Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur man enkelt visar och delar mina bilder på Apple TV

Vi har för närvarande inga ursäkter för att kunna se våra foton och videor på enheter med större skärm som en TV. Och den här gången kommer vi att lära känna ytterligare en av de fantastiska funktionerna som den här enheten har. Och i följande rader kommer vi att berätta för dig hur du enkelt kan visa och dela mina bilder på Apple TV.

Som du har hört tidigare är det möjligt att dela bilder och se dem från Apple TV, och det finns ett antal sätt att göra det. Detta beror naturligtvis på vilket alternativ som användaren väljer. Ett av dessa sätt är att använda molnet och ladda ner dem direkt till din enhet så att du kan se dem, men vi förklarar det nedan.

Detta är ett mycket enkelt sätt att göra detta eftersom du inte behöver para ihop några externa enheter med Apple TV och se bilder direkt online. Naturligtvis måste du ladda upp dina bilder till molnet först, men om du inte är bekant med denna multimediaenhet är det viktigt att du vet vad det är och hur det fungerar, förutom att känna till de olika enheterna som är kompatibla med din systemet.

Hur du enkelt kan visa och dela mina bilder på Apple TV

Som vi har pratat om dig kan du från molnet se alla foton som laddats upp till iCloudMed Apple TV måste du naturligtvis först aktivera Streaming Photos. Det här alternativet ger den extra fördelen att om en annan användare delar albumet kommer det att visas automatiskt och vi kan komma åt det.

Låt oss nu se ett annat alternativ som vi behöver för att enkelt kunna se och dela mina bilder på Apple TV och det är tack vare alternativet AirPlay, med det här alternativet kommer vi att kunna skicka bilder från enheter som iPhone, iPod Touch och iPad. Det är väldigt lätt att använda och fungerar både för att skicka bilder och för skicka filmer och njuta av dem med Apple TV.

Hur man enkelt bläddrar och delar mina bilder på Apple TV med Flickr

Tro det eller ej, Flickrs fotolagringstjänst har integrerats i Apples produkter, vilket gör det till ett utmärkt fotodelningsalternativ. För att använda denna tjänst kommer det helt enkelt att vara nödvändigt registrera användaren på Apple TV och du kommer att ha tillgång till allt som denna applikation kan erbjuda dig. Du kan också använda dessa foton som din skärmsläckare.

Det räcker såklart med att göra några justeringar i konfigurationen så att bara du kan se bilderna och inte är synliga för alla som använder tjänsten. Men vi har fortfarande ett annat alternativ som vi kan använda för att kunna visa och dela mina foton på Apple TV lätt. Och alternativet vi kommer att använda är inget annat än ett fotobibliotek.

Men att kunna göra det vi måste använda iTunes, att datorn är ansluten och programmet körs. Men oroa dig inte, vi visar dig inställningarna du behöver göra nedan. Och i princip ska vi gå till vår dator och öppna iTunes och sedan aktivera alternativet Hemdelning.

Självklart måste du ange dina uppgifter som användarnamn och lösenord, nästa steg blir, efter att ha aktiverat funktionen, gå till Filer och dela hemma nu välj Foton för att dela den med Apple TV. För att göra detta, markera bara kryssrutan och kontrollera sedan att iPhoto är markerat.

Och därför visade vi dig olika mycket enkla och praktiska sätt att dela bilder, men du kan också göra det från iPhone. För att göra detta behöver du bara följa stegen som vi kommer att visa dig Visa och dela enkelt mina foton på Apple TV.