Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur man enkelt tar bort alla sidor jag inte gillar på Facebook längre (exempel)

Du har funnits med ditt Facebook-konto i flera år och har “gillat” några sidor och kommentarer över tiden. Men du tänker inte likadant längreoch du vill ta bort alla sidor från facebook som du inte gillar längre, hur du uppnår det. Du kan vara säker på att vi hjälper dig att lösa det här problemet med bara några få steg så att du inte längre har dessa sidor i din historik.

Vi berättar att med Facebook Cleanser kan du analysera alla likes du har gett och ta bort de du inte gillar längre. Även om du har angett att du gillar en annan sida för din räkning och du inte tänker på samma sätt att ändra den längre.

Tips för att radera sidor du inte gillar på Facebook längre

När vi pratar om Facebook kommer det att tänka på att det är ett socialt nätverk som kan detta förena människor från hela världen. Faktum är att när du “gillar” eller delar information på din tavla, kommer alla dina vänner att se vad du gillar.

Däremot erbjuder Facebook möjligheten att “gilla” eller ladda upp bilder och videor, men utan att dela det med alla. Faktum är att Facebook-funktioner ger dig en fantastisk upplevelse när du använder det här sociala nätverket och delar med andra.

Även detta sociala nätverk fungerar som ett minnesmoln eftersom du kan spara foton, videor och till och med sidgillar. Men visste du att när du söker jobb, intervjuare De söker på din Facebook-profilför att lära dig mer om dig. Av denna anledning är det viktigt att ta bort från Facebook alla sidor som du inte längre gillar och som inte ger dig ett resultat.

Nuförtiden lägger folk upp sina intressen på Facebook, de “gillar” faktiskt några av sidorna de gillar att följa. På grund av detta har Facebook blivit ett av de mest använda sociala nätverken i världen, så vi måste ta hand om det vi har där.

Alternativ som erbjuds av Facebook

Eftersom det är en populär webbplats för socialt nätverk, övervakar Facebook säkerheten för sina användare och ger dem alternativ som att ta bort följ-knappen bland annat. Facebook ger dig alternativ för alla omständigheter radera sidor du inte gillarprofilfoton, inlägg och mer.

Även om du har bestämt dig ta bort likessom inte längre verkar lämpliga, här hjälper vi dig att lära dig stegen.

Hur man tar bort en sida som jag inte gillar längre med Facebook Cleanser

Detta förfarande ta bort alla sidor du inte gillar på Facebook längre, det är enkelt med Facebook Cleanser, så följ stegen:

 • Gå in i Facebook Cleanser så länkas den automatiskt till ditt Facebook-konto.
 • Genom att gå in på Facebook kommer Cleanser att börja spåra “gilla” du har gett till tjänster, företag eller institutioner.
 • Beroende på om du gillade mycket tvångsmässigt eller inte, kan en webbplats sökningen tar upp till 30 minuter.
 • Då visas den som en lista, alla valda sidor.
 • Du måste bara ta bort gilla från en kommentar eller en sida du inte gillar längre.

Ta bort en sida du inte gillar längre direkt från Facebook

Med ditt Facebook-konto kan du också få en lista för att inaktivera sidgillar genom att följa dessa steg:

 • Först måste du logga in på ditt Facebook-konto.
 • Gå sedan till pilen bredvid “Sekretess” och välj “Aktivitetslogg”.
 • Då måste du tryck där det står “gilla”.
 • Klicka sedan på “Sidor” och sedan på “Intressen”.
 • Just nu kommer du att se att sidorna uppdateras varje år när du går ner.
 • Därifrån kan du ta bort sidor som du inte gillar längre.

När du analyserar denna information kanske du frågar dig själv, måste jag rensa mitt Facebook-konto och ta bort likes? Tja, vi informerar dig om att ja, eftersom denna information kommer in vara en del av vårt konto och identitet på Facebook.

Dessutom, om du vill, kommer denna information automatiskt att visas i våra kontakter och Facebook kommer att skicka inbjudningar till dig som ett förslag från oss.