Hur man fixar eller fixar “err_Connection_Reset” i Google Chrome

0 Shares

Fixa eller lösa problemet”err_connection_reset”I Google kan Chrome behövas av mĂ„nga anvĂ€ndare nĂ€r som helst pĂ„ dygnet. Att avbryta din internetsurfning pĂ„ grund av den hĂ€r typen av fel kan leda till mĂ„nga förseningar för alla.

Det hÀr felet Àr ett av mÄnga som utgör listan över problem nÀr sidor inte laddas i Chrome, vare sig det Àr frÄn Windows 10 eller nÄgot annat system. Det viktigaste för idag fokusera pÄ hur du ÄtgÀrdar detta fel och erbjuder den bÀsta lösningen vÀrdig Googles support.

Om problemet “err_connection_reset” i Google Chrome

Internettrafiken tack vare internet har haft möjlighet att vÀxa kraftigt under Ären pÄ grund av dess mÄngfald sÀtt att ansluta. För nÀrvarande behöver du bara en anslutbar dator, en webblÀsare och en bra internetanslutning.

Men att högre samtalsflöde, motsvarar en högre sannolikhet för fel, bÄde för servrar och för personer som försöker ansluta. De flesta problem relaterade till fel nÀr du surfar pÄ Google kan dock förklaras genom att koppla bort Wi-Fi eller Internet frÄn datorn.

Det viktiga hĂ€r för att felsöka “err_connection_reset” i Google Chrome Ă€r att utesluta att vĂ„r dator har ett virus. Denna frĂ„ga klassificeras under kod 101 och visas nĂ€r webblĂ€saren inte kan upprĂ€tta en bra anslutning.

Vilket innebÀr att anslutningen som vÄr webblÀsare har upprÀttat inte Àr helt stabil eller har slutat fungera. DÀrför Àr det en av de vanligaste misstagen som nÄgon kan hitta genom att försöka surfa pÄ internet.

I alla fall, problemet Àr vÀldigt generellt och anger eller informerar inte om felet uppstÄr i vÄr webblÀsare som anvÀndare, pÄ en server eller endast pÄ nÀtverket. Men tack vare internets magi finns det flera metoder som gör att alla med eller utan erfarenhet kan lösa detta fel.

Vi vet att det viktigaste Àr att kunna navigera normalt igen och undvika en situation dÀr felet ÀndÄ hindrar vÄrt arbete eller forskning.

Hur man fixar eller fixar “err_connection_reset”-problemet i Google Chrome

Som anvÀndare mÄste vi identifiera om problemet uppstÄr pÄ grund av tillstÄndet för vÄr anslutning och hur vi kommer Ät. Program som VPN gör anslutningen nÄgot instabil, vilket kan göra den hÀr tjÀnsten till en kÀlla till nÀtverksinstabilitet.

Det har bekrÀftats till 100 % att ett VPN kan bromsa vÄr internetuppkoppling, sÀrskilt gratistjÀnster av detta slag. DÀrför Byt anslutning Det kan vara bÀst att anvÀnda en annan tjÀnst eller inaktivera din VPN-anslutning för en stund.

Ett annat av vĂ„ra program som kan störa “err_connection_reset”-problemet i Google Chrome kan vara antivirus kraschar. Trots att de Ă€r anslutna till försvarssystem nĂ€r de gĂ„r in i nĂ€tverket kan felfunktioner i dessa program skada alla anslutningar.

Det hÀr Àr nÄgra av nackdelarna som dessa antivirusprogram kan ha blockera google chromeförhindrar normalt anslutningsflöde. Det perfekta med detta scenario Àr att lÀgga till vÄr webblÀsare till vitlistan, en sektion som lÄter antivirusprogrammet lÄta andra program köras fritt.

En av de sista anledningarna att nĂ€mna Ă€r buggar relaterade till sökmotorinstĂ€llningar. Ansamlingen av olika tillĂ€gg eller en dĂ„lig webblĂ€sarkonfiguration kan orsaka problem som “err_connection_reset” i Google Chrome.

I allmÀnhet, bortsett frÄn de ovan nÀmnda aspekterna, Àr det bÀst att bekrÀfta vÄr stabilitet Internet anslutning eller vÀnta pÄ ett eventuellt fel pÄ webblÀsarens servrar. Med tanke pÄ det stora antalet personer som anvÀnder tjÀnsten dagligen Àr felet normalt.

0 Shares