Hur man enkelt vÀljer och flyttar flera flikar samtidigt i Google Chrome (exempel)

0 Shares

Google Chrome Àr den webblÀsare som föredras av miljontals mÀnniskor pÄ grund av den lÀtthet den erbjuder anvÀndarna nÀr de anvÀnder den. DÀrför kommer vi idag att förklara hur man vÀljer och flyttar flera flikar samtidigt Google Chrome uppdateras enkelt.

Tja, som du vet, i Google Chrome kan du öppna mÄnga flikar medan du surfar och du kan flytta dem individuellt frÄn en plats till en annan. Du kan till och med dra ut det frÄn fönstret du har för nÀrvarande och ett annat fönster skapas automatiskt med den fliken du drog över.

Men det finns tillfÀllen nÀr du vill flytta flera kort samtidigt och flytta dem alla till ett annat fönster, men du vet inte hur. För nÀr du försöker skjuta varje flik en efter en och flytta den till ett annat fönster, stannar de inte ihop och du fÄr flera fönster öppna.

Den goda nyheten Àr att Àven om du tror att du inte kan vÀlja flera kort samtidigt och flytta dem till ett annat fönsterDet Àr möjligt och vi kommer att visa dig.

Steg för att vÀlja och flytta flera flikar samtidigt i Google Chrome

Som du redan vet, öppna nÄgra flikar i Google Chrome och flytta runt dem ÀndÄ enskild Det Àr vÀldigt lÀtt att göra frÄn en plats till en annan eller till ett annat fönster. Det Àr lika enkelt att vÀlja dem samtidigt och flytta dem till ett annat fönster, eller att flytta dem i samma fönster.

Det finns tvÄ sÀtt vÀlj och flytta flera kort samtidigt i Google Chrome Àr den första att du vill vÀlja alla öppna flikar, oavsett deras ordning. Det andra Àr att bara vÀlja de kort du vill ha i en viss ordning.

För att hjÀlpa dig visar vi dig hÀr hur du kan vÀlja och överföra dem Ät bÄda hÄllen, lÄt oss börja med stegen för att vÀlja och överföra alla kort du har öppet oavsett ordning:

 • Ange din webblĂ€sare Google Chrome som vanligt.
 • VĂ€l inne öppnar du lĂ€mpligt antal flikar.
 • Tryck sedan pĂ„ «FörĂ€ndra«.
 • Medan du hĂ„ller knappen nedtryckt, klicka pĂ„ den första fliken du vill ha, sedan den sista fliken du vill bifoga, och voila.

I det hÀr fallet bör korten ligga bredvid varandra och om du gör det kommer du att vÀlja dem automatiskt och du kan enkelt bÀra dem. Om du nu vill vÀlja dem i en specifik ordning, gör sÄ hÀr:

 • Logga in Google Chrome.
 • Öppna önskat antal flikar.
 • Tryck sedan pĂ„ «Ctrl»-tangenten.
 • Medan du hĂ„ller ned denna tangent klickar du pĂ„ flikarna du vill flytta in bestĂ€lla du vill och det Ă€r det.

I det hÀr fallet Àr det inte nödvÀndigt att de ligger bredvid varandra, eftersom du vÀljer dem sjÀlv genom att klicka pÄ var och en av dem ögonhÄr och sedan kan du tyst flytta dem.

Fördelar med att vÀlja och flytta flera flikar samtidigt i Google Chrome

Jag vet redan hur du kan vÀlj och flytta flera kort samtidigt i google chrome bör du enkelt kÀnna till följande fördelar med att göra detta:

 • Du kommer att kunna organisera ditt arbete mycket bĂ€ttre, eftersom du ibland har flera flikar öppna sĂ„ att du kan arbeta, surfa fritt pĂ„ Internet och verifiera dina nĂ€tverk. Genom att vĂ€lja och vicka pĂ„ dina fransarDu kan organisera dem efter fönster för att passa din aktivitet.
 • Organisera och spara ögonfransar det sĂ€tt du vill anvĂ€nda dem, tack vare vilket du kommer att hitta det mycket snabbare och spara tid under alla aktiviteter.
 • Genom att markera alla flikar samtidigt kommer du att flytta dem mycket mer Snabbt Och det bĂ€sta Ă€r att du kan flytta dem alla tillsammans till ett annat fönster.
 • Detta Ă€r en funktion endast tillgĂ€nglig pĂ„ Google Chromevilket förutom att fĂ„ dig att kĂ€nna dig glad Ă€r en stor fördel dĂ„ du förbĂ€ttrar en hel del verksamhet.

Som du kanske har mÀrkt Àr det inte bara vÀldigt enkelt vÀlj och flytta flera flikar pÄ google chrome samtidigt, men det har ocksÄ mÄnga fördelar.

SÄ om du redan har gjort det, lÀmna oss filen kommentar och bjud in familj och vÀnner att lÀsa vÄr blogg. Du kan ocksÄ ta bort eller ta bort flikar och annonssidor som öppnas av sig sjÀlva i Google Chrome.

0 Shares