Hur man förbĂ€ttrar SEO i WordPress nĂ€r det gĂ€ller SEO – gratis WordPress SEO-verktyg (exempel)

0 Shares

Vet du hur förbÀttra SEO i WordPress för onlinepositionering och vilka gratis WordPress SEO-verktyg kan du anvÀnda för detta? Om ditt svar var nej, oroa dig inte, idag vet du allt du behöver för att kunna optimera din webbplats.

Först och frÀmst mÄste du komma ihÄg att SEO Àr sökmotoroptimering och det tillÄter det Placera din webbplats pÄ Google. DÀrför mÄste du ha bra verktyg för att uppnÄ detta, och dÀrför kan din sida komma ut först nÀr en person söker.

DÀrefter kommer vi att visa dig nÄgra tips om hur du kan förbÀttra SEO i WordPress och vilka verktyg du bör anvÀnda för att göra det.

Tips om hur du förbÀttrar SEO i WordPress

Detta kan tyckas svÄrt placera webbplatsen pÄ Google med Google Correlatemen tro det eller ej, det Àr enklare Àn det lÄter. Summan av kardemumman Àr att innehÄllet du presenterar pÄ din webbplats Àr optimerat för att sökmotorer ska hitta det.

För att optimera detta innehÄll och ha en bra positionering mÄste du förbÀttra din WordPress SEO, för att göra detta, följ dessa tips:

 • Se till att din webbplats Ă€r synlig för dynamiska sökmotorer frĂ„n Google, eftersom WordPress har det hĂ€r alternativet avstĂ€ngt. Detta Ă€r sĂ„, sĂ„ att du kan bygga din webbplats utan att den Ă€r synlig, men nĂ€r du Ă€r klar mĂ„ste du aktivera det hĂ€r alternativet.
 • Installera de bĂ€sta SEO-plugins för din WordPress, en av de bĂ€sta och mest anvĂ€nda Yoast SEOdu kan hitta det gratis och betald. Du behöver dock inte köpa premiumversionen, för med gratisversionen har du allt du behöver och de bĂ€sta installeras snabbt.
 • Gör en sökordsundersökning för att börja skapa innehĂ„ll för din webbplats för att se vilket innehĂ„ll folk letar efter.
 • Skapa en permanent lĂ€nk, för detta rekommenderas alltid att vĂ€lja postens namn som instĂ€llning.
 • NĂ€rhelst publicera innehĂ„lletProva att lĂ€gga till en lĂ€nk som leder personen att lĂ€sa annat innehĂ„ll pĂ„ din webbplats.
 • Ange din mĂ„lfras, och ditt artikelinnehĂ„ll mĂ„ste naturligtvis ha den frasen. Du bör inte överdriva det heller, för om du upprepar det mĂ„nga gĂ„nger kommer du att överoptimera och det Ă€r inte bra.
 • LĂ€gg till bilder till ditt innehĂ„ll, Ă€ven dessa behöver optimeras, för detta finns verktyg som du kommer att se senare.

Gratis WordPress SEO-verktyg

För bra optimering Àr det ocksÄ viktigt att du anvÀnder SEO-verktyg för WordPresshÀr kommer vi att lista de som Àr gratis.

 • Keyword Finder Ă€r ett utmĂ€rkt verktyg för att hjĂ€lpa dig hitta de nyckelord du behöver för att skapa ditt innehĂ„ll. Tack vare dem kommer du att lĂ€ra dig vilket innehĂ„ll som Ă€r mest eftertraktat av mĂ€nniskor och hur de letar efter det, sĂ„ att du kan anvĂ€nda det pĂ„ det sĂ€ttet pĂ„ din webbplats.
 • Ahrefs, detta Ă€r mycket viktigt eftersom det hjĂ€lper dig att hitta nyckelord som andra webbplatser inte har anvĂ€nt Ă€nnu och som Ă€r mycket eftertraktade av mĂ€nniskor.
 • Nyckelord Surfer, Ă€r en typ av tillĂ€gg Google Chromedu hittar i den de ord som folk sökt mest efter, det kommer till och med att indikera den mĂ„natliga volymen.
 • Copyscape hjĂ€lper dig att skydda din webbplats frĂ„n plagiat, pĂ„ sĂ„ sĂ€tt kommer detta verktyg att kunna kontrollera om det finns nĂ„gon annan sida som innehĂ„ller ditt innehĂ„ll. Det Ă€r mycket lĂ€tt att anvĂ€nda och kommer att berĂ€tta pĂ„ nĂ„gra sekunder om det finns dubblettinnehĂ„ll.
 • SEO Powersuite, tack vare detta verktyg kan du analysera din webbplats, hitta nyckelord och allt du behöver för att optimera din webbplats.
 • Compressor.io lĂ„ter dig optimera bilder pĂ„ ett sĂ„dant sĂ€tt att de inte Ă€r för tunga pĂ„ din webbplats.

Som ni har mÀrkt Àr det inte svÄrt positionering av webbplatsen Det som Àr viktigt pÄ Google Àr att du har rÀtt plugins och verktyg för detta. Vad vÀntar du pÄ? börja tillÀmpa alla dessa tips och anvÀnda dessa verktyg för att förbÀttra SEO pÄ din WordPress och lÀmna oss en kommentar.

Om denna information var anvÀndbar för dig, fortsÀtt att lÀsa vÄra bloggartiklar, du kanske ocksÄ Àr intresserad: Hur man optimerar och snabbar upp WordPress för att bli snabbare och lÀttare.

0 Shares