Hur man enkelt sparar bilder frÄn Microsoft Word och Google Docs

0 Shares

Bilder Àr mycket anvÀndbara komponenter. Det beror pÄ att vi med dem kan sÀnda ut och ta emot information, förklara processen och metodiken för ett objekt, identifiera personer med mera.

DÀrför Àr inkluderingen av densamma i olika program av stor betydelse sÄvÀl som i program som anvÀnds flitigt Microsoft Word och Google Dokument Àr praktiskt taget vÀsentligt. Det skulle vara ett otroligt misslyckande om vi inte kunde relatera dem till ovanstÄende. Du kan ladda upp och redigera Word-dokument i Google Dokument.

UtifrÄn detta bör det understrykas att det numera Àr mycket vanligt att lagra bilder i program som Microsoft Word och Google Docs dÄ bÄda Àr kontorsautomationsverktyg som kan anvÀndas online pÄ kontor och Àven i vardagen.

Hur laddar jag ner bilder?

Bildnedladdningsprocessen Àr vÀldigt enkel och lÀtt, det första du ska göra Àr att öppna din webblÀsare och gÄ in i sökmotorn. Sammantaget anvÀnder nÀstan alla anvÀndare i den hÀr vÀrlden Google eftersom det Àr den bÀsta och mest optimala sökmotorn för innehÄll i webblÀsare.

Om vi ​​anvĂ€nder Google mĂ„ste vi ange söktermen i sökfĂ€ltet som den begĂ€rda bilden hĂ€nför sig till. Om vi ​​till exempel vill ladda ner ett foto av ett hagelgevĂ€r kan vi ange “pistol” för en allmĂ€n sökning eller “hagelgevĂ€r” för en mer direkt sökning.

Efter att Google har gjort en sökning gĂ„r vi till öppna bildsektionen dĂ€r vi kan se allt grafiskt innehĂ„ll om sökningen. Tryck pĂ„ höger knapp och “Spara bild som”för att ladda ner en bild som vi vill ladda ner permanent.

Vad Àr nyttan med att spara bilder?

NÀr vi sparar en bild eller ett foto, möjligheten att ha en annan alternativ och verktyg inom en inte alltför avlÀgsen framtid med henne. Till exempel, om vi nÄgon gÄng laddar ner en bild pÄ en karta över vÄrt land, Àr det mycket troligt att en annan person kommer att behöva detta material under olika omstÀndigheter.

SĂ„ du vi sparar nedladdningenoch det Ă€r ett av de tusentals fall som kan uppstĂ„. Även nĂ€r det kommer till bilder finns det inget bĂ€ttre Ă€n att digitalisera dem och lagra dem sĂ€kert pĂ„ en dator eftersom vi kommer att kunna komma Ă„t dem nĂ€r som helst.

Vad Àr Microsoft Word och Google Docs?

Det finns mÄnga olika program som vi kan ladda ner till vÄr dator. Men nÄgra av de mest anvÀnda av alla typer av mÀnniskor Àr kontorsautomationsprogrameftersom det finns otaliga tillfÀllen dÄ vi behöver skriva text.

Och bland de bÀsta Àr Microsoft Word, som Àr programmet par excellence textgeneratorer, tack vare den enorma mÀngd verktyg du kan ha. Vi har Àven Google Docs som gör att vi kan generera texter som Àr rent internetbaserade.

Hur sparar man enkelt bilder frÄn Microsoft Word och Google Docs?

SÄ det som verkar vÀldigt komplicerat som att spara bilder i en ordbehandlare visar sig vara ganska enkelt. För pÄ grund av det ganska lika grÀnssnittet för bÄde Word och Google Docs. Man kan sÀga att processen inte Àr sÀrskilt olika i de tvÄ fallen.

För att spara bilden i Word mĂ„ste vi ta upp de översta flikarna i det ursprungliga grĂ€nssnittet och sedan leta efter alternativet som sĂ€ger “Införa”. Vi vĂ€ljer “Bild” och automatiskt, och kommer att öppna en flik frĂ„n vilken vi kan extrahera bilden vĂ„rt lag.

Å andra sidan följer Google Docs nĂ€stan samma process förutom att bildalternativet har flera underkategorier; dĂ€r vi kan vĂ€lja mellan att vĂ€lja en bild frĂ„n en dator, söka efter den direkt frĂ„n webben eller exportera den frĂ„n Google Drive.

Av denna anledning öppnar Google Docs dörren för att infoga bilder i program Ă€nnu mer. Även om dessa verktyg egentligen bara Ă€r relaterade till sökförbĂ€ttringen dĂ„ vi i bĂ„da programmen kan spara de bilder vi vill ha pĂ„ en effektiv tid.

Vi hoppas Àntligen att den hÀr artikeln hjÀlpte dig. Vi vill dock gÀrna höra frÄn dig. Kunde du spara bilder frÄn Microsoft Word och Google Docs genom att följa dessa steg? KÀnner du till nÄgon annan metod med vilken du enkelt kan göra detta? LÀmna oss dina svar i kommentarerna.

0 Shares