Hur man fĂ„r NINJA-effekten i Premiere Pro – enkel handledning

0 Shares

NÀr vi tÀnker pÄ professionella videoredigerare utan vattenstÀmplar vad bÀttre val Àn Adobe Premiere Pro, detta verktyg erbjuder oss en vÀrld av alternativ och möjligheter för att kunna skapa, redigera och lÀgga till videor pÄ ett kreativt och naturligtvis estetiskt sÀtt, och Àr dÀrmed den ledande videoredigeraren inom filmomrÄdet.

Skapande och integration med andra applikationer och tjÀnster kommer att göra det möjligt för oss att skapa de bÀsta video- och filmutgÄvorna av samma omfattning. Det finns ett oÀndligt antal applikationer och verktyg ocksÄ erbjuda oss olika alternativ och kategoriermen inte i den kvalitet som Premiere Pro ger, eftersom det Àr en av de mest efterfrÄgade och anvÀnda i sin bransch.

Den hÀr appen har och erbjuder oss ett anpassningsbart grÀnssnitt, organiserat i olika arbetsytor som sammanfaller med redigering som standard, det vill sÀga nÀr det gÀller att Àndra och justera fÀrger, effekter, ljud och titlar. OcksÄ gör att vi kan arbeta hierarkiskt, med mÄnga sekvenser.

PÄ samma sÀtt kan vi observera ett bibliotek av olika effekter som tillÄter oss att göra det utöka den med en tidigare plugin-installation För att förbÀttra deras kvalitet och tillstÄnd kan dessa effekter animeras med hjÀlp av ett system med liten ram.

Även om det finns fler alternativ till Premiere, visar vi dig hur i den hĂ€r artikeln gör en NINJA-effekt i Premiere Pro.

Hur anvÀnder man Premiere Pro?

Det första vi behöver göra eller göra kunna starta ett nytt projekt i detta verktyg det vill sĂ€ga gĂ„ in i programmet direkt dĂ€r startfönstret visas. DĂ€r mĂ„ste vi vĂ€lja alternativet “nytt projekt”, snabbt ange namn och plats dĂ€r vi vill att det ska sparas, det Ă€r bĂ€st att anvĂ€nda en enkel plats för att enkelt hitta det senare.

Vi kommer att se det i programmet vi reflekteras av fyra monitorer för olika uppgifter, hĂ€r vĂ€ljer vi det alternativ vi föredrar att anvĂ€nda och laddar sedan in önskad fil. Det ger oss ocksĂ„ alternativet “sekvens”, dĂ€r vi lĂ€gger till vĂ„r fil eller ett helt originalmaterial och sedan redigerar det och andra.

Vi kan lĂ€gga till intro till vĂ„r design, det kan vara genom titeln för att göra den mer kreativ och iögonfallande. Även om vi vill kontrollera eventuella fel i vĂ„r versionsom överblivna filmer kan vi klicka dĂ€r det stĂ„r “bladverktyg” och vĂ€lja vad vi vill ignorera.

Hur kan jag installera Adobe Premiere Pro?

Det Àr vÀrt att veta detta för att kunna dra full nytta av detta mycket effektiva verktyg vi mÄste ha den senaste versionen av google chrome eller, om inte det, nÄgon annan webblÀsare vi föredrar. Se ocksÄ till att du har ett giltigt Adobe-ID, om inte.

Genom att göra ovanstÄende mÄste vi omedelbart inaktivera blockerare i webblÀsaren eftersom det pÄskyndar installationsprocessen dÄ Vi letar efter namnet pÄ denna plattform pÄ webben, klicka pÄ ladda ner, se till att vi Àr anslutna till internet, sÄ att den automatiska installationen Àr helt klar, sÄ enkelt Àr det!

Hur man fĂ„r NINJA-effekten i Premiere Pro – enkel handledning

För att uppnĂ„ denna effekt mĂ„ste vi gĂ„ in sĂ„klart i början av plattformen, det första du ska göra Ă€r att klicka pĂ„ “fil” och sedan pĂ„ den nya titeln “och sedan” klicka pĂ„ “acceptera”.

Vi skriver i titeln vad vi vill ha och vĂ€ljer kĂ€llan “inflytande”, sparar och flyttar sedan till sekvensalternativen, efter att ha klickat pĂ„ “effektkontroll” kommer tre ikoner att dyka upp, bland dem Ă€r pennan den vi mĂ„ste vĂ€lja, vi gör diagonala klick dĂ€r vi vill att effekten ska observeras i en bild eller, i det hĂ€r fallet, i en text.

Genom att skapa en “mask” pĂ„ detta sĂ€tt och i samma alternativ sĂ€nker vi den till noll, vi behĂ„ller en kopia av vĂ„r titel och tryck pĂ„ alt-tangenten och klicka pĂ„ titeln, dra den sedan uppĂ„t, vĂ€lj sedan hela titeln och se hur vi har en nĂ€stan osynlig parallell linje.

Vi gĂ„r till alternativet “flytta” och som vi kan se Ă€r det sĂ„ flytta texten med ninjaeffektenvi justerar önskad position och voila, vi sparar effekten och vi kommer direkt att fĂ„ det vi letade efter.

0 Shares