Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur man får ut det mesta av Google Keep mycket enkelt

Google Keep är en mycket populär app för anteckningar. Det kan erbjuda en mängd funktioner som du kanske inte ens visste existerade, det är bra för dagligt bruk. Det erbjuder fler alternativ än bara anteckningar, du kan skapa texter och redigera dem alla så att de blir personliga och ser bra ut.

Det är Googles officiella anteckningsapp. Med den kan du skapa, dela och samarbeta med människor genom att göra anteckningar och listor. Fortsätt synkronisera mellan alla dina enheter så att dina anteckningar och listor finns med dig, var du än är.

Dessutom är det i anteckningarna möjligt att använda text, bilder, videor och till och med ljud. Den kan användas både på mobiltelefoner och på en dator, nå den på länken nedan:

Hur man använder Google Keep

Vissa funktioner som vi kommer att se här är väldigt lätta att hitta, andra inte så mycket. Så låt oss börja med att titta på de enklaste metoderna och lite i taget får vi se de mer komplicerade.

ge en personlig touch

När du först skapar en anteckning är standardfärgen för anteckningen svart. Men om du vill kan du ändra färgen för att göra den till din egen, eller till och med för att göra den lättare att hitta. För att tilldela färger tryck bara på tre poäng som finns i nedre högra hörnet.

Efter att ha tryckt på en serie färgalternativ som du kan välja mellan visas. Om du inte är nöjd med det som visas drar du på skärmen så ser du fler alternativ. När du har valt färg kommer den att appliceras omedelbart. Om det är en mycket viktig anteckning går det att fixa det genom att trycka på pilen som pekar nedåt.

Ett annat sätt att fästa en anteckning som du har anpassat är genom att trycka på nålikon som finns i topp. När du väl gör det kommer det alltid att visas överst. När du väl gör det kommer det alltid finnas där, oavsett hur många betyg du har.

Flera funktioner

Visst, när du träffar de tre prickarna måste du ha sett andra alternativ. Bland dem kan du ta bort anteckningen eller göra en kopia. Det är även möjligt att dela anteckningen med en annan person, detta är möjligt via Google Docs eller annan applikation som du föredrar.

i bilden ser vi en anteckningsbok, idag med Google gör det lättare

Om du behöver någon annan för att få tillgång till din anteckning, utan att du skickar den till dem, är det möjligt att lägga till en medarbetare. För detta måste Google Keep komma åt dina kontakter. Ange personens namn eller e-postadress och tryck på personens kontakt. När medarbetarens foto visas beror det på att han eller hon har lagt till den anteckningen. Då får han tillgång till din anteckning.

Aktivera din anteckning som avisering

Kanske har du mycket att göra idag, men det finns en viktig sak du inte får glömma. För närvarande kan Google Keep hjälpa dig, genom att aktivera anteckningen som en avisering varnar den dig vid den tid och det datum du konfigurerar. För att aktivera det här alternativet, tryck bara på klockikon vid översta högra hörnet.

Så fort du ringer på klockan visas alternativen nedan:

  • Imorgon bitti
  • Imorgon eftermiddag
  • fredag ​​morgon
  • Hem
  • Arbetar
  • Välj datum och tid
  • välja en plats

För att ändra datum och tid trycker du bara på klockan igen och gör justeringen. Utöver dessa funktioner har Google Keep fler saker. Låt oss se nedan.

hämta texten från bilden

Visste du att det är möjligt att få text från vilken bild som helst? Det kommer inte att vara nödvändigt att läsa och skriva allt, alla bilder i Google Keep har 3 poäng vid översta högra hörnet. Tryck på dem och välj alternativet Fånga, efter det kan du klistra in texten från bilden i dina anteckningar.

Förutom att göra detta kan du redigera texten och lämna den som du vill. Oavsett vilken typ av bild det är, från en uppsats till en enkel logotyp, kommer Google Keep att göra jobbet åt dig och fånga texten.

Lägg till kryssrutor och använd röst för text

Vi ser en anteckningsbok på bilden.

Kryssrutor är särskilt nödvändiga när du behöver göra en lista. När du har fått varan stryker du den från listan. För att skapa dem tryck på kvadrat med plustecken som finns i nedre vänstra hörnet. Kryssrutan är den sista på listan. Så fort du trycker på den kommer en av dem att dyka upp i din anteckning och så vidare.

Utöver kryssrutan är det även möjligt att spela in ljud. Det bästa av allt är att du kan välja att lägga till ljud i din anteckning eller ställa in Keep för att skriva vad du säger. När du väl har infogat det, om du vill ta bort, tryck bara på X som visas på sidan.

avslutande

Som vi kan se är Google Keep fullt av användbara funktioner. Vissa funktioner är lätta och andra inte så lätta, men de finns där. Känner du till fler funktioner i Google Keep? Säg i kommentarerna nedan.