Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur man förhindrar spridningen av Coronaviruset, detta är det effektiva materialet

Varje dag expanderar det mer, i vissa länder påverkar det mer märkbart än i andra. När artikeln skrevs, det finns mer än 550 000 fall av smitta över hela världen, med totalt mer än 24 900 dödsfall. Utbrottet av Coronaviruset har klassats som en pandemi av WHO (World Health Organization). Vissa handelsplattformar i svåra tider handlar med de grundläggande sakerna för att skydda sig mot virus och bakterier: masker, handskar, glasögon, termometrar och mycket med internationella försändelser.

Det viktigaste för att skydda dig mot det nya COVID-19, du måste upprätthålla god hygien tvätta händerna med jämna mellanrum och du kan välja att bära en mask när du går hemifrån för att hämta förnödenheter från närliggande stormarknader eller livsmedelsbutiker.

Överväganden att ta hänsyn till om Coronaviruset, förhindrar smitta

Även om covid-19 lätt kan spridas genom överföring från människa till människa, är det inte en dödlig sjukdom eftersom dödligheten är för låg. Men som de säger, “förebyggande är bättre än att bota.” Således, Vem som helst är ansvarig för hans handlingar så du måste respektera dig själv och resten av mänskligheten.

världskarta-coronavirus

Normalt är allt du behöver göra att tvätta händerna regelbundet med tvål eller alkoholbaserade desinfektionsmedel i minst 20 sekunder, undvik att röra någon del av ansiktet, om du känner dig sugen på att hosta eller nysa bör du använda din armbåge eller engångsservetter ( kassera dem på ett säkert sätt) och stanna hemma för att förhindra att viruset sprids vidare på gatorna.

» Det kommer att intressera dig: Hur man korrekt desinficerar smartphones och prylar från Coronavirus och andra bakterier

Om du behöver gå ut, kom ihåg att hålla ett säkerhetsavstånd på minst 1 meter. Du kan bära masker för att undvika smitta samt handskar som vi kan ta av oss innan vi kommer hem. Men det är oerhört viktigt att du inte rör vid föremål som din smartphone eller nycklar med handskarna påTja, det skulle vara värdelöst eftersom viruset skulle vara på handskarna och du skulle överföra det.

Många väljer att inte gå ut och beställa hem de förnödenheter som behövs. Men var kan man få tag på dem i dessa svåra dagar? Och över allt, Vad behöver jag för att vara skyddad mot Coronaviruset?

Viktig skyddsutrustning mot Coronaviruset

En av de viktigaste sakerna är förstås sunt förnuft. Det är bäst att undvika att lämna huset så lite som möjligt, samt att undvika kontakt med andra människor, särskilt om de är en riskfaktor som äldre eller de med patologier.

hot-coronavirus-delay-iphone-12-2021

Masker

Masker hjälper till att skydda oss från resten genom att hålla virus borta från atmosfären, luften där de överlever i upp till 3 timmar, in i näsan och munnen. Även om masker inte är effektiva i de flesta fall, om du inte har det avancerade versioner som N95 eller FFP3Det är alltid bra att ha en i ansiktet när du är ute, eftersom den skyddar dig från andra bakterier och allergier. Också, du undviker att röra näsan direkt så mycket som möjligt.

handdesinfektionsmedel

Se alltid till att du har handsprit var du än är. Det finns flera produkter som är baserade på alkohol, men framför allt är den effektiva den på 70 grader. Om du inte har 70 prov alkohol, du kan ta det typiska medicinskåpet och sänka koncentrationen med vatten.

Handtvål

Det är viktigt att du har handtvål, både i köket och i tjänsten. På så sätt kan du tvätta händerna regelbundet utan ursäkter. Det är en av de mest effektiva åtgärderna du kan vidta, eftersom det kommer att eliminera alla bakterier och bakterier som du kan ha plockat upp genom att röra vid ett föremål.

Handskar

handskar kan vara användbart för dem som går ut för att handla mat eller andra nödvändiga produkter. Du kan behöva röra vid vissa föremål och ytor på vägen, såväl som i butiker. Därför är de väldigt användbara så länge vi inte rör vid personliga föremål som smartphonen eller nycklarna. Det är lämpligt att ta av handskarna innan du öppnar dörren till huset.

Termometer

Det rekommenderas alltid att ha en termometer hemma för att kontrollera din kroppstemperatur när du är sjuk. Med detta kan du göra nödvändiga mätningar i tid och vidta åtgärder mot det. Vi rekommenderar en som kan göra mätningar utan kontakt med kroppenfrån distans.

Gearbest måste-ha för ny kampanj för förebyggande av coronavirus

Du måste komma ihåg att även med dessa väsentliga element är det bästa sättet att bekämpa detta Coronavirus att stanna hemma och förhindra att det sprids. Masker, handdesinfektionsmedel och handskar kommer att bidra till att minska risken för att smittas av virusetmen det är absolut nödvändigt att du lämnar ditt hem bara för att fylla på dina matvaror eller för extremt brådskande ärenden.

Var kan man köpa den här nödvändiga skyddsutrustningen?

Det finns många ställen, men som vi nämnde i början har vissa butiker slutsålt. E-handelsbutiker påskyndar dock leveransen så att du kan nå fler användare från bekvämligheten av ditt hem.

amazon

Kanske är det den mest rekommenderade webbplatsen att köpa från Spanien, men priserna på vissa varor har höjts av kaoset som har genererats de senaste veckorna. fortfarande kan du leta efter den produkt du vill ha när du behöver den eftersom vi inte bara har möjlighet att beställa viktiga produkter.

växelbäst

Gearbest lägger för närvarande ut ett antal artiklar som nämns ovan, såsom medicinska ansiktsmasker, digitala LED-termometrar, etc. Du kan konsultera all deras skyddsutrustning i detta dedikerad sida för coronaviruset.

aliexpress

En annan av butikerna som också erbjuder liknande varor inklusive engångs- och tvättbara masker, kirurgiska skyddskläder, skyddsglasögon och handsprit är AliExpress. Den har också hemsportutrustning som är nödvändig för att behålla din kondition under denna låsningsperiod. Du får göra beställningar från webben aktiverat.

vad-att-göra-om-jag-har-coronavirus-symtom

Nu måste du följa instruktionerna från regeringen som motsvarar ditt land för att undvika framtida infektioner av Coronavirus eller andra virus. Du vet, förebyggande är bättre än att bota med den enkla gesten att tvätta händerna och hålla avstånd när du går ut.

Nyhetsbrev ikon

Vill du få den bästa informationen om teknik?.

Njut av varje veckas enastående nyheter direkt i din inkorg för att alltid vara informerad.