sedan måste du hitta nätverkskabeln.

För att kunna ansluta den från ingången “BLEK“Eller”Internet“En router med ett VTR-modem. Vanligtvis hålls denna punkt åtskild från andra och den är av en annan färg.

Datorn kan sedan anslutas med olika ingångar och en annan nätverkskabel.

Lär dig att komma in i VTR-routern!

Först och främst bör du leta efter adressen eller webbadressen för att komma åt “inställningar“.

Dessutom måste du också ha ett användarnamn och lösenord som antingen är standard eller fabriken för din hårdvara till hands.

Det är värt att nämna att webbadressen vanligtvis är densamma, det vill säga “http://192.168.XX“, vara”X“Ändras med siffror beroende på routerns märke.

När du har erhållit dessa uppgifter, öppna den webbläsare du väljer och kopiera eller skriv länken i sökfältet. Tryck sedan på “Stiga på“.

På detta sätt kommer autentisering att krävas för att kunna komma åt och fortsätta med installationen, så vi kommer att ange användarnamnet och lösenordet som vi redan har till hands.

Konfigurera routern Du kan göra det själv!

Efter att ha angett korrekt hårdvarukonfigurationssidan fortsätter vi att bestämma parametrarna och justeringarna som kommer att begränsa och säkerställa dess korrekta funktion.

Att navigera eller öppna en meny är nästa steg för att öppna “Snabbt montage“,”Installationsguide“Eller”Anslutningsinställningar”Allt kommer att bero på varumärket.

I det nya avsnittet bestämmer du dig för att konfigurera “Dynamisk IP“,”Automatisk DHCP“Eller”DHCP”Det är samma alternativ, de kan bara presenteras under olika namn.

Nätverksnamn och lösenord

Nästa sak är att bestämma namnet på nätverket, fyll bara i lämpligt fält.

Innan du fortsätter rekommenderar vi att du inte använder specialtecken som bokstaven “Ñ”, Accenter eller symboler eftersom detta kan påverka samtalstiden. När det gäller kanalen, “Bil“.

Därför kan du ställa in säkerhetsalternativet som det trådlösa nätverket ska använda. Det rekommenderas alltid att använda “WPA“Eller”WPA-2 PERSONLIG“.

Den etablerade åtkomstkoden bör anges i det angivna fältet, och att utelämna de redan nämnda specialtecknen skulle vara idealiskt.

Det är dock bäst att skapa ett lösenord baserat på en kombination av stora bokstäver, gemener och siffror.

Till sist en knapp som heter “Omstart“Som kommer att starta om routern. Därför det här kan ta ett tag.

Att kombinera

Efter att processen är klar ange VTR-routern och konfigurera den korrekt, Du kan nu använda den trådlösa anslutningen som vanligt. För att kunna använda en enhet väl är det viktigt att känna till dess fabrikat och modell och att känna till dess hårdvaru- och mjukvarukomponenter.

Du behöver bara komma åt enhetens nätverkssektion för att ansluta för att kunna hitta med namnet vi anger och gå vidare till att ange lösenordet.

Således kan du använda routern både i detta läge och Kabelanslutning vad som hände i början.

Att ha en internetanslutning via Wi-Fi är nu en daglig nödvändighet, både på jobbet och hemma; Därför behövs bra, snabbt och långtgående Wi-Fi, så du bör veta att du kan förvandla din router till en Wi-Fi-repeater.

Som vi nämnde tidigare är en router väldigt nödvändig för att kunna använda internet och Wi-Fi, därför måste den skyddas mot dataangrepp.

0 Shares