Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur man fixar Metro av T-Mobile Voicemail inte fungerar

Är du en av personerna som står inför problemet “Metro by T-Mobile Voicemail Fungerer inte”? Kan du inte skicka röstmeddelanden på din mobiltelefon?

Får du ingen röstmeddelandeavisering? Står du inför problem med att ta emot röstmeddelanden till ditt Metro by T-Mobile-konto på rätt sätt?

Du kommer att få veta hur du åtgärdar problemet och vad som är orsakerna till Voicemail-problemet på Metro by T-Mobiles webbplats. Fortsätt läsa för att lära känna alla detaljer.

Metro by T-Mobile erbjuder prisvärda förbetalda mobilabonnemang som passar alla kunder. Deras mobilabonnemang sträcker sig från $30 till $60 per månad.

De erbjuder mobila tjänster som samtalstid, textmeddelanden, mobildata och Hotspot-tjänster på deras mobilabonnemang.

Vad är det som gör att Metro By T-Mobile Voicemail inte fungerar?

Orsaker till problemet “Metro by T-Mobile Voicemail Fungerer inte” är att inte ha korrekt nätverksanslutning, inte konfigurerat för Voicemail korrekt och inte har Metro by T-Mobile mobilabonnemang.

Dessa orsaker till att röstbrevlådan inte fungerar på Metro av T-Mobile diskuteras i detalj nedan.

1. Har inte rätt nätverksanslutning

Om du inte har en korrekt nätverksanslutning med Metro by T-Mobile-nätverket, kommer detta att orsaka problemet “Metro by T-Mobile Voicemail Fungerer inte”.

Detta kan orsakas av olika faktorer, inklusive underhållsarbete i ditt område, att hålla flygplansläget på och ett felplacerat eller skadat SIM-kort.

2. Konfigurerar inte röstbrevlådan på rätt sätt

Att inte ställa in din röstbrevlåda på din mobiltelefon med Metro by T-Mobile-nätverket kommer att resultera i fel eller problem som “T-Mobile Voicemail Fungerar inte”.

Du måste ställa in din röstbrevlåda noggrant genom att ange PIN-koden eller lösenordet för röstbrevlådan korrekt och även andra procedurer.

3. Att inte ha en aktiv tunnelbana med T-Mobile Mobile Plan

Om du inte har en aktiv mobilnätsplan, kanske du inte kan använda Metro by T-Mobile-tjänster som talk, text, voicemail, data och hotspot. Detta kommer också att orsaka problemet “Metro by T-Mobile Voicemail Fungerer inte” på din mobila enhet.

Du kommer att kunna använda Voicemail-tjänsterna från Metro av T-Mobile endast om du laddar ett mobilabonnemang eller har ett aktivt mobilabonnemang.

Hur fixar jag att Metro By T-Mobile Voicemail inte fungerar?

För att åtgärda problemet “Metro by T-Mobile Voicemail Fungerer inte”, prova att starta om din mobil, slå på och av och slå på flygplansläge, återställ nätverksinställningar, rensa röstbrevlådans cache, rensa röstbrevlådan och kontakta Metro by T-Mobiles kundtjänst.

Lösningarna för röstbrevlåda som inte fungerar på Metro by T-Mobile-tjänster listas i detalj nedan.

1. Starta om din mobiltelefon

Att starta om din mobiltelefon är en enkel men effektiv lösning på problemet “Metro by T-Mobile Voicemail Fungerer inte”.

Det här problemet kan ha inträffat på grund av tekniska fel eller buggar på din mobiltelefon, om du startar om din mobil kan du lösa det här problemet.

Steg för att lösa problemet “Röstmeddelande fungerar inte” på Metro By T-Mobile genom att starta om Android-mobiltelefonen:

 • Tryck och håll ned Strömknappen i 5 till 10 sekunder
 • Välj sedan ‘Omstart’ på popup-menyn
 • Vänta tills din mobil slås på av sig själv efter att den stängts av
 • Försök sedan använda röstbrevlådan på din Android-mobil

Steg för att starta om din mobil för att lösa problem med röstmeddelanden på din iPhone-mobilenhet:

 • Tryck och håll din mobil ‘Strömknappen’
 • Dra för att stänga av bild kommer att visas, Dra och håll det i 10 sekunder
 • Din mobil stängs av
 • Tryck på strömknappen för att slå på den några minuter efter att den stängts av
 • Testa sedan att använda röstbrevlådan på din iPhone

2. Slå på och av flygplansläget

Om du slår på och av flygplansläget uppdateras den mobila nätverksanslutningen med din mobila enhet och Metro by T-Mobile-nätverket.

