Hur man förbĂ€ttrar inriktning eller “inriktning” i Counter-Strike: Global Offensive (CS: GO)

0 Shares

NĂ€r det kommer till Shooter-liknande videospel Ă€r det omöjligt att inte prata om Counter-Strike. Detta videospel markerade en era och talar fortfarande om uppdatering efter uppdateringen. Men precis som ett videospel blir bĂ€ttre för varje uppdatering, Ă€r det svĂ„rare att vara effektiv …hur du förbĂ€ttrar dina skjutfĂ€rdigheter eller siktar i Counter-Strike: Global Offensive (CSGO)? UpptĂ€ck det hĂ€r.

Det som kommer att göra dig bÀttre i detta fantastiska spel Àr effektiviteten av varje skott du tar. SÄ vad Àr bÀttre sÀtt att förbÀttra Àn att lÀra sig nÄgra fantastiska knep. Den hÀr artikeln Àr dÀrför en guide som kommer att vara mycket anvÀndbar för att förbÀttra ditt spel.

Vad Àr Counter-Strike: Global Offensive (CS: GO)?

Som nÀmnts i början av artikeln, Counter-Strike markerade en hel era. Den första versionen av videospelet för datorer slÀpptes 1999, exklusivt för Windows.

Den vÀxande populariteten för videospelet fick Valve (företaget bakom spelet) att arbeta med kompatibilitet med andra plattformar. FrÄn och med idag kan Counter-Strike: Global Offensive spelas pÄ Windows, MacOS, PS3, Xbox 360 och Xbox One.

Sikta som en viktig aspekt av spelet

Det Àr mÄnga viktiga aspekter att tÀnka pÄ nÀr du spelar spelet. Den första Àr att kÀnna till alla kontroller. Det gör att du kan vara smidigare nÀr du Àr i rörelse. För det andra, att kÀnna till varje sidas vapen. I den meningen Àr det bÀsta du kan göra att utforska och anvÀnda dem.

Men den tredje aspekten som Àr vÀldigt omÀrklig för de flesta spelare Àr att titta, hora eller sikta. Counter-Strike, i var och en av sina versioner, har alltid haft en viss svaghet nÀr det kommer till att identifiera och blockera fuskande spelare. Att anvÀnda programvara för att förbÀttra prestanda Àr mycket vanligt.

Hur kan du förbÀttra ditt mÄl?

Den hÀr nya versionen erbjuder dock intressanta alternativ till förbÀttra ditt mÄl eller mÄl i Counter-Strike: Global Offensive inga koder.

Efter att ha laddat ner och installerat Counter Strike: Global Offensive kan du prova alternativen som du hittar hÀr.

Ändra din synvinkel

Om du vill förbÀttra ditt mÄl eller inriktning i Counter-Strike: Global Offensive, det Àr viktigt att veta hur man anvÀnder konsolen. Med det hÀr verktyget kommer du att ange kommandon som hjÀlper dig att göra de korrigeringar som du tycker Àr lÀmpliga. PÄ sÄ sÀtt kan du ocksÄ förbÀttra din prestation.

Inte bekvÀm med att anvÀnda standardintervallet? Inga problem, det Àr enkelt att byta hÄrkors i Counter-Strike: Global Offensive.

  • AnvĂ€nder kommandot cl_crosshairsize X du kan justera siktets storlek. X ska ersĂ€ttas med ett tal mellan 0 och 100.
  • Kan du knappt se sökaren eller Ă€r visualiseringen lite störande? Justera sedan dess genomskinlighet eller soliditet med kommandot cl_crosshairalpha X. I det hĂ€r fallet ersĂ€tts X med ett tal mellan 0 och 255.
  • Om du vill att din syn ska ha en annan fĂ€rg, dĂ„ Ă€r detta kommandot cl_crosshaircolor X Ă€r för dig. ErsĂ€tt X med siffrorna 0 till 4.

FPS i spelet

Spelets smidighet Ă€r extremt viktig nĂ€r du gĂ„r med pĂ„ att skapa en Counter-Strike-server för onlinespel. NĂ€r det inte Ă€r bra … Ditt mĂ„l kommer inte att vara det heller. LAG Ă€r en huvudvĂ€rk för alla spelare.

Att titta pÄ eller visa FPS i Counter-Strike: Global Offensive Àr dÀrför nÄgot som Àven professionella spelare ofta gör. För det hjÀlper till att identifiera och rÀtta till vissa fel.

TrÀningskartor

Utan tvekan Àr det bÀsta sÀttet att förbÀttra ditt mÄl eller inriktning i Counter-Strike: Global Offensive genom övning. Plus detta videospel har specialiserade kartor.

Du kan ladda ner dessa typer av kartor med olika mĂ„l och spellĂ€gen frĂ„n Steam Workshop. Allt att lĂ€ra sig för att sikta och förbĂ€ttra dina reflexer. “Aim Botz” och “Training Center 1.5c” Ă€r nĂ„gra av de mest anvĂ€nda kartorna för att förbĂ€ttra inriktning eller inriktning i Counter-Strike: Global Offensive.

Dags att fota lite!

Tack vare dessa intressanta bidrag, som ocksĂ„ görs av mĂ„nga spelanvĂ€ndare, Ă€r du redo att förbĂ€ttra ditt mĂ„l eller inriktning i Counter-Strike: Global Offensive! SĂ„ vĂ€lj ditt favoritvapen… och öva!

0 Shares