Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur man får 1 månad Amazon Kids+ Free Test & $4,99 After för Prime Members

Vill du att dina barn ska ha obegränsad tillgång till böcker, musik, spel, utbildningsappar eller videor och filmer? Om du gör det, försök att checka ut Amazon Kids+-medlemskap. Det är inte ditt genomsnittliga innehållsbibliotek där allt om allt är tillgängligt och inom räckhåll. Amazon Kids Plus är dina barns enda plats för allt barnvänligt.

Amazon Kids+ är en prenumerationsbaserad online-prenumerationsplan som du kan ge till dina barn. Det hette tidigare FreeTime Unlimited, där FreeTime ersattes av Amazon Kids. Den nya tjänsten erbjuder mer premiuminnehåll och pålitliga funktioner för föräldrakontroll än dina vanliga Amazon Kids. Dessutom kan du nu få ett bra erbjudande på Kids Plus-planen ingår i ditt Prime-medlemskap.

Vilka-är-fördelarna-erbjudna-med-ett-Amazon-Kids-prenumeration

Vilka är fördelarna med ett Amazon Kids+-abonnemang?

Låt oss börja med innehållsbiblioteket du kan få från Amazon Kids+ på alla enheter som stöds. Titlar på Amazon Kids+ varierar beroende på dina barns ålder. Det finns filmer, appar, spel och böcker för åldrarna 3 till 5, åldrarna 6 till 8 och åldrarna 9 till 12. På så sätt kan dina barn njuta av underhållning som passar deras nuvarande ålder.

Föräldrar kan ställa in åldern på sina barn med Amazon KidsPlus. Det kommer att finnas relevanta böcker, musik, barns kompetens och appar från olika och välkända varumärken. Till exempel kan du hitta innehåll från populära barnmärken som Cartoon Network, Disney, Nickelodeon, PBS Kids och Sesame Street.

För att sätta begränsningar för de små har föräldrar tillgång till Amazon Parent Dashboard. Du kan kontrollera dina barns aktiviteter, hantera inställningarna och ställa in dagliga tidsgränser. Du kan ändra åldersfiltren och skapa upp till fyra individuella profiler för vart och ett av dina barn. Dessutom kommer barn inte att ha tillgång till köp i appar och sociala medier.

Registrera dig för en månads Amazon Kids+ Free Prova här!

Hur du aktiverar Amazon Kids Plus-funktioner på ditt Amazon-konto

Amazon Kids+ är tillgängligt som ett månadsabonnemang. Nu erbjuder Amazon sina Prime-medlemmar ett pris på $4,99 per månad för varje Amazon Kid+-prenumeration. När prenumeranter prenumererar på AmazonKids+-medlemskapsplanen får prenumeranter 1 månad free rättegång. Månadsavgiften på $4,99 gäller efter slutet av free försöksperiod.

Icke-Prime-medlemmar kan också njuta av Amazon KidsPlus via Amazon Kids+-appen. Prenumerationen börjar på $7,99 per månad.

Hur man prenumererar på Amazon Kids+-medlemskap och får en 1-månad Free Prova om du är en Prime Member

 • Starta valfri webbläsare och gå till https://www.amazon.com/ftu/home.
 • Välj din plan. Du kan välja mellan $4,99 per månad eller $24,99 per år.
 • Klicka på Starta din 1-månad free rättegång.
 • Logga in på ditt Amazon-konto.
 • Ange dina uppgifter och slutför registreringen för Amazon Kids Plus-prenumerationen.

Registrera dig för Amazon KidsPlus-prenumeration via Amazon Kids-konto

Om du har ett Amazon Kids-konto kan du uppgradera det till Amazon Kids+.

 • Öppna ditt Amazon Kids-konto.
 • Navigera till föräldrainställningarna.
 • Välj Hantera innehåll och prenumeration.
 • Skriv ditt lösenord.
 • Tryck eller klicka på OK.
 • Gå till Hantera prenumerationsinnehåll.
 • Välj Prenumerera på Amazon Kids+.
 • Välj önskad månadsplan.

Vad tycker du om Amazon Kids+? Kommer du att prenumerera på planen för dina små? Vi älskar att höra din åsikt. Du kan berätta för oss i kommentarsektionen nedan.

Registrera dig för en månads Amazon Kids+ Free Prova här!