Hur man får eller tar emot GRATIS turer på DIDI (exempel)

0 Shares

Företaget grundades i juni 2012 Didi Chuxing Technology Co. kinesiskt ursprung baserad i Peking; tack vare sammanslagningen av Didi Dache och Kuaidi Dache, med stöd även av Tencent och Alibaba

Dess grundare är Cheng Wei, den tidigare chefen för den senare, högt ansedd inom e-handel runt om i världen, inte den mest slående aspekten är gratisresorna du kan tjäna med DIDI. Här pratar vi mer om dem.

Vad är DiDi och hur fungerar det? Det finns fordonstransporttjänster och taxiuthyrning, som hanteras via en mobilapplikation. Till en början började han lösa transportproblemet i Kina; senare utökade sin räckvidd till andra länder som Australien; och från 2018 börjar den verka i Latinamerika.

Fördelarna med att resa med ett DiDi transportföretag

Nyligen, i många länder, har användare tagit beslutet att byta sitt privata transportföretag från konkurrensen om DIDI; anledningen är det ger bättre fördelar och fördelar, både dess användare och anställda; Bland dem har vi det faktum att de får en bonus för varje ny förare; De tar även ut 10 % i provision för resan, vilket har stor betydelse för tävlingen.

Användarpriserna är billigare; och säkerhetsmässigt har fordon en knapp som de kan använda i en nödsituation har en allians med ett försäkringsbolag som inkluderar både förare och användare; även till tredje part, eftersom en annan fördel är att du kan dela resan med upp till 5 andra personer.

Bekvämligheten som användare behöver för att snabbt och enkelt programmera in i DiDi är en annan fördel många fördelar med denna app. Även om du gör ett misstag när du beställer en resa kan du alltid ändra din destination i DiDi från din mobil utan krångel eller besvär. För att inte tala om andra coola bekvämligheter som att beställa en DiDi till någon annan.

Vad måste vi göra för att använda DiDi-tjänsten?

DIDI är ett företag som erbjuder transporttjänster alla dagar i veckan, 24 timmar om dygnet; Därför, efter att ha laddat ner applikationen och skapat ett konto, kan du beställa en resa till den angivna platsen, placera platsen från vilken du kommer att hämtas och Destination ankomst; då kommer du att tilldelas den förare som ligger närmast din plats.

Senare får du all information både fordonet och förarenoch ungefärlig tid som behövs för ankomst; Sedan väljer du den betalningsform som du sätter in på ditt konto, antingen med betal-, kredit- eller kontantkort, om det accepteras av staden där du bor; Slutligen måste du bekräfta. Glöm inte att betygsätta i slutet av turnén förare.

Hur får man gratisresor med DiDi?

DIDI har flera alternativ till få rabatter och kuponger på olika sätt och därmed få gratisresor med denna applikation eller till mycket lägre kostnader; till exempel är deras priser i allmänhet 20 % billigare än deras konkurrenter; Ett annat sätt är att erbjuda en bonus för ett visst belopp när du registrerar dig för vissa varumärkesappar eller kontrakt med vissa banker.

Dessutom, när du bjuder in dina vänner att använda detta företag som ett transportmedel, kommer du att få kuponger; till exempel en rabatt på 500 USD för nya användare på framtida resor eller 50 % mindre på de första 5 resorna; det vill säga nykomlingar vinner såväl som frekventa användare. Det är också viktigt att alltid hålla kontakten online eftersom DIDI-rabatter eller kampanjkuponger varierar från stad till stad.

Idag har DIDI blivit en stor konkurrent till andra privata transportföretag runt om i världen; eftersom många användare använder den här tjänsten för de fördelar och fördelar de erbjuder både deras förare och kunder, tack vare vilket de kommer att kunna resa med större säkerhet och komfort.

0 Shares