Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur man fixar om min Xbox One-skärm är tom och blir svart (exempel)

Välkommen! Om du är en Xbox One-användare och tyvärr har problem med din startskärm, oroa dig inte eftersom vi visar dig lösningen här. I synnerhet kommer vi att visa dig vad du bör göra Åtgärda felet med svart skärm på Xbox One snabbt och enkelt.

Vad är ett svartskärmsfel på Xbox One?

Om du inte vet vad det här felet handlar om låter vi dig veta att när det inträffar laddas inte din konsols hemskärm in ordentligt. Därför kommer du inte att kunna bläddra igenom menyn du kommer inte heller att kunna använda applikationen eller spela tv-spel.

Metoder för att fixa felet med svart skärm på Xbox One

Sedan, i det här nya avsnittet, visar vi dig många alternativ som du bör prova Åtgärda felet med svart skärm på Xbox One. Vi rekommenderar att du provar en efter en för att se vilken som fungerar bäst för dig.

Tryck samtidigt på Y- och RT-knapparna på Xbox One-kontrollern

En av de första lösningarna du bör prova om du vill åtgärda problemet med svart skärm på Xbox One är att trycka på höger RT-trigger och Y-knappen samtidigt precis efter att du slagit på konsolen. Även om det verkar enkelt, har detta alternativ varit användbart för flera användare som hade samma problem.

Faktum är att en av de första Reddit-användarna som pratade om denna metod var “Stefvr” som hade tillägget problem med svart skärm på din konsolhan bestämde sig för att prova det och som tur var fungerade det. Senare svarade flera användare på hans inlägg på Reddit och uppgav att de provade det och att det också fungerar för dem.

Öppna en annan flik från menyn

Ett annat bra alternativ du kan prova är att trycka på mittknappen på din Xbox One-kontroll för att öppna guiden. Där måste du välja alternativet som säger “Start” och direkt efter att ha lämnat huvudmenyn öppnar du en annan flik. Detta alternativ har också katalogiserats som framgångsrikt av flera användare i Xbox-communityt.

Gå över till Xbox Store

Även om det verkar osannolikt, har ett stort antal Reddit-användare sagt att problemet går att åtgärda. Svart skärmfel på Xbox One ett besök i den officiella butiken, vilket inte är så vettigt, men det är viktigt att det fungerar.

För att komma åt Xbox Store, öppna helt enkelt guiden genom att trycka på mittknappen på din handkontroll och tryck sedan på “A”-knappen på huvudbannern. Senare måste du gå tillbaka till Start-menyn för att se om det fungerade.

Försök att återställa konsolen

I så fall visar vi dig en mer drastisk men effektiv lösning som kan fungera om du har provat tidigare alternativ och inget fungerat.

Så för att återställa konsolen måste du trycka och hålla in strömknappen på Xbox One i några sekunder tills den stängs av helt. Du bör då se att Start-menyn nu fungerar korrekt, men vi rekommenderar att du inaktiverar och återaktiverar konsolen för att se till att problemet är löst. svart skärm fel.

Koppla bort konsolen från nätverket

Slutligen rekommenderar vi att du endast använder konsolen utan internetanslutning. Självklart svart skärm fel på Xbox One kan detta bero på anslutningsproblem med Microsofts plattformsservrar som sådana. Därför bör felet åtgärdas när du är offline.

Så för att använda konsolen offline måste du gå till nätverks- och Wi-Fi-inställningarna och koppla från nätverket. Tyvärr kommer du inte att kunna komma åt onlinefunktionerna på Xbox One i det här läget, men det är ett pris att betala för att ha den Svart skärmfel på Xbox One.

När du har aktiverat offlineläget rekommenderas det att du startar om din konsol helt och hållet och sedan återansluter till Internet för att se om felet har åtgärdats.

Om denna information hjälpte dig, se till att dela den med alla dina vänner via sociala nätverk. Tills nästa gång!