Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur man får Mavericks och iPad Air bakgrundsbilder för dina egna enheter

OS X Mavericks är ute för fullt och lätt tillgängligt, och de nya iPadsna har också avslöjats, inklusive nya standardtapeter för båda produkterna. Standard tapeten OS X Mavericks är en vacker bild av en havsvåg med en blå till grön lutning som går från botten till toppen, medan den nya iPad Air -tapeten är ett enkelt och snyggt lutningsmönster som går från blått till vitt till grönt.

Om du uppgraderade till OS X Mavericks har du redan den nya Mavericks -tapeten, men om du inte planerar att uppdatera till Mavericks eller helt enkelt inte kan, men du vill ha den nya tapeten som tillhandahålls, tar du fortfarande den själv använda på skrivbordet. Vi hittade och modifierade också tapeten för iOS -enheter. På samma sätt kan den nya iPad -tapeten laddas ner, och du kan också ta iPhone- och stationära versioner.

mavericks-desktop

OS X Mavericks Bakgrund

Skrivbord (5120 x 2880) – För att den ska passa din upplösning för din specifika maskin är det bara att öppna den i din favoritbildredigerare och ändra bildstorleken till datorns upplösning.

iPhone 5s/5c/5 (Parallax & non-Parallax) -Om du använder Parallax-effekten på din iPhone, använd den Parallax-färdiga tapeten. Använd bakgrundsbilden “icke-Parallax” om du har funktionen inaktiverad. Bakgrunden fungerar också på 5: e generationens iPod touch.

iPhone 4s/4 (Parallax & non-Parallax) -Använd tapeten som inte är Parallax om du har en iPhone 4, eftersom den inte har funktionen till att börja med. Bakgrunden fungerar också på fjärde generationens iPod touch.

iPhone 3GS/3G/2G (en storlek passar alla) – Vi tvivlar på att många av er fortfarande har dessa gamla modeller kvar, men om du gör det kan du lika gärna gå vidare och slå på en Mavericks -tapet. Detta fungerar också med den första till tredje generationens iPod touch.

iPad Air/iPad 4/iPad 3/iPad mini med Retina (Parallax & non-Parallax) – Alla fyra av dessa enheter använder samma upplösning för sin respektive skärm, så det är ganska bekvämt för att få tapeter.

iPad 2/iPad 1/iPad mini (Parallax & non-Parallax) -Använd den icke-parallella versionen för iPad 1, eftersom den modellen inte har iOS 7 till att börja med.

Ipad Air

Ny iPad tapet

För denna tapet bestämde vi oss för att inte inkludera en Parallax-klar version, mestadels för att det inte behövs och du inte skulle kunna berätta att bakgrunden rör sig ändå, eftersom designen på den nya iPad-tapeten är extremt enkel och minimalistisk. Originalmallen för denna tapet gjordes av Adriano Mendes.

Skrivbord (3640 x 2048)

iPhone 5s/5c/5 (icke-parallell)

iPhone 4s/4 (icke-parallell)

iPhone 3GS/3G/2G (en storlek passar alla)

iPad Air/iPad 4/iPad 3/iPad mini med Retina (icke-Parallax)

iPad 2/iPad 1/iPad mini (ej Parallax)

Om du väntar på att få en ny iPad Air eller kanske den nya iPad mini med Retina -skärm kommer båda surfplattorna att släppas den 1 november. IPad Air kommer att kosta $ 499, medan den nya iPad mini kommer att kosta $ 399. Båda skifferna delar nu exakt samma design, med den enda skillnaden som skärmstorleken; iPad Air har en 9,7-tums skärm, medan iPad mini har en 7,9-tums skärm.