Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur man fixar iPhone-larmfel med Apple Music-låtar

– Annons –

Om du är en av dem som inte tål väckarklockans ljud och istället använder musik, Du kommer att ha märkt att vid något tillfälle, och det beror på låten vi väljer, hörs inte musiken när den aktiveras. En bugg som personligen har gjort oss lite galna, tills vi har hittat både problemet och framför allt lösningen.

Poängen är att vi efter mycket försök och misstag har upptäckt det felet i larmet på iPhone eller iPad när vi har valt en låt från Apple Music, det orsakas av alternativet förlustfri audio() som introducerades av Apple för ett tag sedan att njuta av vår musik i bättre kvalitet.

Tack vare att vi upptäckte vad som var problemet som orsakade det, vi har kunnat hitta lösningen för att njuta av våra Apple Music-låtar igen när vi vill använda den som ett larm för att väcka oss.

Hur man åtgärdar felet i larmen med Apple Music

Om det vi vill är att använda musik igen för ett av våra larm, vi måste se till att förlustfritt ljud är inaktiverat innan vi laddar ner låten vi vill minska mängden data som den använder. För att göra detta kommer vi att göra följande:

Lös iPhone-larmfel med Apple Music

  • Vi kommer åt inställningar av iPhone
  • Vi går in i avsnittet musik.
  • Vi letar efter inställningarna ‘Ljudkvalitet’ och inaktivera det förlustfria ljudet.
  • Dessutom måste vi se till det nedladdning i format är också inaktiverade.

När dessa ändringar har gjorts i musikinställningarna måste vi göra det eliminera nedladdningen av de låtar som vi använde som larmljudet på vår iPhone eller iPad, för att ladda ner dem igen med lägre kvalitet som kan användas som larm av våra Apple-team. Sedan kan vi återaktivera båda sektionerna för att återställa ljudet med högsta möjliga kvalitet.

Förhoppningsvis kan denna lilla bugg fixas i en framtida iOS- och iPadOS-uppdatering så att vi kan lyssna på låten vi vill väcka med bästa möjliga kvalitet.

All Apple-utrustning och dess tillbehör i vår butik | amazon