Hur man fĂ€ster eller markerar en kommentar pĂ„ mina YouTube-videor – snabbt och enkelt (exempel)

0 Shares

Idag kommer vi att se nÄgot mycket viktigt Hur man fÀster eller markerar en kommentar pÄ mina YouTube-videor och vi kommer att göra det enkelt och snabbt. Eftersom fÀstade kommentarer Àr för viktiga för mÄnga saker, speciellt om du gillar SEO pÄ YouTube och andra nÀtverk.

Det Àr mer Àn tydligt att om vi inkluderar en kommentar med lÀnkar ger det bÀttre resultat Àn att lÀgga till den i videobeskrivningen. Speciellt eftersom nÀr vi laddar upp en video inkluderar vi lite text följt av lÀnkar.

Problemet Ă€r att vi generellt mĂ„ste pressa “Visa mer“För att kunna se hela innehĂ„llet i beskrivningen, och de flesta mĂ€nniskor, sĂ€rskilt de som tittar pĂ„ YouTube pĂ„ sina mobila enheter, gör det inte.

Det Àr dÀrför det Àr det bra idé att lÀgga till viktigt innehÄll i kommentarerna. Att lÀgga till lÀnkar till andra sociala nÀtverk för att vÀxa pÄ dem Àr en bra idé, kanske viktig information eller en kort beskrivning av nÄgra av detaljerna i videon.

Hur som helst, det Àr inte alls svÄrt att lÀra sig att fÀsta eller markera en kommentar pÄ mina YouTube-videor. Om nÄgra minuter vet du vad du ska göra för att lÀmna en kommentar och lÀmna den stilla i början av kommentarer.

PÄ sÄ sÀtt spelar det ingen roll vem som vill lÀmna en kommentar nÀr du aktiverar kommentarsfliken. Eftersom den fasta stannar alltid först, sÄvida du inte vill ta bort den eller ta bort markeringen.

Hur man lyfter fram en kommentar pÄ mina YouTube-videor

Det Àr mycket viktigt att vara uppmÀrksam pÄ alla kommentarer du postar och att veta hur man anvÀnder dem. Det kan ha mÄnga anvÀndningsomrÄden, och vissa kan fungera bÀttre Àn andra.

Det finns tillfÀllen dÄ mÄnga av oss kommer ner för att lÀsa kommentarer medan vi tittar pÄ en video, det hÀr Àr nÄgot som mÄnga gör. Vad Àr det bÀsta vi kan göra? LÀmna nÄgot viktigt, till exempel en fÀst kommentar, för att alltid visas först.

¿Hur man fÀster eller markerar en kommentar pÄ mina videor? Det Àr faktiskt för enkelt. Allt du behöver göra Àr: efter publicering öppnar du videon dÀr du vill kommentera och du gÄr ner till kommentarsfÀltet.

Skriv din kommentar och sedan mÄste du publicera den. Efter publicering mÄste du gÄ till punkterna som visas till höger om denna kommentar och efter att ha klickat pÄ en meny med flera alternativ kommer den att visas.

Den första Ă€r “Pin up“Och klickar pĂ„ den kommentaren fixas automatiskt först. SĂ„ lĂ€nge andra lĂ€mnar kommentarer kommer inlĂ€gget aldrig att försvinna frĂ„n topplatsen.

Hur lÀgger jag en kommentar pÄ mina YouTube-videor

Om du vill Ă€ndra kommentaren klickar du bara pĂ„ de vertikala punkterna till höger igen och trycker pĂ„ “Passar inte“Dessa punkter dyker upp nĂ€r du hĂ„ller musen över en kommentar.

Du kan ocksÄ lÀgg direkt till ytterligare en kommentar som korrigerad. Den som tidigare reparerats försvinner och ersÀtts med en ny. Om du bara vill lÀgga till nytt innehÄll i din kommentar eller ta bort en som redan Àr publicerad.

Det skulle vara lĂ€mpligast att trycka pĂ„ dessa punkter sĂ„ att alternativet “Redigera“Precis ovanför”Göra sig av med“Och under”Pin up“.

SÄ hÀr vet du redan hur man fÀster eller markerar en kommentar pÄ mina YouTube-videor ganska enkelt och snabbt. Inom nÄgra sekunder kommer varje kommentar att fÀstas högst upp i listan med kommentarer för ditt videoklipp.

0 Shares