Hur man fĂ„r fler likes, likes och följare pĂ„ Facebook – AnvĂ€ndbara tips

0 Shares

Facebook Àr ett socialt nÀtverk som har miljarder profiler av mÀnniskor runt om i vÀrlden, mÀnniskor som reagerar pÄ andras inlÀgg genom att posta likes eller likes, bland andra reaktioner nÀr de hÄller med dem. Jo, det Àr klart att ju fler likes vi har desto bÀttre, och av den anledningen ville vi inte sluta skriva en artikel dÀr vi lÀr ut nÄgra tips för de mÀnniskor som vill veta vilka publikationer som Àr bÀst sÄ att de har fler gillar eller ogillar.

InlÀgg med mÄnga likes

Det första du mÄste tÀnka pÄ Àr att antalet likes eller likes totalt sett Àr direkt relaterat till antalet vÀnner du vi har i detta sociala nÀtverk. Det som hÀnder Àr att om vi Àr en person som har mÄnga vÀnner sÄ Àr chansen stor att nÄgon av dem kommer att gilla oss i publikationerna och dÀrmed blir det fler likes.

En annan icke-mindre detalj för att fÄ sÄ mÄnga likes som möjligt har att göra med vad lÄt oss vara aktiva pÄ plattformenEftersom personer som inte Àr sÀrskilt aktiva slutar dyka upp pÄ andras vÀggar, vilket minskar risken för en reaktion, kan du veta vem som besöker din profil.

FÄ mÄnga likes pÄ Facebook

Men som vi vet kan du ha landat pÄ den hÀr artikeln för att ta reda pÄ i detalj vilken typ av publikation vi behöver skicka till sociala nÀtverk för att bli framgÄngsrika, lÄt oss fokusera specifikt pÄ nÄgra bra exempel pÄ dem:

  • Romantiska relationerS: NĂ€r vi först lĂ€gger upp ett foto med vĂ„r pojkvĂ€n, flickvĂ€n eller man eller fru brukar det fĂ„ mĂ„nga likes.
  • Graviditet: Graviditet, vĂ€ntan pĂ„ ett nytt barn, Ă€r en annan typ av publikation som brukar fĂ„ mĂ„nga likes i sĂ„dana situationer.
  • Födelse: Och om vi pratar om graviditeter sĂ„ har vi exakt samma sak att sĂ€ga om födseln av bebisar, vare sig det Ă€r bebisar, slĂ€ktingar osv.
  • Nya studierAtt pĂ„börja en ny karriĂ€rstudie brukar vara vĂ€ldigt populĂ€rt pĂ„ sociala medier.
  • Avsluta projektet: Om du Ă€r pĂ„ ett projekt som dina vĂ€nner eller bekanta har kĂ€nt till lĂ€nge, sluta inte publicera efter att du har slutfört det, eftersom det gör att du kan fĂ„ mĂ„nga likes eller likes.

Dessa fem publikationer eller nÄgon av dem Àr de som brukar fÄ flest likes eller likes pÄ Facebook och i olika sociala nÀtverk, sÄ om du vill bli mer populÀr mÄste du satsa pÄ dem. Nuförtiden Àr det absolut nödvÀndigt för de flesta företag att ha en fansida pÄ Facebook. Ett socialt nÀtverk Àr ett verktyg med vilket vi kan nÄ tusentals mÀnniskor med hjÀlp av relativt liten anstrÀngning.

Det Àr dock inte lÀtt att ta dina första steg pÄ det hÀr sociala nÀtverket pÄ fansidan. DÀrför kommer vi i denna lilla artikel att se nÄgra tips som du bör övervÀga att lÀra dig Vad fÄ fler besök pÄ din fansidavilket i de flesta fall slutar med att generera fler likes, en bra lösning Àr att lÀnka ditt Instagramkonto.

Hur man ökar aktiviteten pÄ min fanpage

Det första du behöver göra Àr skapa högkvalitativt innehÄll för dina följare. Detta Àr viktigt eftersom om innehÄllet som nÀmns Àr av riktigt hög kvalitet kommer de sÄ smÄningom att dela, gilla eller kommentera publikationen. Vilket utan tvekan kommer att öka dess omfattning i mer eller mindre utstrÀckning.

Du bör alltid komma ihÄg om det du lÀgger upp kan intressera dig. Du behöver dÄ och dÄ sÀtta dig sjÀlv i den andres skor och vara sjÀlvkritisk till det arbete du gör pÄ nÀmnda fanpage. En annan viktig sak Àr mÄngfalden av innehÄll. Det gör att det ibland Àr bra att vara lite annorlunda i det vi publicerar. Sedan bilden lades upp, bildgalleri, video, animerad gif etc.

Det Ă€r ocksĂ„ vĂ€rt att tĂ€nka pĂ„ lite avkoppling, sĂ€rskilt om det Ă€r en fanpage för företag. Allt du lĂ€gger upp behöver inte vara strikt om företaget eller produkterna. Du kan lĂ€gga upp saker som rör “god morgon”, “god natt”, ett skĂ€mt som har med din produkt att göra, och sĂ„ vidare.

Hur man fÄr fler besök pÄ min Facebook-fansida

En annan sak du kan göra Àr att hyra en annons. Facebook ger oss det alternativet, och det Àr egentligen ganska billigt med tanke pÄ utbudet det kan ha. Men det hÀr alternativet bör aldrig vara det enda alternativet du har pÄ bordet. Först och frÀmst bör du anvÀnda det sÄ snart som möjligt sÄ snart du börjar och sakta sluta göra det. NÄgot som kraftigt kan öka besöken och speciellt gillar Àr detta göra en tÀvling. Sammantaget gÄr alla tÀvlingar pÄ detta sociala nÀtverk bra. DÀr du ber dem att dela en publikation och lÀmna en like pÄ din fanpage, kan du lÀgga en publikation frÄn Facebook pÄ din hemsida.

Det Àr ocksÄ viktigt att svara pÄ alla frÄgor eller meddelanden som dina anvÀndare har. PÄ sÄ sÀtt bygger du förtroende och skapar en relation. Denna person kommer att vara en lojal kund av din produkt. Den mÀnskliga faktorn och din karisma i att hantera dem Àr det som kan göra skillnaden mellan din produkt eller fanpage och andradetta Àr oerhört viktigt. En annan sak att tÀnka pÄ Àr möjligheten att lansera exklusiva Facebook-erbjudanden för att motivera mÀnniskor att följa din fanpage. Eftersom dessa erbjudanden endast Àr tillgÀngliga för dem som besöker den.

0 Shares