Hur man förlÀnger Gmail omvÀnd sÀndningstid

0 Shares

Öka den tillgĂ€ngliga tiden Ă„ngra att skicka e-postmeddelandet Det hĂ€r Ă€r ett alternativ som du förmodligen inte visste om Gmail-plattformen, men om du tĂ€nker efter lite sĂ„ Ă€r det ett mycket anvĂ€ndbart verktyg i den hĂ€r appen.

Allt beror pÄ att du kanske har skrivit ett e-postmeddelande och lagt till alla nödvÀndiga element för att skicka det, men missat en del detaljer.

PÄ samma sÀtt Àr det möjligt att göra ett misstag i vissa data eller behöva lÀgga till en annan aspekt till den, vilket du insÄg för sent.

AlltsÄ företaget Google var uppdaterad om dessa situationer och letade efter ett sÀtt att göra det lÀttare för sina anvÀndare returförsÀndelser innan de nÄr sÄdana mottagare.

TyvÀrr Àr detta inte en aspekt som Àr aktiverad som standard, men att aktivera det Àr en ganska enkel uppgift, sÄ idag kommer vi att prata om hur man uppnÄr det och hur man anvÀnder det effektivt för att undvika dessa fel.

Konfigurera alternativet för att Ängra Gmail-e-postmeddelanden

Google-utvecklare har prioriterat anvÀndningen av den hÀr funktionen för dem som behöver den mest, och lÄter dem veta att den finns tack vare snabb plats i instÀllningar.

LikasÄ har de inkluderat detta alternativ i webblÀsaren och applikationsgrÀnssnitten för mobila enheter för att garantera anvÀndarupplevelsen.

Effektiviteten av denna funktion Àr absolut, sÄ det Àr absolut nödvÀndigt att hÄlla den aktiv idag. SÄ att de kan undvika fraktfel som kan uppröra avsÀndare och mottagare av e-postmeddelanden.

Aktivera alternativet för att ta bort e-post för ditt Gmail-konto

Att ha denna funktion varje gÄng ett e-postmeddelande ska skickas. Du mÄste ange dess instÀllningar.

Det kan uppnÄs logga in frÄn vilken plattform som helst. Versionen av webblÀsaren för datorer eller frÄn applikationen för mobila enheter.

Efter inmatning mĂ„ste du komma Ă„t alternativen “Bindande” som visas pĂ„ skĂ€rmen eller i Gmail-menyn. För att kunna trycka pĂ„ avsnittet “AllmĂ€nna instĂ€llningar”.

I urvalslistan hittar du alternativet “Ångra e-postsĂ€ndning” som du ska klicka pĂ„. Tja, det Ă€r den konfigurationen vi vill aktivera.

VÀl inne Àr allt du behöver göra att svepa aktiveringsalternativet i Gmail. De tillÄter förtroende 5 sekunder för att ogiltigförklara försÀndelser innan mottagaren kan ta emot dem.

Om du vill förlĂ€nga uppsĂ€gningstiden behöver du bara visa menyn “Leveranstid”. VĂ€lj sedan den som bĂ€st passar dina preferenser.

Hur fungerar alternativet att avsĂ€nda ett e-postmeddelande efter att ha tryckt pĂ„ knappen “Skicka”?

Efter att ha skrivit innehĂ„llet i e-postmeddelandet, inklusive var och en av de element som kan utgöra det. Allt du behöver göra Ă€r att trycka pĂ„ alternativet “Skicka” för att nĂ„ mottagaren.

För att avbryta denna inlĂ€mning kan du öppna innehĂ„llet i “Utkorg”. För att visa alternativet “Ångra” som en gul knapp lĂ€ngst ner i grĂ€nssnittet.

Observera att det hÀr alternativet endast kommer att vara tillgÀngligt under den period du stÀller in.

DĂ€rför kan du efter att ha tryckt pĂ„ den hĂ€r knappen Ă„ngra sĂ€ndningen av e-postmeddelandet. Detta tar dig tillbaka till avsnittet “Suddgummi” för enkel omredigering.

Med dessa enkla alternativ kommer du att kunna oroa dig för att göra ett misstag med brevet och mottagaren. Å andra sidan, om du permanent raderat ett e-postmeddelande av misstag, kan du ta reda pĂ„ hur du fĂ„r tillbaka det i Se hur det hĂ€nde utan mycket krĂ„ngel.

0 Shares