Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur man fabriksåterställer Xfi Gateway

Om din Xfinity Xfi Gateway ger dig problem, som långsamt internet eller om den fortsätter att tappa anslutningen, kan en fabriksåterställning lösa dessa problem.

När du återställer din Xfi Gateway går den tillbaka till hur den var när du först fick den.

Detta innebär att alla ändringar du gjort kommer att raderas, och alla små fel som orsakade problem bör rensas bort.

I den här artikeln guidar vi dig genom stegen för att fabriksåterställa din Xfinity Gateway.

hur fabriksåterställer man xfi gateway?

Om din Xfinity Wi-Fi inte fungerar som den ska, som om den fortsätter att kopplas ur eller om du får felmeddelanden, kan du behöva återställa din Xfi Gateway till dess ursprungliga inställningar.

Dessutom, om du inte kommer ihåg dina inloggningsuppgifter och inte kan komma in i gatewayen, kan en återställning hjälpa.

En fabriksåterställning återställer enheten till dess ursprungliga inställningar och raderar alla ändringar du har gjort sedan den först installerades.

Den här processen kan hjälpa till att lösa ihållande nätverksproblem, men det är viktigt att notera att du måste konfigurera om dina nätverksinställningar efteråt.

Följ dessa steg för att återställa din Xfinity xFi Gateway:

Steg 1: Leta reda på WPS-knappen på baksidan av enheten. Detta är vanligtvis den enda knappen som finns och är markerad med en symbol som ser ut som två pilar som bildar en cirkel.

Steg 2: Tryck och håll ner WPS-knappen i 60 sekunder. Använd en timer för att säkerställa noggrannheten.

Steg 3: När du har släppt knappen kommer du att märka att det finns en kort paus innan något synligt svar från gatewayen.

Steg 4: Enheten blinkar sedan med ett vitt ljus, vilket indikerar att fabriksåterställningsprocessen har börjat.

Steg 5: Gatewayen startar om, vilket kan ta några minuter. När den väl är på igen kommer den att återställas till fabriksinställningarna.