Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur man får Ticketmaster-återbetalning för uppskjutet evenemang

Letar du efter ett alternativ för att få Ticketmaster-återbetalning för ett uppskjutet evenemang?

Även om biljetterna du har köpt i allmänhet förblir giltiga för det nya datumet, kan det finnas tillfällen där du inte kan delta i det ombokade evenemanget eller att du helt enkelt föredrar att få pengarna tillbaka.

Processen för att få en återbetalning från Ticketmaster för ett uppskjutet evenemang innefattar flera steg som beror på de specifika regler som arrangören av evenemanget ställer upp.

Ticketmaster har specifika policyer på plats för dessa scenarier. I den här guiden går vi igenom stegen för att säkra en återbetalning från Ticketmaster för ett uppskjutet evenemang, inklusive att förstå villkoren som ställts upp av evenemangsarrangörer och att se till att du följer de korrekta procedurerna för att få din återbetalning bearbetad effektivt.

Vad är Ticketmasters återbetalningspolicy

När ett evenemang skjuts upp erbjuder Ticketmaster alternativ för återbetalning, men möjligheten till återbetalning beror på evenemangsarrangörens policyer.

Här är vad du behöver veta om att få en återbetalning från Ticketmaster för ett uppskjutet evenemang:

 • Behörighet: Kontrollera först om din beställning är berättigad till återbetalning. Om evenemangsarrangören godkänner återbetalningar för det uppskjutna evenemanget kan du ha möjlighet att begära en.
 • Begäran om återbetalning: Om du är kvalificerad kan du begära en återbetalning direkt från ditt Ticketmaster-konto. Leta efter knappen “Begär återbetalning” på din beställningsinformationssida.
 • Ursprunglig betalning: Återbetalningar utfärdas vanligtvis till den ursprungliga betalningsmetoden. Om du inte har tillgång till samma kredit- eller betalkort måste du kontakta Ticketmaster för alternativa återbetalningsmetoder.
 • Tidsram: Efter att du har skickat in din begäran om återbetalning kan det ta flera veckor innan pengarna returneras. Den exakta tidsramen kan bero på arrangören av evenemanget och din banks handläggningstid. Du får dock återbetalningen inom 30 dagar.
 • Biljettöverföring: Om du köper en biljettöverföring men vill begära återbetalning på grund av att evenemanget skjutits upp eller på annat kvalificerande skäl måste du överföra biljetterna tillbaka till den ursprungliga köparen för att få återbetalningen. Detta är nödvändigt eftersom Ticketmasters system känner igen den ursprungliga köparens konto i syfte att utfärda återbetalningar.

Observera att tillgängligheten av återbetalningar för uppskjutna evenemang är föremål för evenemangsarrangörens policy, och vissa evenemang kanske inte erbjuder återbetalning för uppskjutna evenemang.

Hur man får Ticketmaster-återbetalning för uppskjutet evenemang

När du söker en återbetalning för en evenemangsbiljett köpt via Ticketmaster är det viktigt att förstå att återbetalningspolicyn beror på evenemangsarrangörer och kan variera för varje evenemang. Vanligtvis kommer du att se “Återbetalningsknappen” på ditt evenemang om en återbetalning är tillgänglig.

För att begära en återbetalning från Ticketmaster för ett uppskjutet evenemang, måste du följa dessa detaljerade steg.

Steg 1: Logga in på Ticketmasters webbplats

Besök Ticketmaster hemsida och logga in på ditt konto genom att klicka på ‘Logga in’ länken finns vanligtvis i det övre högra hörnet på sidan.

Se dina evenemang i Ticketmaster

 • När du har loggat in, gå till din kontopanel och leta efter en sektion märkt ‘Mina evenemang’, ‘Mina biljetter,‘ eller något liknande.
 • Inom “Mina evenemang” lokalisera händelsen du vill kontrollera. Du kan vanligtvis se en lista över alla dina kommande evenemang här.
 • Klicka på händelse för att se mer information.

Här bör du kunna hitta aktuell status för evenemanget, inklusive eventuella meddelanden om uppskjutningar, inställda eller ändringar i plats eller tid.

Steg 2: Begär återbetalning

Om evenemanget är berättigat till återbetalning bör du se en ‘Begära återbetalning’ och klicka på den.

Steg 3: Följ återbetalningsinstruktionerna

Följ anvisningarna tillhandahålls av Ticketmaster för att slutföra din begäran om återbetalning. Detta kan innefatta att bekräfta ditt val eller tillhandahålla ytterligare information om det behövs.

Steg 4: Skicka in din förfrågan

När du har följt alla instruktioner och bekräftat dina uppgifter, klicka på the “skicka in” knappen för att begära en återbetalning.

Steg 5: Bekräftelse

Du bör få ett bekräftelsemail från Ticketmaster om att din begäran om återbetalning har tagits emot och behandlas.

Återbetalningsprocessen kan ta flera veckor. Återbetalningen kommer att krediteras tillbaka till den ursprungliga betalningsmetod som användes vid köptillfället.

Steg 6: Kontrollera ditt konto

Övervaka ditt bankkonto eller kreditkortsutdrag för att säkerställa att återbetalningen har behandlats och bokförts på ditt konto.

Steg 7: Kontakta kundtjänst

Om du stöter på några problem under återbetalningsprocessen, eller om du inte har fått din återbetalning inom den förväntade tidsramen, kontakta Ticketmaster kundtjänst för assistens.

Om Begär återbetalning knappen visas inte för din ombokade, uppskjutna eller flyttade händelse, kontakt Support för fans.

Kom ihåg att vissa evenemang kanske inte erbjuder återbetalning, eller så kan de ha specifika villkor under vilka återbetalning beviljas. Kontrollera alltid det enskilda evenemangets policy för den mest korrekta informationen.

Så, kort sagt, steg för att få Ticketmaster-återbetalning för uppskjutet evenemang:

 1. Kontrollera händelsestatus: Verifiera att evenemanget officiellt har skjutits upp och kontrollera återbetalningspolicyn för det specifika evenemanget på Ticketmaster, eftersom återbetalningsalternativen kan variera.
 2. Gå till Dina beställningar: “Logga in” >> ‘Mitt konto‘ följd av ‘Dina beställningar’.
 3. Välj händelsen: Hitta det uppskjutna evenemanget som du söker återbetalning för.
 4. Leta efter återbetalningsalternativ: Om evenemangsarrangören erbjuder återbetalningar för det uppskjutna evenemanget, bör det finnas ett återbetalningsalternativ.
 5. Begära återbetalning: Följ anvisningarna för att skicka in en begäran om återbetalning.
 6. Bekräftelse: När du har skickat in bör du få en bekräftelse på din begäran om återbetalning. Spara detta för dina register.