Hur man enkelt skapar hÀndelser i min iPhone Mail Calendar (exempel)

0 Shares

Apple-enheter har en utmĂ€rkt applikation som kalender. I denna mening gör Mail-applikationen i kombination med “Kalendern” det mycket enkelt att spela in hĂ€ndelser. Även om du vill vara mer bekvĂ€m kan du lĂ€gga till veckonummer i din kalender. Idag ska vi lĂ€ra dig hur man enkelt skapar hĂ€ndelser i min iPhones e-postkalender.

Hur man enkelt skapar Mail-kalenderhÀndelser pÄ min iPhone

Det Àr möjligt att anvÀnda posten för att skapa hÀndelser och lÀgga till dem i din kalender. Den hÀr ÄtgÀrden Àr anvÀndbar för de meddelanden som innehÄller information om en specifik hÀndelse. Du kan till och med synkronisera din Outlook-kalender med din iPhone och hÄlla reda pÄ dina hÀndelser.

För att korrekt skapa ett evenemang i Mail pÄ iPhone / iPad, lÀs guiden nedan dÀr du lÀr dig processen steg för steg:

  1. GÄ till meddelandet som innehÄller datumet. Standard, posta kommer att visa alternativet att skapa en hÀndelse sÄ lÀnge meddelandet har ett specifikt datum/tid.
  2. Tryck pĂ„ datum/tid som visas i meddelandet. Efter att ha gjort detta kommer du att presenteras med flera alternativ som du kan hitta “Skapa en hĂ€ndelse”.
  3. Du mĂ„ste klicka pĂ„ “Skapa hĂ€ndelse”. PĂ„ sĂ„ sĂ€tt kommer en ny skĂ€rm att visas, dĂ€r du mĂ„ste ange data för de hĂ€ndelser som ska lĂ€ggas till i kalendern.
  4. Senare kan du konfigurera informationen sĂ„ som du vill att den ska visas. NĂ€r du Ă€r klar trycker du pĂ„ “OK”-knappen.

Observera att Mail inte har en specifik kalender. Faktum Àr att den kommer att anvÀnda kalenderappen som Àr tillgÀnglig pÄ mobila enheter. PÄ grund av detta finns det vissa begrÀnsningar, sÄ vi rekommenderar att du anvÀnder Kalender om du vill ha nÄgot lite mer komplett.

AnvÀnd appen Kalender för att skapa hÀndelser pÄ iPhone.

Med hjÀlp av kalenderapplikationen kan du skapa olika hÀndelser, som att schemalÀgga en födelsedag i iPhone-kalendern. Detta gör att enheter kan komma ihÄg och i förvÀg Viktiga datum kom och undvik pÄ sÄ sÀtt att oroa dig för att glömma speciella datum nÀr du stÀller in ett alarm pÄ din iPhone.

AnvÀnder Siri

Siri Àr Apples flaggskeppsprodukt. Denna applikation finns i praktiskt taget alla företagets enheter. Sir utmÀrker sig genom sin lÀtthet att anvÀnda vilket gör det mycket effektivt för att snabbt skapa en kalenderhÀndelse.

Om du vill skapa en kalenderhÀndelse med Siri Àr allt du behöver göra rÄdfrÄga Siri för en ledtrÄdmed fraser som: SchemalÀgg ett möte kl. 14.00, schemalÀgg en födelsedag till den 15 september, schemalÀgg ett evenemang till nÀsta tisdag.

Genom att ge tips som de som nÀmns ovan kommer applikationen att visa dig eventkonfigurationsalternativ pÄ skÀrmen, som du kan anpassa efter dina behov och preferenser.

LÀgg till en hÀndelse manuellt

Det Ă€r ocksĂ„ möjligt att utföra denna process manuellt. För att göra detta mĂ„ste du trycka pĂ„ plusknapp “+” finns i det övre högra hörnet av skĂ€rmen. NĂ€r du klickar pĂ„ den hĂ€r symbolen mĂ„ste du ange detaljerna för evenemanget, inklusive namn, plats, start och andra faktorer.

Efter att hĂ€ndelsen Ă€r korrekt konfigurerad behöver du bara klicka pĂ„ knappen “lĂ€gg till” sĂ„ sparas den i din kalender.

Det bör noteras att aktiviteter som att anvÀnda Dropbox för att synkronisera kalendrar pÄ din Mac eller andra enheter som iPhone kommer att avsevÀrt utöka enhetens kapacitet och pÄminna dig hela tiden relevanta uppgifter, evenemang och datum; dÀrför inbjuder vi dig att prova denna fantastiska funktion hos Apple-enheter.

0 Shares