Hur man fixar en eller flera chattar pÄ WhatsApp pÄ iPhone eller Android

0 Shares

Kommunikation Àr den faktor som mest har pÄverkat utvecklingen av vÄr vÀrld, möjligheten att interagera med andra mÀnniskor har blivit möjlig. SÄ hÀr skapades de kontrakt och band mellan mÀnniskor som vÀxte sig starkare med tiden.

I takt med att vÀrlden utvecklades har sÀtt att göra kommunikationen mer flytande och effektiv blivit nödvÀndiga. Med tillkomsten av internet i vÄra dagliga liv har sÀttet vi kommunicerar pÄ revolutionerats totalt.

Med tidens gÄng och utvecklingen av ny teknik har nya sÀtt att dela information dykt upp. För nÀrvarande Àr de mest anvÀnda verktygen för detta snabbmeddelanden, med vilka vi kan dela all slags information. Det finns alternativa applikationer som liknar WhatsApp

Vad Àr syftet med att stÀlla in chattar pÄ WhatsApp?

Bland de mest anvÀnda meddelandeapplikationerna Àr WhatsappÀr ett mycket komplett verktyg tack vare vilket vi kan kommunicera effektivt. Bland de mest framstÄende funktionerna i WhatsApp Àr möjligheten att omedelbart dela videor eller filer av vilken typ som helst.

PÄ samma sÀtt Àr att ringa videosamtal en av de saker som sticker ut mest i denna fantastiska app. Utan att offra det effektiva sÀttet att meddelanden kan överföras frÄn en enhet till en annan utan nÄgra förseningar och röstmeddelanden utan att trycka pÄ mikrofonen

WhatsApp njuter för nÀrvarande av popularitet beror pÄ att det Àr en mycket komplett plattform. Lite dÄ och dÄ WhatsApp erbjuder nya versioner av sitt grÀnssnittmer och mer avancerad och med bÀttre funktioner.

Som vi vet, genom att anvÀnda denna applikation, kommunicerar vi med andra mÀnniskor genom chattar. Men det finns mÀnniskor som vi kommunicerar mer med Àn andra, eller personer som prioriteras bland andra.

Fil Organiseringen av chattar pÄ WhatsApp Àr ordnade kronologisktsÄ de senaste chattarna kommer alltid att ha företrÀde. Men om vi vill placera en eller flera chattar sÄ att de alltid Àr först sÄ Àr det ocksÄ möjligt.

WhatsApp ger oss denna möjlighet genom ett alternativ som kallas fixa chatt. I den hÀr artikeln kommer vi att ta reda pÄ vilka steg vi behöver följa för att fixa en eller flera WhatsApp-chattar pÄ iPhone eller Android.

Steg för att fixa en eller flera WhatsApp-chattar pÄ iPhone

WhatsApp Àr tillgÀngligt pÄ flera plattformar och kan laddas ner gratis frÄn officiella butiker. En av de butiker vi kan ladda ner WhatsApp frÄn Àr iTunes.

Om vi ​​vill stĂ€lla in en eller flera WhatsApp-chattar pĂ„ vĂ„r iPhone Ă€r det första vi ska göra att öppna WhatsApp-applikationen pĂ„ vĂ„r enhet. Efter att ha angett applikationen vi letar efter en chatt vi vill fixa.

PÄ höger sida av varje chatt ser vi höger pilmÄste vi vÀlja den hÀr pilen. Vi kommer att se hur listan med alternativ triggas överst i den valda chatten.

Nu vĂ€ljer vi alternativet “FĂ€st upp”, chatten kommer automatiskt att fĂ€stas pĂ„ vĂ„r WhatsApp-lista. Om vi ​​vill stĂ€lla in andra chattar mĂ„ste vi utföra samma Ă„tgĂ€rd för var och en av de chattar vi vill stĂ€lla in.

Steg för att fixa en eller flera WhatsApp-chattar pÄ Android

Ett av de operativsystem som anvÀnds mest av tillverkare av mobila enheter Àr operativsystemet Android. Vi kan ladda ner alla typer av applikationer frÄn Play Store, inklusive WhatsApp.

För att skapa en eller flera chattar pÄ en Android-enhet öppnar vi först applikationen pÄ vÄr enhet. Nu, vi letar efter en chatt vi vill fixa och hÄlla fingret pÄ det tills vi ser att det Àr valt.

Överst pĂ„ skĂ€rmen kommer nĂ„gra alternativ att aktiveras, vi behöver vĂ€lj instĂ€llningsikonen. Detta kommer att fixa den valda chatten, först i din chattlista.

Om vi ​​vill fixa flera chattar samtidigt mĂ„ste vi göra samma tidigare Ă„tgĂ€rd, men vĂ€lj alla chattar vi vill fixa innan vi vĂ€ljer Reparera. Till sist, vĂ€lj dig sjĂ€lv “FĂ€st upp”.

Slutligen hoppas vi att den hÀr artikeln hjÀlpte dig. Vi vill dock gÀrna höra frÄn dig. Lyckades du konfigurera en chatt pÄ WhatsApp genom att följa dessa steg? KÀnner du till nÄgon annan metod som lÄter dig lita pÄ chattar pÄ en Android-enhet eller iPhone? LÀmna oss dina svar i kommentarerna.

Du kanske ocksÄ Àr intresserad av Hur man överför WhatsApp-chattar mellan iPhone- och Android-enheter

0 Shares