Hur man enkelt tar bort eller tar bort ett Google-konto frÄn min Android-mobil

0 Shares

PÄ grund av de utmÀrkta tjÀnster som Google-plattformen erbjuder sina anvÀndare vill mÄnga öppna ett konto. Men ibland upptÀcker du att de av olika anledningar kanske vill ta ut det hÀr kontot och vill ta bort det. För att göra det tillhandahÄller vi följande handledning som visar dig de nödvÀndiga stegen enkelt ta bort eller ta bort Google-kontot frÄn min Android-telefon.

Registrera och lÀgga till ett Google-konto till ditt smartphone som fungerar med operativsystemet Android. Det visar sig dock att det inte Àr sÄ lÀtt att göra tvÀrtom, det vill sÀga att ta bort ett konto eller ta bort det. Alternativet som lÄter dig göra detta Àr inte tillgÀngligt för blotta ögat, men vi visar dig hur du gör det hÀr.

Det finns mÄnga anledningar som kan leda oss till detta ta bort eller ta bort Google-kontot frÄn min Android-telefon, till exempel för att vi ska köpa en annan mobiltelefon och vi vill sÀlja den hÀr.

Eller helt enkelt för att vi inte lÀngre vill ha Google-tjÀnster och kommer att ha andra. Eller sÄ kanske du inte vet hur du anvÀnder appen sÀkert och inte vet hur du aktiverar den starka lösenordsgeneratorn.

Hur man enkelt tar bort eller tar bort ett Google-konto frÄn min Android-mobil

Innan du startar den hÀr handledningen, vÀnligen notera att stegen vi visar hÀr kan vara nÄgot annorlunda och beror pÄ mÀrket och modellen pÄ den Android-enhet du anvÀnder. Men totalt sett Àr det hÀr de grundlÀggande stegen du mÄste följa.

LÄt oss se vilken procedur du behöver följa för att du ska kunna göra enkelt ta bort eller ta bort Google-kontot frÄn min Android-mobil.

För detta kommer vi att gÄ till vÄr mobiltelefon och leta efter alternativet InstÀllningar pÄ huvudskÀrmen. I det hÀr fönstret mÄste du söka och vÀlja kontoalternativet, för nÀr allt gÄr vÀldigt bra.

Innan du fortsÀtter Àr det viktigt att veta att om vi har gjort Àndringar i utseendet pÄ dina instÀllningar Àr det möjligt att organisationen av dina alternativ inte Àr densamma.

Detta gör det svÄrt att hitta sin plats. Om du har problem med att hitta det, skriv bara in dina kontoinstÀllningar i sökmotorn sÄ hittar du det snabbare.

Hur man enkelt tar bort ett Google-konto frÄn min Android-mobil

Nu Àr vi i fönstret Konton och hÀr kan vi se de olika konton vi loggat in pÄ frÄn mobiltelefonen.

Beroende pÄ summan kan det vara mÄnga som WhatsApp, Twitter, Facebook, Instagram, Google etc. NÀsta steg du mÄste göra Àr att klicka pÄ kontot för att radera, i vÄrt fall Àr det Google.

NÀr du klickar pÄ den kommer du att se din kontoinformation och ett litet fönster öppnas dÀr du mÄste klicka pÄ Ta bort konto.

Efter detta steg a pop-up fönster dÀr du mÄste bekrÀfta att du vill ta bort eller ta bort kontot. För att göra detta mÄste du klicka pÄ Ta bort konto igen.

Systemet stÀller dig denna frÄga tvÄ gÄnger för att veta om du Àr sÀker pÄ dina avsikter eftersom det hÀr alternativet Àr oÄterkalleligt och nÀr du vill kan du lÀgga till kontot igen men du mÄste gÄ igenom processen att ange din e-postadress och lösenord och sÄ systemet registrerar dina uppgifter.

Detta Àr en enkel process som du mÄste gÄ igenom för att göra detta ta bort eller ta bort Google-kontot frÄn min Android-telefon. Det finns inga större komplikationer, bara det faktum att du inte vet var du kan hitta alternativet att utföra denna operation. DÀrmed avslutar vi denna artikel, som vi hoppas har visat sig vara ett effektivt sÀtt att hjÀlpa.

0 Shares