Hur man fÄr federala statliga lÄn för företag eller smÄföretag

0 Shares

Vi kommer att lÀra dig med den hÀr guiden hur man fÄr federala statliga lÄn för smÄ företag eller företag. Du kommer att lÀra kÀnna grunderna i SBA och företagslÄn lite bÀttre.

Federala regeringar

Federala regeringar hÀnvisar till en politik dÀr en nation bestÄr av olika myndigheter. Mer specifikt anser den att varje funktion utförs pÄ olika sÀtt stat / provins. I vilket fall som helst kommer varje land att svara pÄ ett centralt organ.

Det Àr ett relativt vanligt regeringssystem, men den mest kÀnda representanten för denna typ av regering Àr USA. Faktum Àr att nÀr det kommer till politiska frÄgor gÀller det sÀrskilt den amerikanska federala regeringen.

Som du kan förestÀlla dig tÀcker den federala staten vissa aspekter av politiken. Utöver detta har vi Àven sÄ kallade federala myndigheter som försöker svara pÄ vissa befolkningens behov.

Vissa av dessa byrÄer Àr viktiga för den dagliga utvecklingen, medan andra försöker hjÀlpa mÀnniskor med entreprenörskap. Utöver allt detta Àr det naturligtvis viktigt att du ansöker om ett amerikanskt arbetstillstÄnd om din situation Ànnu inte Àr helt uppdaterad vad gÀller laglighet.

Bland dessa berörda organ för företagare vi har Federal Agency for Small Business Development, som vi kommer att prata om hÀrnÀst, förutom företagslÄn.

Hur man fÄr lÄn frÄn den federala regeringen för smÄ företag eller företag

Det finns mÄnga sÀtt att ansöka om personliga kontantlÄn, men smÄföretag Àr lite annorlunda. Faktum Àr att varje nations förutsÀttningar varierar, och i fallet med USA Àr detta det bÀsta gÄ till SBA.

Federal Agency for Small Business Development (Small Business Administration)

SBA Àr en av de byrÄer som mÄnga inte kÀnner till, men den kan vara mycket anvÀndbar för dem som vill starta ett företag. I sjÀlva verket, som namnet antyder, Àr denna byrÄ fokuserad pÄ smÄföretagsutveckling. Faktum Àr att SBA försöker hjÀlpa alla nybörjare som vill starta ett litet företag.

Syftet med denna byrÄ Àr att stÀrka landets ekonomi. Att stödja smÄföretag Àr avgörande för global ekonomisk utveckling och byrÄn förstÄr detta vÀl. Av denna anledning stöder de frÄn logistisk till ekonomisk nivÄ.

Med andra ord, SBA Àr kapabel till ge lÄn till smÄföretag i USA. SBA finns i de bÀsta stÀderna att bo och arbeta i USA och har kontakt med lÄngivare. Utan tvekan kan SBA hjÀlpa till med procedurerna för att fÄ ett företagslÄn.

Av denna anledning tror vi att en av de första resurserna du bör komma Ät om du bor i USA Àr Federal Agency for Small Business Development. Faktum Àr att det Àr en av de viktigaste byrÄerna nÀr det kommer till smÄföretagsutvecklingslÄn.

Hur kontaktar jag SBA om federala statliga lÄn?

SBA har kontor pÄ olika platser i hela USA. Med detta i Ätanke Àr det bÀst att besöka deras hemsida dÀr du kan se byrÄns befintliga kontor direkt. I alla fall, som du kanske har mÀrkt, finns det inga filialer i alla amerikanska stÀder eller regioner.

Detta kan vara ett problem, men det finns andra sÀtt att kontakta Federal Small Business Development Agency. Det första du ska göra Àr att kommunicera pÄ sina telefoner 202-205-6740 och 1-800-827-5722den senare Àr en gratis rad, kom ihÄg att om du vill lyssna pÄ spanska mÄste du trycka pÄ nummer 2.

Genom att kommunicera med tidigare nummer kan du diskutera alla dina funderingar kring att starta ett nytt företag. Liknande, SBA-anstÀllda kommer att vÀgleda dig i allt som rör lÄn

Utöver ovanstÄende Àr det vÀrt att kÀnna till kraven för att investera pÄ den amerikanska aktiemarknaden. Det Àr utan tvekan ett av de alternativen som gör det möjligt att skaffa kapital pÄ ett relativt enkelt sÀtt.

0 Shares