Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur man får Netflix med T-Mobile: Topp 5 metoder som fungerar

T-Mobile erbjuder en mängd förmåner till sina kunder, inklusive free Netflix-prenumerationer. Det är dock inte säkert att alla kunder är medvetna om hur man kan dra nytta av detta erbjudande. I den här guiden kommer vi att ge dig de 5 bästa metoderna för att få Netflix med T-Mobile.

Vi kommer att leda dig genom steg-för-steg-processen för varje metod, inklusive hur du registrerar dig för T-Mobiles Magenta- eller Magenta Plus-planer, hur du aktiverar ditt Netflix-abonnemang och hur du felsöker eventuella problem du kan stöta på.

Genom att följa den här guiden kan du njuta free Netflix med din T-Mobile-plan och spara pengar på dina underhållningskostnader.

Metod 1: Använd T-Mobiles Netflix On Us-plan

Ett av de enklaste sätten att få Netflix med T-Mobile är att dra fördel av T-Mobiles Netflix On Us funktion. Den här funktionen är tillgänglig för T-Mobile-kunder som har minst två kvalificerade röstlinjer på ett kvalificerat T-Mobile ONE- eller Magenta-abonnemang. Med den här funktionen kommer T-Mobile att täcka kostnaden för ett Netflix Standard-abonnemang, som inkluderar HD-streaming och möjligheten att titta på två skärmar samtidigt.

För att aktivera T-Mobiles Netflix On Us-funktion måste du uppfylla behörighetskraven och följa dessa steg:

 • Gå till T-Mobile Netflix hos oss sida på T-Mobiles webbplats och välj “Komma igång”.
 • Följ nu instruktionerna på skärmen.
 • Klicka på “Verifiera nu” för att bekräfta din behörighet.
 • Om du är kvalificerad kommer du att omdirigeras till Netflix-webbplatsen för att antingen skapa ett nytt Netflix-konto eller länka ditt befintliga Netflix-konto till ditt T-Mobile-paket.
 • Följ anvisningarna för att slutföra processen.

Det är viktigt att notera att T-Mobiles Netflix On Us-funktion endast täcker kostnaden för ett Netflix Standard-abonnemang. Den har två planer, en kostar $9,99/månad för en skärm och en annan för $15,49/månad för två skärmar.

Dessutom täcker T-Mobiles Netflix On Us-funktion endast kostnaden för Netflix-prenumerationen. Om du vill hyra eller köpa filmer eller TV-program på Netflix måste du betala för dem separat.

Metod 2: Lägga till Netflix till T-Mobile Unlimited Plan

Om du har en obegränsad plan för T-Mobile kan du lägga till Netflix för free till din befintliga plan. Detta är ett bra alternativ om du vill dela ditt Netflix-konto med dina familjemedlemmar. Så här gör du:

 • Gå till T-Mobiles webbplats och logga in på ditt konto.
 • Klicka på “Planer” fliken och välj “Hantera tillägg.”
 • Rulla ned och välj “Netflix On Us.”
 • Följ anvisningarna för att länka ditt befintliga Netflix-konto till ditt T-Mobile-paket, eller skapa ett nytt Netflix-konto och länka det till ditt T-Mobile-paket.

När du väl har lagt till Netflix i ditt T-Mobile Unlimited-abonnemang kan du njuta av alla fördelarna med ett Netflix-abonnemang utan att betala något extra. Du kan streama dina favoritfilmer och TV-program på vilken enhet som helst, inklusive din TV, dator, surfplatta eller telefon.

Det är viktigt att notera att du måste ha minst två kvalificerande rader på din T-Mobile unlimited-plan för att vara berättigad till free Netflix-prenumeration. Om du avbryter din T-Mobile-tjänst eller minskar antalet kvalificerade rader på ditt konto, kommer ditt Netflix-abonnemang också att avslutas.

Metod 3: Genom att bunta Netflix med T-Mobile Magenta Plan

Ett annat sätt att få Netflix med T-Mobile är att kombinera det med en T-Mobile Magenta-plan. Denna plan erbjuder obegränsad prat, text och data, samt andra förmåner som free internationell roaming och sms, och obegränsad sms och data under flygning.

För att bunta Netflix med T-Mobile Magenta-plan måste du följa dessa steg:

 • Logga in på ditt T-Mobile-konto på webb eller T-Mobile-appen.
 • Välj KONTOTILLÄGG bredvid raden för den primära kontoinnehavaren.
 • Välj HANTERA DATA OCH TILLÄGG TJÄNSTER för att välja önskat Netflix-tillägg.
 • Följ anvisningarna för att länka ett befintligt Netflix-konto eller registrera dig för ett nytt.

Metod 4: Använd Netflix genom T-Mobile One Plan

Om du är en T-Mobile One Plan-användare kan du använda Netflix on Us, vilket är en free prenumeration på Netflix. Du måste ha minst två kvalificerade rader för att vara berättigad till detta erbjudande. Erbjudandet är också tillgängligt för T-Mobile One Military och T-Mobile One 55+ planer.

För att använda Netflix on Us måste du följa stegen nedan:

 • Gå till T-Mobile Netflix på oss aktiveringssida.
 • Ange ditt T-Mobile-telefonnummer och följ anvisningarna för att verifiera ditt konto.
 • Skapa ett nytt Netflix-konto eller länka ditt befintliga Netflix-konto till ditt T-Mobile-paket.
 • När du har slutfört stegen ovan kommer Netflix att läggas till din T-Mobile-räkning och du kommer att börja få en månatlig kredit för att täcka kostnaden för Netflix-prenumerationen.

Det är viktigt att notera att om du avbryter din T-Mobile One-plan eller byter till en icke-kvalificerad plan, kommer du att förlora din Netflix on Us-prenumeration. Du kan också välja att uppgradera ditt Netflix-abonnemang till en högre plan och betala skillnaden i pris.

Metod 5: Använd T-Mobiles Netflix-erbjudande för militärer och veteraner

Om du är en veteran eller militärmedlem kan du dra nytta av T-Mobiles Netflix on Us-erbjudande. Det här erbjudandet är tillgängligt för både nya och befintliga T-Mobile-kunder som också är Netflix-prenumeranter. Med detta erbjudande kan du njuta av en free Netflix Standard (2 skärmar i HD) prenumeration värd $15,49/månad.

För att kvalificera dig för detta erbjudande måste du ha minst två linjer på en T-Mobile ONE eller Simple Choice-plan, och en av dessa linjer måste vara för en veteran eller en militärmedlem. Du måste också verifiera din militära status online genom T-Mobile Advantage-programmet. När du har verifierats kan du aktivera din Netflix on Us-prenumeration via ditt T-Mobile-konto.

Det är viktigt att notera att om du redan har en Netflix-prenumeration måste du länka den till ditt T-Mobile-konto för att dra nytta av detta erbjudande. Du kan göra detta genom att följa stegen som beskrivs på T-Mobiles supportsida för Netflix on Us.

Detta erbjudande är ett utmärkt sätt för veteraner och militära medlemmar att spara pengar på sina månatliga underhållningskostnader.

Med en free Netflix Standard-prenumeration, du kan njuta av dina favoritfilmer och TV-program utan att oroa dig för kostnaden. Dessutom kan du streama Netflix på dina mobila enheter utan att använda din data, tack vare T-Mobiles obegränsade anslutning ombord.