Hur man förminskar eller förstorar i Google Chrome – snabbt och enkelt (exempel)

0 Shares

De allra flesta mÀnniskor som anvÀnder de bÀsta webblÀsarna för att söka pÄ Internet kan sÀga att de Àr en integrerad del av deras liv. Och det Àr oavsett vem du vÀljer att söka efter. Men det Àr ingen hemlighet för nÄgon att den mest anvÀnda av alla Àr Google Chrome.

Av denna anledning har vi utarbetat en förklarande guide för att lÀra dig hur du snabbt och enkelt tar bort eller förstorar webblÀsaren Google Chrome.

Detta har redan diskuterats mycket om orsaken till anvÀndarpreferenser för den hÀr webblÀsaren. Bland de olika specialfunktionerna som Google Crome har kan vi nÀmna dess enkelhet vid sökning, tilltalande design och framför allt sÀkerheten den ger till alla som anvÀnder den dagligen.

Men det finns ocksÄ en annan funktion som den har som gör den vÀldigt attraktiv för anvÀndare, som Àr att du kan konfigurera vissa parametrar eller alternativ för att fungera enligt dina preferenser. DÀrför ska vi visa dig ett litet knep för att göra det möjligt ta bort eller förstora webblÀsaren Google Chrome snabbt och enkelt.

Hur man tar bort eller förstorar webblÀsaren Google Chrome

Att göra Àndringar i en av de snabbaste webblÀsarna Àr verkligen en mycket enkel uppgift. Dessa Àndringar kommer att tillÄta oss att ha ett grafiskt grÀnssnitt som Àr mer anpassat till vÄra krav eller preferenser. DÀrför ska vi visa att man Àr konkret och sÄ hur du snabbt och enkelt tar bort eller förstorar webblÀsaren Google Chrome.

Vi kan göra detta utan att behöva ladda ner nÄgot program eller program, gÄ till en specifik webbplats eller anlita en datortekniker för att göra Àndringar i programvaran. Vi kan göra aktiviteten sjÀlva, vÀldigt enkelt och snabbt.

SÄ du kan ta bort eller förstora webblÀsaren Google Chrome, det första du ska göra Àr att öppna Google Chrome. DÀr kommer du att gÄ till den övre högra delen av skÀrmen och placera dig pÄ ikonen med tre vertikala punkter. Sedan kommer du att skapa ett klipp pÄ den ikonen.

NÀr det Àr klart kommer ett fönster upp med flera alternativ dÀr du kommer att söka efter och vÀlja Zooma in / Zooma ut och bara trycka pÄ plus- eller minustangenterna. Du fortsÀtter att göra detta tills du fÄr den zoom du vill ha, du kan göra detta nÀr som helst för att förstora Google Chrome.

StÀlla in alternativ för Google Chrome

Om du redan har utökat eller förstorad i webblÀsaren Google Chrome och du vill Ängra det utan att gÄ till InstÀllningar. Du kan anvÀnda kortkommandon som lÄter dig ÄtergÄ till standard zoomstorlek med en kombination av tvÄ tangenter. Vi kommer att göra detta genom att trycka pÄ Ctrl-tangenten och sedan 0-tangenten.

AnvÀnder ocksÄ TangentbordsgenvÀg vi kan zooma in pÄ webblÀsaren Google Chrome. Vi kommer att göra detta genom att trycka pÄ Ctrl-tangenten och sedan + (plus)-tangenten, pÄ sÄ sÀtt kommer förstoringen att öka. Du kan göra detta hur mÄnga gÄnger du vill tills du fÄr den förstoring du vill ha.

TvĂ€rtom, om du vill minska förstoringsstorleken pĂ„ Google Chrome. Du kommer att anvĂ€nda följande tangentkombination, du kommer att trycka pĂ„ Ctrl-tangenten först och sedan – (minus)-tangenten. Tryck pĂ„ dessa knappar pĂ„ samma sĂ€tt tills du krymper till önskad storlek.

Som du kan se Àr det vÀldigt enkelt att göra den hÀr operationen i Google Chrome och du kommer inte att slösa bort nÄgon tid pÄ nÄgon av metoderna som vi förklarar hÀr. PoÀngen Àr att möjligheten att göra Àndringar i den hÀr webblÀsaren utan tvekan kommer att tillÄta oss att justera den efter vÄr smak, och tack vare den hÀr handledningen lÀrde vi oss hur du snabbt och enkelt tar bort eller förstorar webblÀsaren Google Chrome.

0 Shares