Hur man enkelt stÀdar upp och snabbar upp min Windows 10-dator med systemninja

0 Shares

Ärligt talat Ă€r det omöjligt att ljuga för att sĂ€ga att nĂ„gon med en dator förvĂ€ntar sig att den ska prestera pĂ„ bĂ€sta möjliga sĂ€tt, och du tillhör definitivt den gruppen. Du kan optimera och snabba upp din Windows 10-dator utan program.

Du kanske Àr tacksam för att det tack vare tekniska framsteg finns program med anvÀndbara verktyg för att möta detta behov. Den hÀr gÄngen kommer vi att visa dig ett av de mÄnga program som finns och Àven om det inte Àr vÀlkÀnt Àr sanningen vÀldigt effektiv.

Vi hÀnvisar till Ninja systemanvÀndbart systemoptimeringsverktyg. Den hÀr artikeln hjÀlper dig att lÀra dig hur du stÀdar upp och snabbar upp din dator Windows 10 lÀtt med det.

Vad Àr Ninja-systemet?

Ninja-systemet presenteras för allmÀnheten som ett sÀtt fri för att förbÀttra optimeringen som utförs pÄ alla Windows-datorers system.

Naturligtvis presenterar detta den betalda versionen, som har fler alternativ, men sanningen Àr att den grundlÀggande versionen Àr mycket komplett. Du kommer att kunna ladda ner det hÀr programmet och det tar inte mycket utrymme, bara runt 5 MB.

Den Àr i första hand utformad för omedelbar eller nÀstan omedelbar borttagning av filer som anses onödiga, som ett felsökningsverktyg och för förbÀttra hastigheten sjÀlva systemet.

Det Àr ett program som erbjuder ett spartanskt grÀnssnitt som Àr mycket efterfrÄgat nÀr man talar om underhÄllsverktyg. Det Àr lÀtt att anvÀnda och du kan ha den spanska versionen för mer komprimering.

Som nÀmnts Àr en av dess funktioner ta bort eller rengöra systemet dator dessa onödiga filer hur?

Dessa skrÀpfiler kan innehÄlla data som vanligtvis sparas automatiskt eller med förhandstillstÄnd pÄ din dator, sÄsom cacheminne, cookies, loggar och mer.

Detta utvecklades av Singular Labs, samma utvecklare CCEnhancer möjlighet att stödja program som CCleaner i stor skala.

Detta blir ett kompletterande verktyg för de anvÀndare som anvÀnder CCleaner eftersom proceduren genereras mer effektivt.

Och det Àr sÄ att mer Àn en anvÀndare har mÀrkt att trots första rengöring med CCleaner sÄ utförs samma process av Ninja system det finns fortfarande nÄgra onödiga filer att kassera.

Viss information kan ignoreras av CCleaner av nÄgon anledning, men detta Ninja-system hittade och raderades som det borde ha varit frÄn början.

Du kan vara sÀker pÄ att analysen som utförs pÄ din dator Àr uttömmande och inte lÀmnar nÄgra okÀnda saker. Tack vare Ninja-systemet kommer din hÄrddisk att frigöra utrymme och blir mindre mÀttad Àn tidigare.

Systema Ninja hjÀlper dig att hÄlla dig vid liv optimala datorförhÄllanden kör Windows, och Àven om det inte Àr bÀttre Àn CCleaner, fÄr det verkligen jobbet gjort.

NÄgot som du kan hitta i den senaste versionen av detta program Àr att upptÀcka filer som Àr duplicerade i din dator. Men du kan lÀra dig hur du gör din Windows 10-dator sÄ snabbt som möjligt och det kommer att vara till stor hjÀlp.

Hur man enkelt stÀdar upp och snabbar upp min Windows 10-dator med systemninja?

Det Àr mycket intuitivt och kommunikativt pÄ samma gÄng eftersom samma alternativ talar om för dig vad du ska göra direkt.

Den har bara fyra sektioner som ger dig den service du förvÀntar dig, vi kommer att prata om var och en sÄ att du kan komma igÄng bekanta dig med alla.

  1. SkrÀpskanner eller skrÀpskanner, detta Àr avsnittet som hjÀlper dig att upptÀcka alla skrÀp- eller skrÀpfiler pÄ ditt system.
  2. Systemverktygen eller systemverktygen i det hÀr avsnittet lÄter dig hantera de program som körs under Windows pÄ din dator. SÄ i detta kommer du att kunna installera eller avinstallera applikationersök efter dubbletter av filer och ladda ner de plugins du vill lÀgga till.
  3. Datoranalys eller datoranalys Àr ett avsnitt som ger dig information om ditt operativsystem och specifik information om din hÄrdvara.
  4. Alternativ, eller bara alternativ, det hÀr avsnittet Àr vÀldigt grundlÀggande, men lÄter dig göra nÄgra mycket meningsfulla Àndringar. Med hjÀlp av alternativmenyn kommer du att kunna skapa undantag, det vill sÀga hÀr kan du vÀlja en specifik uppsÀttning filer som du föredrar att ignorera under proceduren.

Å andra sidan kan du ange i förvĂ€g att programmet nĂ€r du startar din process skanna specifika filer i vissa mappar med högre prioritet Ă€n andra. Om denna programvara inte fungerar som förvĂ€ntat kan du försöka rengöra, optimera och snabba upp min Windows-dator med Advanced SystemCare

0 Shares