Hur man förvandlar Google Chromecast till professionell karaoke

0 Shares

Fil Karaoke Det är en av de mest populära aktiviteterna i världen, och många människor tillbringar lugna eftermiddagar med att sjunga sina favoritlåtar. Sång är faktiskt en av de äldsta mänskliga aktiviteterna och också en av de mest givande.

Gillar du att sjunga? Vill du sjunga för full hals hemma? Vill du bjuda in dina vänner att sjunga, men har ingen mikrofon? Tyst. Du behöver ingen mikrofon för detta sjunga karaokedet finns många sätt att lösa detta problem.

En är att använda en Chromecast så att du kan sjunga dina favoritlåtar eftersom det finns appar som erbjuder detta alternativ. Förvandla din Chromecast till professionell karaoke det är väldigt enkelt och det tar bara några sekunder att konfigurera det korrekt. Du kommer att upptäcka att efter att ha läst stegen vi ska visa dig, kommer du att kunna förvandla de tråkiga eftermiddagarna till roliga, lugna eftermiddagar. Om du vill veta hur man installerar och ansluter Chromecast till Wi-Fi eller TV-nätverk kan du gå till den här artikeln där vi kommer att lära dig steg för steg.

Hur sjunger man karaoke med Chromecast?

Det finns applikationer som kan konvertera filer Chromecast i mikrofonen för enkel karaokesång. Ladda bara ner appen som låter dig sjunga karaoke från Play Butik och välj de låtar du gillar bäst.

Du vet det inte app använda sig av? Oroa dig inte, vi visar dig vilka appar som finns för karaokesång med Chromecast.

Sjunga karaoke

Ansökan nummer 1 för att sjunga karaoke från din Android använder Chromecast eftersom det ger några fantastiska alternativ. Som de säger, med denna applikation kan du sjunga, spela in, dela dina favoritlåtar i karaokestil. Ladda ner den så ser du att du kan sjunga alla låtar du vill utan problem.

Dags för karaoke

Den här appen är väldigt bra eftersom det alltid finns tid för den sjunga karaoke och tack vare den kan du alltid sjunga dina favoritlåtar. Ett av de bästa alternativen som denna applikation erbjuder är att den låter dig ladda ner låtar så att du kan sjunga dem när du vill.

Om du gillar att gå ut och sjunga någonstans så är den här appen för dig så tänk inte två gånger och ladda ner den.

Musixmatch Music Player texter

Denna applikation är ett mycket bra alternativ för att göra det möjligt spara alla dina listor spela karaoke på din mobiltelefon. Dessutom har dess system en bred samling låtar som du kan använda gratis och sjunga när du vill.

Ett annat bra verktyg som skiljer den från andra applikationer är förmågan att översätta sångtexter. Så du kan sjunga de låtar du gillar bäst och veta vad de säger oavsett vilket språk det är.

KaraokeCast

Det har ett brett urval av över 5 000 låtar som kan grupperas mycket enkelt på TV:n. Du kan skapa en spellista genom att köa låtar, pausa dem och hoppa över dem när som helst. Dessutom läggs låtar till regelbundet.

Det är till och med möjligt att begära låtar från dess meny och organisera dem som du vill. Du kan konfigurera den så att den bara visar artister. Den har också en betalversion som låter dig ta bort annonser från appen.

Behöver jag en Chromecast för att sjunga karaoke?

Att sjunga är utan tvekan ett av de bästa sätten ge din själ näring och befria dig från vardagens stress. Så sjung så många gånger du kan och gör det med dina vänner och familj för att göra det roligare.

Visst, apparna vi har gett dig kommer att vara bra allierade under karaokekvällar med din Chromecast. Om du vill sjunga utan mikrofon måste du ha en Chromecast, vi rekommenderar att du uppdaterar din Google Chromecast-mjukvara till den senaste versionen, utan den kommer du inte att kunna njuta av karaoke. Det kan dock också hända att de inte har det enhet sjunger på en smart TV.

Vad kan du göra i det här fallet? Det finns många olika Karaoke-sångapplikationer som du kan ladda ner till din mobiltelefon och visa på din TV-skärm eller installera direkt på den. Så du behöver inte Chromecast för att sjunga, men det bör noteras att du behöver en mikrofon i det här fallet.

Tack så många alternativ för att sjungaDu kommer säkerligen att hitta den som passar din smak bäst, och karaoke kommer att göra dig mycket roligare.

0 Shares