Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur man fixar push-meddelanden i Twitter för Android

Har du problem med push-meddelanden på din Twitter-app? Du kan använda den här guiden för att ställa in push-meddelanden korrekt och skräddarsy dem just för dig – och även åtgärda problemet med enhetsgränsen. Aviseringar är ganska viktiga, särskilt om du interagerar med Twitter ofta. Mängden applikationer som har tillgång till dina aviseringar ökar när din telefon blir gammal och du installerar nya appar vilket leder till att några viktiga nyheter och meddelanden missas. I det här inlägget kommer vi att fokusera på att optimera Twitter-appen. Vi kommer att berätta för dig hur du kan minimera antalet gånger din telefon ringer samtidigt som du ökar dess betydelse. Också. om du har problem i allmänhet med appen kan du också läsa den här guiden för att återställa eventuella motstridiga inställningar och förhoppningsvis lösa ditt problem.

Twitter tillåter bara att ett begränsat antal enheter kopplas till ett enda konto. Det kan inträffa att du säljer eller byter ut dina gamla telefoner utan att återkalla Twitter-aviseringsåtkomst eller kontoåtkomst, vilket leder till ackumulering av autentiska enheter. Den här guiden kommer därför också att diktera hur du kan återkalla åtkomst och konfigurera enheter som bara är viktiga för dig. Läs vidare för att samla all information om att fixa push-meddelanden i Twitter för Android.

Hur man fixar push-meddelanden i Twitter för Android

Följande steg visar dig hur du blockerar eller ger åtkomst till vissa aviseringar som din telefon så småningom meddelar dig om och till och med helt inaktiverar eller aktiverar aviseringar från appen.

Steg 1 – Gå in i Twitter-appen och tryck på de “tre prickarna” som visas längst upp till höger på skärmen som markerats i skärmdumpen nedan.

Twitter-1

Steg 2 – Från följande popup-meny bör du trycka på inställningar.

Twitter-2

Steg 3 – I inställningsmenyn skulle du kunna se Aviseringar. Välj det!

Skärmdump_2016-01-27-20-01-59

Steg 4 – Se till att din synkroniseringsdata är . När du har kontrollerat att det är det, välj Mobila aviseringar.

Skärmdump_2016-01-27-20-02-04

Steg 5 – Den här menyn låter dig nu välja de saker du vill att appen ska meddela dig om. Välj saker som du vill. Huvudströmbrytaren för aviseringar finns längst upp till höger. Om du vill inaktivera aviseringar helt och hållet, skjut på knappen.

Skärmdump_2016-01-27-20-02-15

Så här fixar du enhetsgräns för push-meddelanden

Om metoden ovan inte fungerar för dig är det ganska troligt att du kan ha nått din tilldelade enhetsgräns på 25. Lyckligtvis finns det en enkel lösning. Ta reda på alla detaljer nedan.

Steg 1 – Logga in på ditt Twitter-konto via en stationär webbläsare. Du kan också göra detta på en mobil enhet, gå bara till twitter.com från en webbläsare och se till att du har markerat “Begär skrivbordswebbplats”

Steg 2 – Din profilbild kommer att visas uppe till höger. Klicka på den och välj inställningar från motsvarande meny.

Twitter-Web-1

Steg 3 – Väl i inställningsmenyn ser du Appar alternativ. Välj det.

Twitter-Web-2

Steg 4 – Återkalla åtkomst till appen som för närvarande är installerad på din enhet. Tips: Det kommer att vara något som heter Twitter för Android av Twitter Inc.

Steg 5 – Avinstallera Twitter-appen från din enhet genom att använda applådan eller genom att öppna appinställningarna från appen Inställningar.

Steg 6 – Vi rekommenderar att du startar om enheten innan du fortsätter.

Steg 7 – Från Play Butik, sök Twitter och installera den officiella klienten.

Steg 8 – Logga in och hantera dina mobilaviseringar i processen som nämns ovan.

Vi hoppas att dina aviseringar börjar flöda in utan ansträngning, om du fortfarande stöter på något slags problem, låt oss veta det i kommentarerna!