Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur man får Siri att komma ihåg var du bor och arbetar

Siri, den nya personliga assistent -appen för iPhone 4S är ganska fantastisk, men på senare tid har jag upptäckt att hon släpar.

Efter att ha lärt Siri ett antal platser och använt platsbaserade påminnelser, glömde Siri var jag bodde.

Adressen fanns på mitt kontaktkort, men Siri sa hela tiden till mig, jag vet inte var ditt hem är. ”

Förvirrad försökte jag lägga till länkning till ett annat kontaktkort, vilket resulterade i två hemadresser. Gör inte det här. Det resulterar i en runda av Siri som frågar dig vilken adress du vill ha, “Hem eller Hem” som aldrig tar slut.

Läs: Vad är Siri?

Det visar sig att de flesta av mina problem återkommer till det faktum att Google Maps, som driver platsdata för platsbaserade påminnelser, nyligen fick veta var jag bor. När jag ser min plats på iPhone tror jag att jag bor på en adress som inte finns i verkligheten. Ett besvär, men jag kan åtminstone lösa det.

Istället för att göra detta till min hemadress lade jag till den som en arbetsadress, så att jag inte av misstag delar den här adressen med någon och missar en leverans. Jag jobbar hemifrån, så det fungerar ganska bra. Om du behöver använda Work för ditt jobb väljer du en av de andra adressetiketterna.

För att utföra dessa steg måste du vara på den plats du vill att Siri och dina kontakter ska komma ihåg. Se till att du lägger till detta på ditt iCloud -kontaktkort.

Hur man hjälper Siri Kom ihåg var hemmet är

Lär Siri var du bor och arbetar

Kom ihåg den här gången Siri.

1. Öppna upp Kartor

2. Klicka på Pilikon nere till vänster.

3. Klicka på glödande klot det lägger till på kartan.

4. När den visar dig din nuvarande plats, tryck på pilen till höger.

– I mitt fall visar det en gatuadress som inte finns, men tester visar att Siri kommer att använda detta som en påminnelseplats för mig ganska pålitligt.

5. Klicka på på informationssidan Lägg till i kontakter, nere till vänster.

6. Välj Befintlig kontakt.

7. Välj din iCloud -kontakt kort.

8. Tilldela den en korrekt platstagg. Du kan använda Hem om du ser till att du inte delar det med någon av misstag.

Från och med nu ska du kunna använda Siri för att skapa platsbaserade påminnelser i appen Påminnelser utan problem. Du måste göra samma sak för andra platser som inte visas korrekt i din iPhone Maps -app.