Hur man exporterar eller skickar chattar eller telegramsamtal till min dator eller via post

0 Shares

Du vill exportera alla dina konversationer från appen Telegram till din dator för att hålla dem på en säkrare plats? Klart, här hittar du rätt svar. Så Telegram har förmågan att exportera chattar till andra platser, och även om detta är en process som kommer att ta lite tid, kommer det att vara värt det.

Observera att Telegram-appen inte har någon Android-export ännu, men den har en app som är designad för skrivbordet och den heter Telegram Desktop. Detta är en applikation som har gjorts mycket komplett för användare och har ett eget moln för att lagra deras filer.

Steg för att exportera konversation till min dator

Första steget: Du måste ladda ner skrivbordsappen Telegram, som är Telegrams skrivbord. Observera att din dator kan köra antingen Windows eller Mac OS.

Andra steg: När du har laddat ner appen måste du lägga in all information den efterfrågar, som ett telefonnummer som är viktigast för att komma åt Telegram och naturligtvis dina kontakter och samtal.

Tredje steget: du går till alternativet där alla chattar finns och trycker på platsen där det finns tre horisontella staplar för att öppna följande meny. Detta är högst upp på skärmen till vänster och där kommer vi till inställningarna där vi klickar.

Fjärde steget: här, när du klickar, kommer det avancerade alternativet att visas och vi klickar på lagringsdatafältet. När det är klart hittar vi alternativet att exportera Telegram-data längst ner.

Där kommer du att kunna exportera genom att välja filer i Telegram och speciellt i chattar. När du har valt, klicka på exportera och du är klar. Alla chattar kommer att skickas till din dator. Om du bara vill exportera en konversation är allt du behöver göra att öppna den personens chatt, gå till exportinställningar, välj chattexport och tryck på exportknappen och det är allt.

Eftersom du kommer att överväga alla dessa alternativ och steg för att använda appen, blir det mycket lättare för dig att exportera dina chattar. Dessutom kan du använda olika funktioner som att skapa en kanal i Telegram och många andra saker som denna applikation erbjuder.

Hur man laddar ner Telegram till min dator

Du kan inte bara ladda ner det från mobiltelefoner, utan också ladda ner det från din dator för mer åtkomst till applikationerna. För att få det, sök i Microsofts onlinebutik skriv Telegram i sökfältet som är ovanför din skärm.

Efter det kommer du att få olika Telegram-relaterade alternativ och ladda ner Telegram-skrivbordet för Windows. Det bör noteras att nedladdningen av denna applikation för en PC är helt gratis. Om din dator är från ett annat operativsystem, inga problem, den kan också laddas ner snabbt och enkelt.

Som vi vet har varje applikation både fördelar och nackdelar, men i det här fallet kommer jag att nämna alla fördelar som denna applikation har. En av dem är denna används för olika enheterdet betyder att du kan ladda ner den på Android också

Du har också möjlighet att säkra alla dina konversationer med kryptering där det kommer att skydda dina filer, foton och varje konversation du har i dem. Dessutom har det anpassad chatt du ändrade dina pengar och du har bestämt dig.

Du kan chatta med flera personer samtidigt genom att skapa grupper med miljontals användare, med alternativ för att radera chattar och roliga klistermärken. En annan fördel är att du kan skapa dina statusar och de kommer att raderas inom 24 timmar, eller om du väljer att ta bort dem i förväg kan du göra det också.

Det mest imponerande och roliga alternativet och fördelen är att din profilbild kan välja de personer du vill se. Med dessa fördelar visar vi att Telegram är en fantastisk applikation mycket mångsidig använd och rekommenderad av miljontals människor.

0 Shares