Hur man får pengar för en TikTok-plånbok och skickar presenter (exempel)

0 Shares

I dagens artikel får vi se hur man får pengar för en TikTok-plånbok och skickar presenter. Detta är en ganska enkel process som vi kan utföra från samma sociala nätverksalternativ.

Vi kan inte förneka att TikTok snabbt har blivit ett av de mest använda sociala nätverken idag. Miljontals människor har roligt när de gör det. Det finns också många som inte bara behandlar det som en hobby. Om inte, är de dedikerade till att arbeta och tjäna pengar genom detta kraftfulla sociala nätverk och måste när Tik Tok börjar betala pengar.

När vi ger en gåva till någon på TikTok är det vad vi gör “Ge” pengar, för att på något sätt berätta. För den personen kommer att få en ekonomisk ersättning för varje gåva vi skickar till dem.

På så sätt kommer alla som bor på TikTok och har en bra följare att ha möjlighet att tjäna live. Beroende på antalet personer som skickar presenter till dem kan de tjäna mer eller mindre pengar. Därför måste de hitta ett sätt att få fler följare och snabbare.

Men Hur får jag pengar för en TikTok-plånbok och skickar presenter? I den här handledningen kommer vi att se i detalj vad vi behöver göra för att få fler mynt på detta sociala nätverk på ett mycket enkelt sätt.

Vad är en TikTok-plånbok?

Med några få ord, pengarna som vi har i appen är pengarna som vi samlar på oss och som vi köpt med riktiga pengar. Beroende på vilka pengar du vill spendera kan du köpa och använda upp till 7 000 mynt.

Alla dessa pengar kan bytas ut mot gåvor, det är ett mycket intressant alternativ för människor som gillar detta roliga sociala nätverk. Men hur får vi mynt på TikTok?

  • Det vi kommer att göra är att öppna applikationen.
  • Sedan kommer vi att klicka på “I” längst ner till höger på skärmen.
  • Nu måste du klicka på de tre punkterna som visas i det övre högra området.
  • Här kan du komma åt inställningarna.
  • I det här avsnittet kommer du att kunna ange “Saldon”.
  • Efter det måste du trycka “Avgift.”

P.Du kan ladda från 70 mynt för ett pris av drygt 1 Euro eller så kan du ladda 350, 1 400, 3 500 och upp till 7 000 mynt. Du måste komma ihåg att du behöver riktiga pengar för att kunna ladda mynt.

Få pengar och mynt på TikTok

Du kan betala för mynt med den betalningsmetod som ställts in i din Play Store eller App Store. Efter att ha bekräftat metoden och mängden mynt du vill få, kommer du att se det återspeglas på ditt konto inom några sekunder.

Du kan se allt i “Balans“Där kommer du att ha detaljerad information om antalet mynt du har.

På så sätt kan du skicka presenter till spelare som gör det direkt. Du kan göra gåvor från fem mynt till gåvor som kostar mer än 5 000.

Vad är presenterna till?

Gåvorna ticktoker får varje gång ger direkt så småningom omvandlas de till riktiga pengar, som skickas till henne av det sociala nätverket. På så sätt kan personen generera pengar genom gåvor från alla sina följare.

Det är ganska vanligt idag, många människor lever av direkt eller streaming varje dag på olika plattformar.

Personen som får gåvorna måste nå 10 000 diamanter i gåvor för att kunna ta ut sina pengar. Diamanter omvandlas till riktiga pengar. Så, att tjäna pengar är fullt möjligt Tick ​​tack, så länge du är väldigt populär.

0 Shares