Hur man EXPORTERA PROJEKT frÄn Adobe Premiere Pro med Quicktime (exempel)

0 Shares

MÄnga mÀnniskor har anvÀnt Adobe Premiere Pro, ett praktiskt verktyg för att redigera sina professionella videor. Om detta Àr ditt fall kan du vara intresserad hur man exporterar ett projekt frÄn Adobe Premiere Pro frÄn Quicktime.

Tack vare stÀndiga uppdateringar Adobe Premiere Pro ger anvÀndarna framsteg. Ett exempel pÄ detta Àr ljudförbÀttringarna som finns i version 14. 0.

Dessa inkluderar Ànnu mer strömlinjeformade arbetsflöden för flera kanaler och öka omfÄnget för ljudförstÀrkningen.

Det tillÄter ocksÄ applikationen HDR10 metadata. Vilket garanterar optimal tittarkvalitet pÄ enheter som stöder denna teknik, som den senaste generationens TV-apparater.

Det berodde bÄde pÄ dess innovativa egenskaper och en vÀnlig arbetsmiljö Adobe Premier Proen av de mest anvÀnda programmen för videoredigering, skapande av GIF eller rörliga bilder.

Vad Àr Quicktime?

Apple introducerade Quicktime för att erbjuda en wireframe eller multimedia arbetsmiljö. Den bestÄr av en uppsÀttning bibliotek och en mediaspelare Quicktime spelare.

Förutom att redigera och spela upp videofiler, Snabb tid erbjuder funktionalitet spela upp video pÄ nÀtverket. Det Àr dÀrför mÄnga webbplatser erbjuder detta videouppspelningsprogram.

Vad behöver du göra för att exportera ett projekt?

Adobe Premiere Pro erbjuder en mÀngd olika filer video- och ljudkodekar NÀr det kommer till projektexport Àr detta faktiskt en av dess mest enastÄende funktioner.

Det hÀr Àr varför Snabb tid Han Àr en av de mest anvÀnda spelarna pÄ internet, och mÄnga anvÀnder honom ocksÄ pÄ Apple, PC eller Android-enheter. För en anvÀndare som erbjuder Adobe Premiere Pro Àr det anvÀndbart att exportera projektet med dessa codecs.

Vilka ÄtgÀrder bör vidtas exportera ditt projekt? Sedan förklarar vi hur man gör detta.

Steg för att exportera Adobe Premiere Pro-projekt med Quicktime

Till att börja med Àr det viktigt att vara sÀker installerat pÄ din dator Quicktime multimediaapplikation. NÀr du har slutfört projektet och fÄtt tillfredsstÀllande resultat, gÄ till fliken Arkiv, klicka pÄ Exportera och i nÀsta meny trycker du pÄ Media.

Ett annat sÀtt Àr att trycka pÄ tangenterna Ctrl + I om du arbetar pÄ en dator och anvÀnder en mac, Kommando + I.

Det tredje alternativet för att komma Ät exporten Àr att klicka med musen pÄ ett tomt omrÄde i projektrutan för att automatiskt gÄ till importdialogrutan. VÀl inne, i fliken Formatera Vi behöver vÀlja Quicktime, som, som nÀmnts tidigare, mÄste installeras pÄ datorn i förvÀg.

Beroende pÄ i vilken kvalitet projektet utvecklades och pÄ vilken utrustning det i slutÀndan planeras att reproduceras. Du kan vÀlja in StandardinstÀllningar vÀrderingar som uppfyller dina behov, alltid med respekt för proportionalitet.

Det betyder att du kan omdefiniera bredd, höjd och bildförhÄllande dÀrefter för att matcha spelarens slutenhet. Sedan vÀljer vi i fÀltet Output Name den förlÀngning vi vill ha för projektet. Om det till exempel Àr en film skulle tillÀgget vara .mov.

Genom att klicka pÄ namnet i blÄtt öppnas en meny dÀr vi kan vÀlj en plats dÀr vi vill spara projektet efter dess slutförande.

I den hÀr menyn kan vi ocksÄ vÀlja ett namn att spara, men fliken Typ kommer bara att erbjuda mov förlÀngning eftersom det Àr den vi hÀmtade tidigare pÄ Quicktime. Tryck pÄ spara sÄ skapar systemet automatiskt en sökvÀg dÀr det fÀrdiga projektet kommer att hittas.

Verktyget erbjuder sedan att göra Àndringar i filen ljud- och videocodecsÀven om de förinstÀllda Àr ganska bra, om anvÀndaren anser det nödvÀndigt kan han göra Àndringar i dem.

LÄdval AnvÀnd maximal renderingskvalitetmöjliggör bÀttre kvalitet i slutprodukten.

FĂ€rdigt projekt

Observera dock att detta skulle öka bÄde kodningstiden och filstorleken.

Klicka pÄ knappen för att avsluta exportera för att börja omkoda. NÀr vi Àr klara kan vi hitta resultatet genom att söka efter den tidigare valda rutten. Hoppas du lÀrde dig hur du exporterar ett Adobe Premiere Pro-projekt med Quicktime

Du kan ocksÄ lÀra dig hur man anvÀnder de fantastiska funktionerna i Photoshop Adobes tjÀnst, en av dem Àr suddiga fotoredigering.

0 Shares