Hur man får mer ledigt utrymme i lådan (exempel)

Idag har vi några molnlagringstjänster. Bland så många alternativ, vilka är de bästa molnlagringstjänsterna? vissa är gratis men har sina begränsningar, andra måste betala en avgift för att utöka lagringsutrymmet. Box är en av dem och som en del av dess marknadsföring kan vi få mer ledigt utrymme på denna plattform.

Molnlagring är ett alternativ vi har när våra hårddiskar är på topp. Vi försöker i allmänhet att frigöra hårddiskutrymme på macOS, iOS, PC eller Android. Men ibland räcker det inte eller så vill vi ha vår information säkerhetskopierad. Här är när vi behöver en box.

Boxs molnlagringstjänst

Ett intressant faktum med denna plattform är att vi kan ladda upp och dela filer i molnet gratis, oavsett filtyp. På så sätt kan vi enkelt komma åt dem från vår telefon, dator, surfplatta, var som helst.

Vi behöver bara en internetanslutning. Dess funktion liknar den för skrivbordet organisera filer, videor, foton och allt annat vi vill ha efter mappar.

Fördelen med Box är att den erbjuder oss att dela stora filer via en länk. Om vi ​​föredrar det ger det oss också möjlighet att göra det via e-post eller via själva Boxen.

Filer kan visas, delas och till och med redigeras online och till och med offline. Om din hårddisk någonsin misslyckas vi kommer att ha en garanti att vi inte kommer att förlora våra dokument viktigare.

Hur fick vi mer ledigt utrymme på Boxen?

Genom att helt enkelt registrera dig i Boxen får vi 10 GB ledigt utrymme. För att få mer utrymme på den här plattformen borde vi vara med i kampanjerna den erbjöd när dess tjänster startade.

På så sätt kommer de 10 GB de erbjuder för registrering att omvandlas till 50 GB. Detta uppnåddes genom att ladda ner och installera appen på vår enhet. De har inte lanserat en annan sådan kampanj nyligen, men vi tappar inte hoppet

Nu, om vi vill överföra dessa 10 GB utrymme, måste vi få en av planerna som erbjuds av plattformen. En av dem är Personal Pro-plan med vilket vi kommer att ha tillgång till 100 GB extra minne. Även om vi kommer att behöva betala för den här tjänsten kommer vår minneskapacitet att öka med 10. Dessutom kommer gränserna för filuppladdning att öka från 250 MB till 5 GB.

För att få den här planen skulle vi behöva gå till företagets hemsida. Låt oss logga in där om vi redan är registrerade och se att det finns ett alternativ i kontrollpanelen “Få mer utrymme för din data”. Klicka på den gröna ikonen i det övre högra hörnet och efter att ha valt “Personal Pro” klicka på “Fortsätt”.

I frånvaro av en användare, kl köp en plan kommer att be oss om dina kontoöppningsdetaljer. I vart och ett av dessa två fall måste vi tömma våra uppgifter och välja hur vi ska göra betalningar, vare sig det är månadsvis eller årligen. När du har angett din faktureringsadress klickar du på “Slutför uppgradering”.

För att få mer utrymme gratis förvaring av lådan vi måste vänta på en av dina kampanjer igen. Låt oss vänta tills det händer. Om du vill ha extra utrymme på plattformen visade vi dig ett av alternativen den erbjuder.

Nu när du har en uppfattning om vad moln är, vad de är till för och hur de fungerar i datoranvändning. Vi hoppas att du hittar det bästa alternativet för att spara alla dina videor, bilder och andra viktiga saker. Lämna oss din åsikt i kassan innan du åker.

Relaterade Artiklar

Back to top button