Hur man fixar ett GPS-platsfel i Harry Potter Wizards Unite (exempel)

0 Shares

Välkommen! Om du har laddat ner Harry Potter Wizards Unite-appen men hoppar över GPS-platsfeloroa dig inte, vi visar dig de möjliga lösningarna här.

Alternativ för att fixa GPS-platsbugg i Harry Potter Wizards Unite

Sedan ska vi lära dig några sätt fixa GPS-platsfel i Harry Potter Wizards Unite snabbt och enkelt. Du behöver bara prova var och en av dem tills du hittar den som fungerar bäst för dig.

Aktivera exakt plats

Om du inte vet använder Android-enheter två olika sätt att få vår plats i realtid.

  • Endast enhet: I det här alternativet bestäms vår plats endast av GPS.
  • Besparingar med hög precision: beräkna din plats via Wi-Fi, Bluetooth eller mobila nätverk. Det här läget fungerar bäst eftersom det använder enhetens alla verktyg för att hitta oss.

För att aktivera detta högprecisionsalternativ, gå till avsnittet “Inställningar” och klicka sedan Säkerhet och plats och där måste du se till att detta google precision-alternativ är aktivt.

För äldre versioner av Android måste du gå till “Inställningar”, sedan välja “Plats”, klicka sedan på “Läge” och slutligen välja “Hög precision”.

Utan tvekan kommer detta alternativ att fungera fixa GPS-platsfel i Harry Potter Wizards Unite på mobiltelefoner med en mycket svag GPS-signal.

Stäng inte av Wi-Fi

TV-spel Harry Potter: Wizards Unity använder ett fullt assisterat lokaliseringssystem. Den förlitar sig med andra ord på en trådlös nätverkssignal, en signal från närmaste telefontorn och en GPS-satellitsignal för att beräkna vår position i realtid.

Därför, om du spelar med Wi-Fi eller datasignal avstängd, kommer spelet att vara mycket svårare att bestämma din plats.

Vanligtvis är det orsaken till att karaktären vi väljer att flytta, gör små hopp på kartan. För att förhindra att detta fel inträffar väldigt ofta rekommenderar vi därför att du lämnar Wi-Fi på Android även om du inte är ansluten till internet.

Förbättra GPS-signalkvaliteten på din Android-enhet

Lyckligtvis kan vi i den senaste versionen av Google Play-butiken hitta många applikationer för att öka GPS-signalen som sänds ut av vår telefon.

Därför bör du gå till Google Play Butik för att ladda ner Active GPS-appen och på så sätt förbättra signalen från din Android-mobil för att förhindra GPS-platsfel i Harry Potter Wizards Unite.

Öppna Google Maps

Ytterligare ett knep som är användbart att lösa GPS-platsfel I Harry Potter Wizards Unite innebär detta att man öppnar Google Maps och låter dem köra i bakgrunden. På så sätt kommer vi att kontrollera om appen kan bestämma vår plats på kartan, vilket skulle hjälpa andra applikationer som Harry Potter att bestämma vår plats.

Det verkar lite meningslöst direkt, men är ett enkelt alternativ som vi kan försöka fixa buggen i appen och spela tyst utan problem.

Försök att kalibrera om GPS:en

Om du använder en lättviktsversion av Google Maps, men du inte kan fastställa vår exakta plats, måste du gå till inställningarna för att kalibrera om GPS:en.

Vi rekommenderar det för det installera en applikation som heter GPS Status & Toolbox, vilket kommer att göra hela processen mycket lättare. Sedan kommer vi att lära dig stegen du behöver följa för att omkalibrera vår GPS-sensor

  • När du har laddat ner GPS Status & Toolbox-applikationen öppnar du menyn på sidan av skärmen.
  • Välj “Hantera A-GPS-status”.
  • Klicka här ‘Återställ’ sålunda kommer GPS-cachedata från vår Android-enhet att raderas.
  • Om GPS:en fortfarande har samma problem och inte kan hitta oss, måste du gå tillbaka till föregående meny och välja ‘Ladda ner’.
  • Appen kommer att helt omkalibrera GPS:en baserat på internetdata för att avgöra var vi är för tillfället.
0 Shares