Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur man enkelt spelar in iPhone 11, iPhone 11 Pro eller iPhone 11 Pro Max-skärm (exempel)

Fil mobiltelefoner De är perfekta verktyg som håller oss i kontakt och i harmoni med alla. Deras användning har inte bara spridit sig till kommunikation, utan de används också som vardagsverktyg i nästan alla typer av aktiviteter vi gör.

Tack vare många företags framsteg idag kan vi utföra många aktiviteter och uppgifter med bara några få drag i vår mobiltelefoner. Apple har fokuserat på var och en av sina produkter för att göra dem mer användbara och erbjuda sina användare de bästa funktionella verktygen.

Av denna anledning är det viktigt att alltid ha ett register över många aspekter av våra liv. Konversationer eller affärer, i allmänhet, måste du ta en skärmdump för att ha en säkerhetskopia av allt som pågår just nu.

Telefoner IPhone de ligger inte långt efter och har utvecklat specifika funktioner för var och en av dessa funktioner. Det spelar ingen roll om du vill ta ett foto eller spela in din iPhone-skärm, här ger vi dig en steg för steg handledning för att kunna göra det. I samband med den här artikeln kanske du också är intresserad av Hur man enkelt spelar in ljud, röst eller skärm på MacBook.

Hur man spelar in skärmen i iOS 11

Detta är ett bra sätt att starta handledningen eftersom alla Iphones har ett kontrollcenter speciellt designat för deras enheter. Där kan du komma åt många verktyg och på så sätt stödja dig i att använda din mobiltelefon. För att spela in din mobiltelefonskärm med det här alternativet måste du göra följande:

  1. Öppna telefonen och leta efter alternativet “inställningar
  2. Där måste du leta efter fliken som säger “Kontrollcenter”. Det här alternativet kan också hittas högst upp på din mobil som en flytande knapp, när du väl öppnar den kommer du att se samma alternativ som vi tog upp här.
  3. Efter att ha öppnat kontrollcentret måste du gå till alternativet “Personifiera– Tryck sedan på henne. Där ser du alternativet “Skärminspelning” och du måste välja i vilken del av centralkontrollen du vill lägga till den.
  4. När du har lagt till ett alternativ, tryck bara på “acceptera” och det är allt.

I slutet av dessa steg, från och med nu när du anger “Kontrollcenter“Du kommer att se en cirkel som betyder att inspelningsalternativet är på och du kan använda det när som helst.

Hur man startar och stoppar skärminspelning

Om du redan har bränningsalternativet i KontrollcenterNär du väl har startat kommer du att kunna inse att du inte behöver röra den längre eftersom den börjar spela in sig själv tack vare den 3 sekunder långa timern som systemet har. Den här tiden kan användas som en introduktion till att komma var som helst och göra inspelningen mer bekväm för dig.

Allt du gör kommer att spelas in på video från dessa 3 sekunder. När du är klar trycker du bara på den röda stapeln högst upp så kommer du automatiskt att se en varning som du måste trycka på knappen acceptera om du vill Sluta spela in. Och voila, så här kommer din inspelning att sluta.

Du får då ett meddelande om att din video har sparats i Foton. Använd den för att direkt öppna appen och visa var inspelningen är.

Spela in skärm med och utan ljud

Om du vill börja spela in en mobiltelefon utan att behöva använda något ljud finns det ett ganska enkelt sätt att ställa in den inställningen.

För att komma åt detta alternativ, tryck bara på inspelningsknappentills 3D Touch-menyn visas. Där ser du alternativet att aktivera eller avaktivera mikrofonen.

Tack vare dessa data kan du använda telefonen mycket mer effektivt bekvämt och enkelt.