Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur man får & löser in PandaBuy-poäng

Undrar du hur du kan samla och lösa in poäng på PandaBuy-appen eller webbplatsen? Har du många poäng sparade på ditt PandaBuy-konto men vet inte hur du ska lösa in dem?

Panda Buy är en e-handelssida från 2017 som lanserades. Det är en plattform som är specialiserad på att erbjuda högkvalitativa varor till rimliga priser. Det säljer bland annat prylar, kläder, hushållsartiklar och kosmetiska produkter.

En av de viktigaste fördelarna med att använda PandaBuy är att kunder kan köpa produkter direkt från kinesiska leverantörer. Kunder kan dra nytta av lägre kostnader och ett större urval av produkter som inte finns på deras lokala marknadsplatser.

Om du försöker hitta ett sätt att få och lösa in PandaBuy-poäng på PandaBuy-appen eller webbplatsen, hjälper den här artikeln dig att förstå mer om det.

Vad är PandaBuy-poäng?

PandaBuy-poäng är en del av ett belönings- och lojalitetsprogram för att göra köp via PandaBuy-appen eller webbplatsen.

Många kunder av PandaBuy-appen har utnyttjat fördelarna med PandaBuy-poäng.

Användare får 1 PandaBuy-poäng för varje 1 CNY (kinesisk yuan) de spenderar på frakt när de gör ett köp på PandaBuy-plattformen.

Dessa PandaBuy-poäng som användarna samlar på sig över tid, kan användas mot att köpa fler produkter med en kupongkod. Dessa kupongkoder hjälper till att sänka priset på produkterna i stor utsträckning.

Hur får man PandaBuy-poäng?

Du kan tjäna 1 PandaBuy-poäng för varje 1 CNY (kinesisk yuan) du spenderar på frakt när du gör ett köp på PandaBuy-plattformen, antingen app eller webbplats.

Med varje frakt vid köp av en vara via PandaBuy-appen eller webbplatsen tjänar du PandaBuy-poäng samtidigt. För att få fler PandaBuy-poäng på PandaBuy måste du göra fler köp.

Gradvis kommer du att samla på dig många PandaBuy-poäng som du kan lösa in senare.

Hur löser man in PandaBuy-poäng?

Du kan lösa in dina PandaBuy-poäng genom CNFAIR hemsida. För att lösa in PandaBuy-poäng på PandaBuy-appen eller webbplatsen, följ dessa steg:

  • Öppna din webbläsare och gå till CNFAIR hemsida. Artiklarna som listas på CNFAIR är från PandaBuys realager.
  • Bläddra igenom webbplatsen och leta efter föremål du vill köpa.
  • Klicka på produkten och scrolla ner. Du kommer att se ett alternativ att “Kopiera inlösenkod”. Klicka på det.
  • Öppna PandaBuy-appen eller webbplatsen och logga in till ditt konto.
  • På din profil, gå till Mina poäng. Klicka på Lös in PandaBuy-poäng knapp.
  • Ange kupongkoden från CNFAIRs webbplats.
  • Klicka på Lös in nu knappen för att hämta kupongkoden och lösa in dina PandaBuy-poäng på PandaBuy-appen eller webbplatsen.

Hur använder man PandaBuy-poäng för frakt?

Du kan inte använda PandaBuy-poängen mot frakt för att minska fraktkostnaderna. Du kan dock sänka fraktkostnaderna genom att endast använda PandaBuy-poängen när du gör ett drag.

Ett drag är att köpa varor i bulk istället för att bara köpa en vara. Det är fördelaktigt att använda PandaBuy-poängen när du gör ett drag, eftersom frakten kommer att kosta mindre än frakten för en enskild vara.

De nya objekten på CNFAIR laddas upp varje onsdag vid midnatt och varje söndag kl. 12:00 EST. Se till att välja objekt från Snart tillgänglig kategori för att använda de senaste produkterna.