Hur man får eller tjänar Overwatch League Tokens – Overwatch League Tokens

En bra spelare är alltid uppdaterad med allt som vinner popularitet i hans favoritsaga. Missa inte detaljerna jag ger dig här Overwatch mysteriumdu kommer att bli fascinerad eftersom du kommer att få det du alltid drömt om och det är enkelt.

I detta utrymme kommer vi inte att prata mer eller mindre hur kan vi få tokens i Overwatch League, med bara några få steg och med liten ansträngning. Följ den här artikeln noggrant och tappa inte detaljerna, du kommer säkert att hitta allt du letar efter här.

Hur man får tokens

Om du är en av dem som gillar att spendera timmar med att spela och titta på spel, är denna information för dig. Titta bara på en Overwatch League- eller OWL-film (för vinnarna som kallar det i videospelsvärlden) på Overwatch Leagues webbplats eller Overwatch League-appen, så får du fem tokens! Se nu vad du ska göra.

Så att du kan tjäna pengar med marker bara genom att titta på videor på. Övervaka, du måste uppfyll några krav först. Ett av kraven du behöver är att du har tillräckligt med tid för varje film eftersom fem tokens kommer att verifieras för varje timme du tittar på en ligamatch.

Varje timslånga spel hjälper dig att tjäna fem marker, men om du bara ser 30 minuter av en match i en session och sedan tittar på ytterligare 30 minuter senare, kommer du också att vara berättigad. för att få alla fem polletter. Du måste ta hänsyn till att spelen du tittar på måste vara live.

Observera också att visningstiderna kommer att börja öka om du tittar på spel live från den officiella Overwatch-webbplatsen, som du kan komma åt från en Apple- eller Android-enhet. Du kommer att märka detta när du är klar med att titta Ökat antal tokens på ditt battle.net-konto

Var man använder tokens och hur man byter dem

När dina tokens har satts in på ditt Battle.net-konto kan du använda dem på vilken Overwatch-spelplattform som helst, till exempel: PC, PS4, Xbox One och Nintendo SwitchFör att undvika att slösa med marker kan du lära dig några knep för att bli en bättre skytt. Om du vill använda tokens och lösa in dem, följ bara dessa steg:

Öppna ditt Blizzard-konto på overwatchleague.com eller i Overwatch League-appen. Se en livematch som spelas i ligan; du måste ha en aktiv Oveverwatch-licens för detta.

Se till att du har exakt konto enligt den plattform som används. Med tanke på att Xbox Live X-kontot är för Xbox One-, PlayStation 4- eller Nintendo Switch-användare, och Battle.net-kontot är för dem som har sitt konto kopplat till PlayStation Network eller Nintendo, men du kan också byta server.

Länder där du kan välja Overwatch-tokens

För att ta del av Overwatch-kampanjen måste ditt Battle.net-konto vara länkat till ett av de deltagande länderna. Lista över deltagande länder Vi presenterar det nedan: Argentina, Australien, Österrike, Belgien, Brasilien, Kanada, Chile, Danmark, Finland, Frankrike, Tyskland, Mexiko, Nederländerna, Nya Zeeland, Norge, Polen, Ryssland, Saudiarabien, Sydkorea, Spanien, Sverige, Schweiz, Taiwan, Thailand, Storbritannien, USA.

Vi hoppas att du gillade den här artikeln och kommer att vara användbar för dina framtida upplevelser. spel med OverwatchKom ihåg att du förutom polletter även kan få gyllene vapen. Dela och glöm inte att komma tillbaka för att hålla dig uppdaterad med framstegen för dina favoritspel.

Relaterade Artiklar

Back to top button