Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur man fixar nästan fullt minnesproblem på min iPhone

Fil iPhone De är unika enheter, vilket är anledningen till att de är en av de mest kända smartphones. Ändå är Apple-användare mycket bekanta med några irriterande buggar, inklusive utrymmesproblem. Idag ska vi undervisa hur jag fixar nästan fullt minnesproblem på min iphone.

Apple-enheter finns i alla storlekar inklusive olika lagringskapaciteter. Det ovannämnda problemet är vanligare hos användare med lite utrymme, men som tur är finns det olika metoder vi kan använda.

Till exempel, om du har en Mac-dator, rekommenderas det att frigöra utrymme på din macOS, på det här sättet, genom att följa den här guiden, kommer du att frigöra dig från utrymmesproblem på Apple-enheter.

Hur man fixar nästan fullt minnesproblem på min iPhone

Lagringsproblem är mycket vanliga med filer IPhone-enheter låg kapacitet, särskilt i den gamla iPhone 8 GB, och även i 16 GB. För alla användare med utrymmesproblem finns det flera sätt att fixa dem.

Vad orsakar detta problem?

Du vet säkert redan svaret, men det här problemet uppstår exakt när enheten är synlig belamrad med filer. Dessa filer kan komma från applikationer, dokument, foton, videor och andra användarelement.

Lyckligtvis lösningen på detta problem är enkelI de flesta fall räcker det att etablera en lämplig städ- och organisationsrutin. Att konfigurera iCloud-fillagring på din iPhone eller iPad hjälper också här eftersom det frigör utrymme på din enhet genom att säkert lagra din information i molnet.

Som vi sa, om du bär din mobiltelefon på ett organiserat sätt, säkerhetskopierar dina data och följer våra råd, kommer detta problem att vara ett minne blott.

Åtgärda iPhone-lagringsproblem

För att förhindra att detta meddelande dyker upp igen måste du ta hänsyn till vad vi angav ovan, som är slitage korrekt kontroll av enheten.

Utan vidare, för att felsöka iPhone-lagringsproblem, finns det några procedurer vi kan överväga.

Betygsätt platsen på din iPhone.

Det första är att utvärdera vilka appar som tar upp plats på vår enhet, processen är väldigt enkel. Följ stegen nedan för att se exakt vem du är absorberande lagring från din iPhone.

  • För att se utrymmet på din enhet är det första du bör göra att navigera till filen inställningar.
  • När du är i Inställningar letar du efter fliken allmän. Efter ovanstående bör du leta efter alternativ Masslagring och iCloud.
  • En meny kommer att visas med flera alternativ för båda lagring i brukSom Lager tillgänglig.
  • Tryck på ett alternativ Hantera ditt minne. När du klickar på den här fliken visas alla systemapplikationer och det utrymme som var och en av dem tar upp i minnet.
  • Tack vare det här alternativet kommer du att kunna bedöma vad som tar upp plats på din iPhone. Nästa punkt är bestämma vad som ska raderas och vad som ska behållasallt efter eget gottfinnande.

Genom att analysera förbrukningen kan man komma fram till vad som behöver rengöras, i de flesta fall tar applikationer som WhatsApp mest plats. På samma sätt skulle det vara bekvämt att ta bort de bilder och videor som inte längre intresserar dig.

I sin tur kommer det tillgängliga minnet att utökas ytterligare genom att rensa iPhone-minnet från onödiga filer, vilket förhindrar att du får ont om utrymme.

Använd rengöringsappar

Utöver föregående punkt finns det ett ännu enklare sätt för att frigöra utrymme på iPhone. Vi hänvisar till alla appar utformade för att frigöra utrymme som App Store Cleaner Pro, Clean Master och liknande.

Alla dessa applikationer är mycket användbara för att frigöra internt lagringsutrymme på din iPhone. De är ett mer än viktigt alternativ då de även utför proceduren automatiskt vilket gör rengöringen mycket enklare.

Slutligen introducerar ovanstående metoder några av de enklaste stegen för att frigöra lite utrymme på våra iPhones. Genom att tillämpa dem kan problemet med nästan fullständig lagring av mobiltelefonen lösas. Kom dock ihåg att det viktigaste är att upprätthålla ordning och organisation av enheten.