Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur man fäster en webbplats i Windows 8

Precis som Windows Phone, försöker Microsofts Windows 8 -operativsystem att blanda meddelanden, genvägar och till och med favoritfunktioner som ägarna redan älskar i sin färgstarka startskärm. Kort sagt betyder det att användarna alltid har den mest uppdaterade informationen om vad som händer i deras liv och snabbt kan navigera till de webbplatser och appar som de behöver.

Det är den förmågan att fästa webbplatser till Windows 8 som enligt min mening de flesta vanliga användare kommer att njuta mest av. Istället för att gräva efter Internet Explorer och försöka hitta en favoritknapp Windows 8 -användare kan helt enkelt trycka på brickan som representerar en av deras favoritsajter och de är där direkt.

Ännu bättre är de tillägg som pining en webbplats som en levande kakel kan ge. Microsoft tillåter inte bara webbplatsägare att attrahera levande plattor som matchar deras webbplats, appar och innehållstillverkare kan till och med överföra information om nya inlägg direkt till användarens startskärmar.

Så här fäster du en webbplats i Windows 8 och får tillgång till dina favoritwebbplatser snabbt och enkelt.

Gå till startskärmen genom att trycka på Windows -nyckel på enhetens tangentbord eller genom att trycka på Windows -tangenten under skärmen.

Så här fäster du en webbplats i Windows 8 (1)

Klicka eller tryck på ikonen som representerar Internet Explorer på startskärmen. Det representeras av den ljusblå och vita E -plattan i vårt exempel. Om du inte har Internet Explorer fäst på din startskärm, klicka eller tryck på pilen i det nedre vänstra hörnet av skärmen för att öppna en lista över alla appar som är lagrade på din enhet. Användare som har enheter utrustade med pekskärmar kan också placera fingret var som helst på startskärmen och svepa uppåt.

Hur man fäster en webbplats i Windows 8 (2)

Navigera till den webbplats du vill fästa genom att trycka på eller klicka på adressfältet längst ned i appen. I vårt exempel kommer vi att stifta GottaBeMobile.

Hur man fäster en webbplats i Windows 8 (3)

Tryck eller klicka på stjärnikon längst ned till höger på skärmen mellan det som ser ut som en skiftnyckel och två pappersark.

Hur man fäster en webbplats i Windows 8 (4)

Anpassa nu hur du vill att webbplatsens live-kakel ska se ut i popup-fönstret. Som standard ger Internet Explorer det ett grundläggande utseende och namn, men du kan anpassa plattans bakgrund och vad den säger. När du har gjort alla anpassningar som du vill klicka eller tryck på Fäst på Start.

Hur man fäster en webbplats i Windows 8 (6)

Gå nu tillbaka till din startskärm och din nyfästa app ska visas.

Hur man fäster en webbplats i Windows 8 (7)

Det är det, du har lyckats fästa en webbplats på din startskärm. Precis som andra fästa brickor på startskärmen synkroniseras alla webbplatser som du fäster automatiskt mellan flera datorer om du är inloggad med ett Microsoft -konto och har synkronisering aktiverat – vilket det är som standard.