Hur man enkelt skriver ut en marknadsfraktetikett i Mercado Libre

0 Shares

Du vill använda det här verktyget Fraktmarknad som ett alternativ för din försäljning på Mercado Libre? Vi visar dig hur enkelt det är att skriva ut etiketter.

För närvarande finns det olika plattformar för köp och försäljning online. Dess framgång ligger i att kunna köpa utan att lämna hemmet och sälja utan att behöva förlita sig på en fysisk butik. Men om du är oerfaren är det här första gången du behöver veta hur man säljer produkter på Mercado Libre.

argentinskt företag Öppen marknadär en onlineplattform där dess användare kan sälja och köpa nya och begagnade föremål. Förutom att erbjuda eller kontraktera privata tjänster.

Denna plattform finns i flera länder i Amerika, vilket är anledningen till att den har vunnit stor popularitet. Därför rekommenderar vi att du lär dig hur du köper på Mercado Libre. Å andra sidan erbjuder det några ganska användbara verktyg för både köpare och säljare som ger den mer trovärdighet.

En annan fördel som Mercado Libre erbjuder är hans mobil-apptillgängligt för iOS och Android, vilket gör att dina användare enkelt kan övervaka sina konton.

Vad är fraktmarknaden?

Ett av verktygen som erbjuds av Mercado Libre är Mercado Envíos. Det är ett alternativ till att skicka och ta emot produkter som erbjuds på plattformen.

Detta alternativ gynnar både säljare och köpare av plattformen. Å ena sidan kan en kund som begär denna fraktmetod se betydande besparingar när de köper flera varor eftersom de bara behöver betala för en leverans.

Priser för dem kommer att meddelas kunden innan godkännandet av fraktmetoden och, om de accepteras, kan de betalas via Mercado Pago.

Du kan också spåra köp eller försäljning i Plattform Free Marknadsföra med hjälp av identifikationsnumret från Mercado Transporte.

Å andra sidan kommer säljarna att se en minskning av arbetet med att samordna försändelser eftersom kunden betalar direkt till Mercado Libre. Tack vare detta kommer säljaren bara behöva ta hand om optimal förpackning av produkten och leverera den till en förutbestämd plats.

Använd denna tjänst som alternativ fraktmetod kan hjälpa till att påskynda leveranstiden vilket kommer att leda till en säljares rykte. Detta i sin tur gör att du kan få rabatter på upp till 50 % i händelse av att säljaren erbjuder fri frakt.

Pengar från produkter som skickas via Mercado Envíos kommer att vara tillgängliga för uttag 5 dagar efter leverans för nya produkter och välrenommerade säljare. Om produkten används eller är en ny säljare kommer pengarna att vara tillgängliga 9 dagar efter leverans. Efter att ha tagit emot ditt köp är det också viktigt att utvärdera säljaren på Mercado Libre

För att använda det här verktyget, observera att varan du skickar måste godkännas av frakt- och budfirmor. Likaså måste tjänsten vara tillgänglig för leveransadressen.

Skriv ut en fraktmarknadsetikett

Om säljaren har Mercado Envíos-metoden bland sina fraktmetoder och köparen ber dem att leverera en specifik produkt, måste de tillhandahålla fraktinformationen och göra lämplig betalning direkt Öppen marknad.

När köparen har slutfört processen kommer verktyget att generera en etikett med kund- och produktinformation som säljaren måste placera i varans förpackning innan den levereras till leveransstället.

För att skriva ut den här etiketten, ange ditt säljarkonto i Mercado Libre och gå in i Mercado Pago-området för att komma in betalningsinformation lämplig försäljning.

Du kan också göra detta med molnadministratören genom att klicka på Transaktions-ID som motsvarar försäljningen.

Där klickar du på alternativet Spåra försändelsen. I nästa fönster ska du se meddelandet Etikett redo att skrivas ut, och under knappen Skriv ut etiketten.

Genom att klicka på det här alternativet kan du skriva ut direkt från din webbläsare genom att välja en skrivare som är ansluten till din dator eller spara den som en fil PDF-fil. Det senare alternativet är användbart när du behöver skriva ut flera etiketter samtidigt.

Nu behöver du bara fästa denna etikett på din tidigare packade vara och ta med den till avlämningsstället för att få den skickad.

0 Shares