Hur man enkelt tar bort en PowerPoint-bild frÄn din mobil

0 Shares

PowerPoint Àr en typ av datorprogram som lÄter dig expandera grafisk illustration i form av en assisterad presentation. I grund och botten skapar en person en sorts portfölj dÀr han kan reflektera all information i form av texter eller bilder och kan visa den för en grupp tittare.

Det bör noteras att detta kontorsprogram Àr ett av de mest anvÀnda för att skapa bilder. Eftersom det ger en rad mycket anvÀndbara och roliga alternativ och funktioner som anvÀndare kan fÄ en fantastisk upplevelse. Det lÄter dig till och med infoga en animerad GIF, vi kan ocksÄ skapa en synoptisk tabell och radera bilden frÄn en mobiltelefon.

Det Àr utan tvekan en vÀldigt intuitiv funktion, men ocksÄ vÀldigt njutbar för de anvÀndare som brukar utföra den audiovisuella verk frÄn sina telefoner. I den hÀr artikeln kommer vi att visa dig steg för steg hur du tar bort en PowerPoint-bild frÄn din mobil. Detta kommer att göra det mer praktiskt.

Hur tar man enkelt bort en PowerPoint-bild pÄ mobilen?

PowerPoints betydelse i dagens samhÀlle Àr nÀstan obeskrivlig. Och det Àr omöjligt att visa en scen frÄn mÀnniskolivet dÀr den hÀr typen av strategier inte förtjÀnar presentera en idé eller en utstÀllning till en specifik grupp och i sin tur göra det pÄ ett enkelt och mycket mer dynamiskt sÀtt. Det Àr utan att rÀkna materialbesparingar. För allt kommer att ske digitalt.

Med andra ord kan PowerPoint sÀgas följa anvÀndare i alla aspekter av deras personliga liv. FrÄn början av sin akademiska förberedelse förtjÀnar han stödmaterial som t.ex bildpresentation för att lyfta fram ett specifikt pedagogiskt Àmne. Fram tills nu arbetar du redan som anstÀlld och ska till exempel ta hÀnsyn till ditt företags inkomster och utgifter.

UtifrÄn detta kan vi sÀga att det finns ett akut behov av att veta hur man fÄr ut det mesta av detta digitala verktyg. Och sÀrskilt hur du kan skapa, redigera och hantera PowerPoint-bilder.

Steg för att enkelt ta bort PowerPoint-bilden pÄ mobilen

Den tillgÀngliga versionen av PowerPoint för Android och iPhone mobil Àr mycket anvÀndbar för att snabbt skapa, redigera och presentera ditt innehÄll. Eftersom den har de flesta verktygen tillgÀngliga i ett program designat för datorer.

PÄ Android-enheter finns en applikation som tillhör Googles tjÀnster, som ansvarar för att spela upp filer i PowerPoint-format (Google Slides). Ange detta och vÀlj gruppen med bilder du vill redigera.

Nu fortsÀtt glida tills du hittar bilden du vill ta bort. HÄll fingret lÀnge tills raderingsikonen visas och tryck pÄ för att utföra den hÀr ÄtgÀrden.

Du har ocksĂ„ möjlighet att ta bort flera bilder med ett tryck. För att göra detta, vĂ€lj alla bilder och klicka sedan alternativet “mer”. för att gĂ„ in i menyn med tillgĂ€ngliga alternativ och ange raderingsalternativet dĂ€r. För att infoga en ny bild kan du gĂ„ in i gruppen med bilder du vill redigera och placera dig pĂ„ bilden dĂ€r du behöver skapa en ny sĂ„ att den kan hittas tidigare.

Tryck pÄ det nedre högra hörnet av bildsymbolen (representerad av en ikon som ser ut som en rektangel och ett plustecken). vÀlja vilken typ av mall du vill anvÀnda och börja redigera den nya bilden. Du kan ocksÄ vÀlja att duplicera mallen för att göra processen mer praktisk. För att göra detta, vÀlj den presentation du vill redigera och hÄll ner mallen för att duplicera.

VÀnta tills alternativikonen visas och tryck pÄ kopiera och klistra in. Den nya mallen kommer att visas efter originalet.

Slutligen bör det noteras att PowerPoint Àr en av de mest kompletta nÀr det gÀller att skapa bilder. Den erbjuder ett dynamiskt och praktiskt grÀnssnitt med mÄnga verktyg. PÄ sÄ sÀtt kan du anpassa dina presentationer perfekt. Till exempel lÀgga till eller ta bort ljud, effekter, typsnitt, fÀrg, lÀgga till bilder och mycket mer.

0 Shares