Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur man fixar “Videospelare kommer att blockeras efter 3 videor” på YouTube

Stöter du på felmeddelandet “Videospelare kommer att blockeras efter 3 videor” medan du streamar videor på YouTube? Kan du inte längre se videor i YouTube-appen eller webbläsaren?

YouTube är en populär online-videodelningsplattform och webbplats för sociala medier som tillåter användare att ladda upp, visa och dela videor. Den skapades i februari 2005 och är nu en av de mest använda videoplattformarna i världen.

YouTube är känt för sitt omfattande och mångsidiga innehåll, allt från korta videoklipp till fullängdsfilmer och dokumentärer.

Många användare kom dock över ett felmeddelande som säger “Videospelare kommer att blockeras efter 3 videor” vilket störde deras tittarupplevelse. Står du också inför samma problem?

Den här artikeln kommer att fungera som en guide för att hjälpa dig förstå varför du kan stöta på felmeddelandet “Videospelare kommer att blockeras efter 3 videor” medan du streamar videor på YouTube och hur du kan fixa det.

Varför säger YouTube “Videospelare kommer att blockeras efter 3 videor”?

Om du stöter på felmeddelandet “Videospelaren kommer att blockeras efter 3 videor”, kan det bero på att du använder programvara för annonsblockering, att du har tittat på videon för mycket eller på grund av konto- eller geografiska begränsningar.

1. Program för annonsblockering

Vissa användare installerar annonsblockerande programvara eller webbläsartillägg som förhindrar att YouTube-annonser visas. Som svar kan YouTube visa meddelanden som indikerar att videospelaren kommer att blockeras om annonsblockerare inte inaktiveras.

Detta meddelande är avsett att uppmuntra användare att stödja innehållsskapare genom att titta på annonser.

2. Överdriven videovisning

YouTube kan införa visningsbegränsningar för vissa konton eller IP-adresser om det upptäcker ovanligt eller överdrivet videovisningsbeteende. Detta kan vara en antibedrägeri eller säkerhetsåtgärd för att förhindra automatisk visning eller obehörig åtkomst.

3. Kontobegränsningar

Om du använder YouTube med ett konto som har begränsningar eller har brutit mot YouTubes användarvillkor kan du stöta på begränsningar för videouppspelning.

Dessa begränsningar kan åläggas konton som har fått upphovsrättsvarningar, brott mot communityns riktlinjer eller andra överträdelser.

4. Geografiska begränsningar

Visst innehåll på YouTube kan vara föremål för geografiska begränsningar. I sådana fall kan tittare i specifika regioner se meddelanden om videouppspelningsbegränsningar på grund av deras plats.

Om du stöter på det här meddelandet på YouTube och det inte är relaterat till annonsblockerare eller överdriven videovisning, är det lämpligt att kontrollera din kontostatus och se till att din användning följer YouTubes policyer och riktlinjer.

Om du tror att det här meddelandet är felaktigt kan du kontakta YouTubes support eller granska det specifika meddelandet för mer information om varför det visas.

Hur fixar jag “Videospelare kommer att blockeras efter 3 videor” på YouTube?

För att åtgärda felmeddelandet “Videospelaren kommer att blockeras efter 3 videor”, kontrollera din internetanslutning, inaktivera annonsblockerare och logga in på ditt konto. Se även till att följa YouTubes policyer. Du kan också prova att använda en annan webbläsare eller vänta och försöka igen senare.

1. Kontrollera din Internetanslutning

Se till att du har anslutit din enhet till en stabil internetanslutning med tillräcklig bandbredd. Ibland kan du felaktigt stöta på felmeddelandet “Videospelare kommer att blockeras efter 3 videor” på grund av nätverksproblem.

En stabil och aktiv internetanslutning är avgörande för att komma åt YouTube. Se till att du är ansluten till ett pålitligt och snabbt nätverk.

Du kan också använda din enhet för att utföra en hastighets test för att kontrollera om din internetanslutning är snabb och sömlös.

Om du har en dålig internetanslutning, försök att starta om din router.

Följ dessa steg för att starta om din router eller modem:

 • Koppla ur routern och modemet. Vänta i minst 30 sekunder och anslut sedan modemet. Sätt på den.
 • Vänta i minst 1 minut. Anslut sedan routern. Tryck på strömknappen för att slå på den.
 • Vänta minst 2 minuter innan du fortsätter att testa eller använda någon enhet.