Detta hjälper din enhet att lösa problemet med “Metro by T-Mobile Voicemail Fungerar inte” genom att åtgärda nätverksproblemet.

Steg för att lösa problemet med att röstbrevlådan inte fungerar på din mobila enhet genom att slå på och av flygplansläget:

 • Slå på skärmen på din mobila enhet
 • Nu, Svep nedåt skärmen. Detta gör att du kan se Android Snabbinställningar eller iPhones kontrollcenter.
 • Upptäck Symbol för flygplansläge
 • Tryck på ikonen att sätta på den
 • Efter några minuter, stäng av flygplansläget på samma sätt

3. Återställ nätverksinställningarna på dina mobilinställningar

Att återställa dina mobila nätverksinställningar löser problemet genom att åtgärda nätverksinställningarna. Prova den här metoden för att lösa problemet med “Metro by T-Mobile Voicemail Fungerer inte” på din mobiltelefon.

För att återställa nätverksinställningarna på din mobiltelefon, prova Inställningar>Allmänt>Återställ>Återställ nätverksinställningar.

Om du använder Android-mobil, prova Inställningar>System>Avancerat>Återställningsalternativ>Återställ nätverksinställningar.

4. Rensa lagring av röstmeddelanden

Om din gamla röstbrevlåda tar upp mer lagringsutrymme på din mobiltelefon kommer detta att resultera i röstmeddelandefördröjning eller problem i Voicemail-appen och på din mobila enhet.

Försök att rensa lagringen på din röstbrevlåda, genom att radera all gammal röstbrevlåda eller selektivt radera röstbrevlådan till free utöka lagringsutrymmet för att lösa problemet ‘Metro by T-Mobile Voicemail Fungerar inte; på din mobila enhet,

Steg för att radera röstmeddelanden till Free Öka röstbrevlådans utrymme och därmed lösa problemet “Voicemail Fungerar inte” på Metro By T-Mobile Network:

 • Gå till ‘telefoner’ på din mobiltelefon
 • Gå till ‘röstbrevlåda’
 • Välj Röstmeddelandekonversationer valfri på de röstmeddelanden du vill radera eller Välj alla och Radera.

5. Rensa telefoncache

Rensa röstbrevlådans cache för att rensa buggar på din telefonapp, detta beror på dina röstmeddelande- och samtalsbutiker i din telefonapp. Detta kommer att lösa problemet med “Metro by T-Mobile Voicemail Fungerar inte” genom att ta bort de temporära filerna som lagrats av telefonen för en smidig och snabbare appens laddningstid.

Steg för att lösa röstmeddelandecachen genom att lösa telefoncachen på din Android-mobiltelefon:

 • Gå till ‘Inställningar’ på din mobiltelefon
 • Gå till ‘Lagring’
 • Spot ‘Telefon’
 • Välj ‘Lagring och cache’
 • Ta bort cache genom att välja den

Steg för att rensa telefonapp-cache för att lösa röstmeddelandecache och problem på din iPhone-enhet:

 • Gå till ‘iPhone-inställningar’
 • Scrolla ner till plats ‘Telefon’
 • Välj ‘Ladda ner appen’

6. Kontakta Metro By T-Mobiles hjälpcenter

Om ingen av korrigeringarna löser problemet “Metro by T-Mobile Voicemail Fungerer inte” på din mobil, kan du kontakta hjälpcentret eller kundtjänst för Metro by T-Mobile-operatören för att återställa din Voicemail från deras sida för att söka hjälp för nätverket.

För att kontakta kundtjänst, ring 1-888-8metro8 (1-888-863-8768). Du kan också kontakta dem genom att ringa dem från deras mobilapp – MyMetro-appen på din iPhone eller MyMetro-appen på din Android-enhet.

Förutom dessa korrigeringar, om du inte får röstmeddelandeavisering, kontrollera om du har aktiverat telefonaviseringen. Om inte, slå på den för att få röstbrevlådan.

Läs vår artikel om “Metro by T-Mobile Internet Fungerar inte” och “Metro by T-Mobile Hotspot Fungerar inte”, om du står inför problemet. Detta hjälper dig att lösa problemet effektivt.