Hur man fäster eller fäster chattar, grupper och kanaler till toppen av ett telegram

0 Shares

Denna applikation skapades för att erbjuda sina användare snabb och enkel meddelandehantering men med stor säkerhet och integritet på alla enheter där du har ett konto samtidigt. OCHDenna detalj lockade cirka 500 miljoner användarevilket gör den till en av de 10 mest nedladdade applikationerna i världen.

Vi vill klargöra att, eftersom det är en så fullständig ansökan, har fått den position den befinner sig i, eftersom dess funktioner gör den till det bästa av allt. På samma rader kommer vi kort att visa dig några av de funktioner som är bland de mest slående med Telegram som är tillgängliga för alla enheter.

Telegramfunktioner

Telegram-appen har många knep som självbetjäningsmolna, möjliggör konstant datasynkronisering, vilket gör att 2 GB filer kan delas.

Nu ska Telegram fungera normalt kräver 100 MB utrymme på enheten där applikationen är installerad. Oroa dig inte för utrymmet som all din multimedia kan behöva eftersom denna data lagras av Telegram i dess moln; du behöver bara rensa appens cache.

Å andra sidan är säkerheten och integriteten som erbjuds av Telegram ett av dess huvudmål eftersom de fokuserar på att skydda sina egna anställdas privata samtal. Så här fungerar det pga använd inte våra personuppgifter för att visa annonsereftersom de bara sparar de uppgifter som behövs för att de ska fungera.

En annan funktion som lockar fler besökare är; hindra andra från att se dig online, de kan bara se dig när du chattar i en grupp eller läser ett meddelande. Detta är möjligt under konfigurationen “förra gången” Och du delar det inte med någon, om du inte gör det vi nämnde tidigare, kommer de aldrig att kunna se dig online.

Telegram erbjuder också en oöverträffad krafttjänst radera alla skickade meddelandenoch till och med radera de som skickats till dig för båda användarna. Likaså är en annan sak du kan göra att helt radera chatten för båda personerna utan att lämna några spår av konversationen.

Precis som andra meddelandeappar erbjuder Telegram också ett alternativ kunna fästa chattargrupper eller kanaler till toppen av skärmen, nu ska vi förklara hur man gör det.

Hur kan jag fästa chattar, grupper och kanaler överst på skärmen?

Vi förklarar detta eftersom många människor som ha flera chattar eller vara i gruppertycker att det är tråkigt att gå ner för att hitta de mest använda chattarna snabbare.

Detta är en ganska enkel process på alla enheter där du har ett aktiverat konto; Det första du behöver göra är att gå in i Telegram-appen. Sedan, när du har hela din huvudkontaktlista, hitta kontakten, gruppen eller kanalen du vill förankra i början.

För att fortsätta processen, tryck länge på kontakten och alternativen inklusive filen kommer att visas överst i Telegram ikon som tack. Efter att ha gjort detta kan du direkt se att kontakten dyker upp först i chattarna; men kom ihåg att du bara kan fästa upp till 5 kontakter.

Hur ställer jag in chattmeddelanden på Telegram?

Alternativ “Fäst meddelanden” Du kan hitta det i en chatt med en person, såväl som i en grupp och i kanaler, vilket gör att du kan lämna viktiga meddelanden i chatten. Om du vill fästa ett eller flera meddelanden, tryck bara på meddelandet du vill markera, så att säga, så kommer ett fönster med alternativ upp.

I samma lilla fönster som kommer att dyka upp längst ner på skärmen kommer du att ha flera alternativ, inklusive “fixa” med en stiftikon. När du har tryckt på det här alternativet kan du se hur du gör det meddelandet visas högst upp i chatten kontaktinformation nedan.

När du ställer in de meddelanden du vill markera och ett fönster dyker upp med meddelandet som är inställt i chatten, kan du snabbt trycka på det kommer att leda till var detta meddelande är på chatten.

0 Shares