Att flytta routern närmare enheterna kan också hjälpa till att öka din WiFi-anslutning.

På så sätt kan du stärka din WiFi-signal och titta på videor på YouTube utan att stöta på felmeddelandet “Videospelare kommer att blockeras efter 3 videor”.

Undvik att använda stora offentliga WiFi-nätverk, som de som finns på ett kafé eller på en arbetsplats. Du kan använda ditt datanätverk istället för en WiFi-anslutning.

2. Inaktivera annonsblockerare

Om du använder annonsblockerande programvara eller webbläsartillägg, inaktivera dem medan du tittar på YouTube-videor. Annonsblockerare kan störa videouppspelningen och kan utlösa sådana meddelanden.

YouTube förlitar sig på annonsintäkter för att stödja innehållsskapare, så att inaktivera annonsblockerare hjälper till att stödja plattformen. Att inaktivera annonsblockerare har löst problemet för flera användare.

Om du har installerat annonsblockerande programvara finns det en stor chans att inaktivera annonsblockeraren hjälper dig att lösa problemet.

Följ dessa steg för att inaktivera annonsblockeraren Google Chrome:

 • Öppna webbläsaren Google Chrome på din enhet.
 • Klicka på tre vertikala prickar i det övre högra hörnet för att öppna menyn.
 • Välj “Tillägg” från menyn. Detta öppnar sidan Tillägg.
 • Hitta annonsblockerare förlängning du vill inaktivera i listan över installerade tillägg.
 • Stäng av omkopplaren bredvid tillägget för att inaktivera det. Annonsblockeraren ska nu vara avstängd.

Följ dessa steg för att inaktivera annonsblockeraren Mozilla Firefox:

 1. Öppna Mozilla Firefox webbläsaren på din enhet.
 2. Klicka på tre horisontella linjer i det övre högra hörnet för att öppna menyn.
 3. Välj “Tillägg” från menyn. Detta öppnar tilläggshanteraren.
 4. I menyn till vänster klickar du på “Tillägg.
 5. Hitta tillägget för annonsblockerare som du vill inaktivera i listan över installerade tillägg.
 6. Klicka på “Inaktivera”-knappen för att stänga av annonsblockeraren.

Följ dessa steg för att inaktivera annonsblockeraren Safari (macOS):

 1. Öppna Safari.
 2. I menyraden klickar du på “Safari” och välj “Inställningar.”
 3. Gå till “Tillägg“-fliken.
 4. Hitta tillägget för annonsblockerare som du vill inaktivera i listan över installerade tillägg.
 5. Avmarkera rutan bredvid tillägget för att inaktivera det.

3. Granska och följ YouTubes policyer

Se till att ditt videotittande beteende överensstämmer med YouTubes användarvillkor och gemenskapens riktlinjer. I vissa fall kan konton som har brutit mot dessa riktlinjer drabbas av visningsbegränsningar.

4. Logga in på ditt YouTube-konto

Om du har ett YouTube-konto, se till att du logga in till ditt konto. Att vara inloggad kan ge en bättre tittarupplevelse och hjälpa till att förhindra visningsbegränsningar.

5. Prova en annan webbläsare eller enhet

Om problemet kvarstår, prova att använda en annan webbläsare eller enhet för att komma åt YouTube. Ibland kan webbläsarspecifika problem eller tillägg påverka visningsupplevelsen.

6. Vänta och försök senare

Om du har stött på detta meddelande pga överdrivet tittande, kan du behöva vänta en period innan visningsbegränsningen hävs. Detta händer vanligtvis om YouTube upptäcker ovanliga eller automatiska visningsmönster för att förhindra botaktivitet.

7. Kontakta YouTubes support

Om du fortsätter att stöta på det här meddelandet och tror att det är felaktigt kan du kontakta YouTubes support för assistens.

De kan ge vägledning och undersöka alla kontospecifika problem som kan orsaka att meddelandet visas.

Det är viktigt att komma ihåg att YouTube är beroende av annonsintäkter för att stödja innehållsskapare, och att använda annonsblockerare kan påverka deras förmåga att generera intäkter.

Genom att inaktivera annonsblockerare och följa YouTubes policyer kan du hjälpa till att stödja innehållsskapare och njuta av oavbruten videouppspelning.